Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna i szczupła

dziewczyny, nie oszukujmy sie- leginsy są TYLKO dla chudych lasek...

Polecane posty

Gość alfęgę
Uwielbiam lekko otłuszczone,krągłe pupcie damskie opinane przez legginsy.:):classic_cool:

Gość brzózzzka
Charles M. walni się w łeb przygłupie - szyk mody - chyba posrało :D

Gość alfred allert
Ja zaś uwielbiam patrzeć na kobiety w ciasnych legginsach.Na i doopki rozkosznie drgające z każdym krokiem i ten ich charakterystyczny słodki "bułeczkowy"przedział jaki jak odciska im się z przodu.To jest takie rozkoszne i podniecające.:):classic_cool:

Gość alfred allert
Charles M. koorwa tym razem poprawianie kogoś tu niestety ci nie wyszło albowiem zwrot "krzykiem mody"jest jak najbardziej poprawny w przeciwieństwie do proponowanego przez ciebie zwrotu "szykiem mody":D

Gość PytającaaOna22
a jeśli mam 168 cm wzrostu ważę 63 kg a w najszerszym miejscu w udach mam 53 cm to wg Was mogę nosić legginsy??

Gość janusz p
Ależ chłopcy w legginsach są i tak bardziej podniecający.

Gość dr J. Lajfszyc
Uwielbiam obserwować kobiety odziane w legginsy w centrach handlowych jak i na ulicach.Patrzeć na ich krągłe pupki.Jeśli kobieta ma troszkę ciała to widok taki jest jeszcze bardziej podniecający i pożądany.Często prowadząc me obserwacje czy to jadąc samochodem czy metrem czy też idąc pieszo lub siedząc na ławce dyskretnie wtedy zabawiam się sobą kamuflując swe igraszki egzemplarzem,przykładowo, świeżo zakupionej w saloniku prasowym wyborczej.:classic_cool:

Gość PytającaaOna22
kto mi odpowie?? bo ciekawa jestem waszej opinii

Gość brzózzzka
jak chcesz to noś

Gość łiszz
pytająca ona- ja mam 52 w udzie i czasem nosze legginsy

Gość zycietonieserial
nie chcę być wredna. ale gruba nigdy nie ma szans. przykre to jest i jak wiele ludzi mówi że to charakter najważniejszy. gówno prawda. trzeba dbać o formę. i najlepiej pupcia wygląda w laginsach taka zgrabna jak moja ;))) czyli tak jak mówisz...nie oszukujmy się - leginsy tylko dla chudych lasek....

Gość zycietonieserial
ptyająca, ja mam 168 cm, i ważam że waga 63 kilo to dużo, ja nigdy nawet nie miałam 60. wiem że są kwestie tzw. cieżkich kości ;DDD teraz dla porównania waże do tego wzrostu 52 - 53 kilo

Gość gość
potwierdzame, tylko dla szczuplych🖐️

Gość gość
Ale glupoty gadacie, leginsy wygladaja komicznie na chudej lasce........taka wyglada jak pold*pek zza krzaka, ludzie nie jestesmy pedofilami, jak taka chuda idzie w leginsach to przeciez wyglada jak dziecko 4letnie, co wy slinicie sie na male d*pki jak u dzieci? Kobieta powinna miec ksztalty, ja mam 167cmi 63kg i super sie czuje w swojej figurze, w zyciu nie chcialabym byc jakas chuda i jak najbardziej nosze leginsy :D

Gość gość
up