Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchantress.

Powróżę.

Polecane posty

Gość Enchantress.

Zapraszam. Podajcie imię, datę urodzenia i pytanie.

Gość gość
Agnieszka, 30.12.1967, czy mnie i mojej córce ułoży się za granicą?

Gość gość
Daria,15.10.87 Czy mezczyzna,ktorego mam na mysli(sporo starszy ode mnie,wysoko postawiony)bedzie chcial sie do mnie zblizyc?Jaki ma stosunek do mnie?

Gość gość
Martyna, 23.09.1999, Czy M. się do mnie odezwie?

Agnieszko, widać u Ciebie ogromne obawy, ale Twoja córka jest wiele spokojniejsza od Ciebie. Twoje życie całkowicie się odmieni, lecz na początku będziesz miała małe problemy ze społecznością- najbardziej będą one wynikać z Twojego nastawienia psychicznego. Bądź spokojna.

Gość Agnieszkaz1pytania
A jak moja córka się tam zaklimatyzuje?

Gość a no..
Barbara ur.7.12.1955r

Daria,mężczyzna ten ma wiele obowiązków z tego co widzę. Postrzega Cię jako atrakcyjną kobietę, ale będzie starał się on być bardzo ostrożny. Jest to typ mężczyzny, który czeka na ruch kobiety. Nie bój się, nie odtrąci Cię. Bardzo wiele tu zależy od Ciebie.

Gość gość
Dorota 12.01.80 jak się potoczy moje życie zawodowe?

Gość adasasa
Wioleta 11.09.1981 Czy otrzymam spadek ?

Martyna, M. ulegl wpływowi osoby trzeciej. Jesteście sobie bliscy, ale ktoś pilnuje aby on się do Ciebie nie odezwal. Karty mówią, że jest to Twoja znajoma, dość mocno zawrócila mu w głowie. Prawdopodobnie to Ty musisz wykonać ten pierwszy krok.

Gość Finladia89
Natalia 25.12.1989 jak będzie z moim zdrowiem. Pozdrawiam

Agnieszko, Twoja córka jest bardzo zaradną osobą. Poradzi sobie :) Barbaro- proszę o pytanie.

Gość gość
Marta 01.09.1984 Czy osoba, która mnie zraniła, przyzna się do błędu?

Gość IWONA IWONA
Iwona 18.02.79 czy pomyslnie uloza sie moje sprawy urzedowe

Gość Agnieszkaz1pytania
Rozumiem, ale mi chodzi o szczegóły. Czy pozna tam życzliwych ludzi, jak bedzie szło jej w szkole... Przepraszam, że Cię zamęczam, mam nadzieję, że rozumiesz moje zaniepokojenie ;)

Gość a no..
co dalej z moim zyciem...czy uda mi sie otrzymac rente inwalidzka?

Dorota, karty wskazują, że pieniądze, które otrzymujesz nie są adekwatne do Twoich umiejętności. Jesteś bardzo inteligentną osobą. W najbliższym czasie nie czekają Cie żadne zmiany w kwestii zawodowej. Musisz poczekać około 12-24 miesięcy.

Gość gość
Michał, 02.12.1987, Czy będe z M.?

Wioleta - widzę sprawy sądowe, mogą pojawić się problemy. Karty wskazują na konflikt w rodzinie- ktoś bardzo zirytuje się Twoim prawem do spadku. Bedziesz musiała wykazać się dużą wytrwałością i siłą. Natalia- widzę szpitalne łózko, więc albo niedawno tam byłaś albo niebawem będziesz. W tej chwili jest dobrze, nie widać problemów zdrowotnych. Karty jednak radzą Ci zwrócić szczególną uwagę na dietę, bo może być ona źródłem problemów. Marta- osoba, która Cię zranila jest bardzo dumna. Znałaś jej małe wady, ale nie wiedziałaś że jest ona tak bardzo dumna. Do błędu przyzna się ale po bardzo długim czasie.

Gość gość
Dziękuję bardzo :) Czy mogę zadać jeszcze jedno pytanie? Dorota 12.01.1980 jakie będą moje relacje z partnerem ?

Gość gość
Ewa24.3.77.co dalej z moim życiem miłosnym?

Gość gość
Marta 01.09.1984, dziękuję Ci bardzo!!! Czy mogę jeszcze prosić o takie pytanie - czy związek z moim mężem przetrwa?

Gość a no..
Barbara...co z moja renta inwalidzka, czy mam szanse?

Iwona 18.02.79- są u Ciebie problemy urzedowe, ale szybko się one zakończą. Bądź dobrej myśli. Agnieszkaz1pytania - Córka spotka ludzi życzliwych, ale też fałszywych. Pozna tam wysoką brunetkę, która pod przykrywką przyjaźni bedzie chciała jej zaszkodzić. Chodzić będzie o zazdrość. W szkole będzie na początku trochę skrępowana, ale poradzi sobie. Obie potrzebować będziecie swojej obecności. Miej to na uwadze.

Gość adasasa
Dziekuje za odpowiedz ale mam pytanie bedzie dobrze z tym spadkiem ???? Dla mnie i czy to bedzie kobieta czy mężczyzna tak poirytowany ?

Gość Agnieszkaz1pytania
Dziękuję Ci bardzo, jestem wdzięczna, miałabym do Ciebie setki innych pytań, ale nie zamęczam.

Gość gość
Paulina 19.02.1990 głupie może pytanie ale zapytam zaczynam odchudzanie czy wytrwam w tym i czy uda mi się zrzucić tyle ile zamierzam?

a no..- Barbaro, widać u Ciebie dość dlugie starania o tę rentę no i spore zmęczenie. Czeka Cię jeszcze trochę wizyt u lekarzy. Renta zostanie załatwiona, bądź cierpliwa. Michał, 02.12.1987 - jesteś bardzo niecierpliwy. Koło M. kręci się ktoś, kto jej imponuje. To dobry moment abyś wkroczył i konkretnie pokazał to, czego oczekujesz. Poradzisz sobie z tym.

Gość gość
Dziękuję bardzo usmiech.gif Czy mogę zadać jeszcze jedno pytanie? Dorota 12.01.1980 jakie będą moje relacje z partnerem ?