Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchantress.

Powróżę.

Polecane posty

Gość Jaa..
Kasia 05.11.1983r. jak u mnie z finansami? czy znajdę faceta, z którym będę dłużej? jak tak to kiedy to będzie?

Gość Justyna.....
12.01.1985 Justyna Co dalej z moim małżeństwem jek będzie się nam układać w życiu i sypialni? Czy mąż dalej mnie tak bardzo kocha jak daniej?

Paulina 15.12.1987 - Tak, to ten odpowiedni mężczyzna. Jest bardzo odpowiedzialny i będzie dobrym ojcem. Dzidziuś będzie, więc starajcie się o niego bardzo. Myślę, że to kwestia krótkiego czasu- około dwóch kolejnych lat. Julia27.08.1985 - Nie, mieszkać będziesz w mieszkaniu, więc szykuje Ci się przeprowadzka. Za granicą będziesz szczęśliwa, to dobry wybór. Witold 21.02.1980 , Potrzebny Ci przypływ gotówki. Zainwestuj trochę w waluty. anna 15.10.1976, nie Twój zakład pracy nie jest odpowiednim miejscem dla Ciebie. Jedynie się tam zmarnujesz. pewnego dnia będziesz miała dość i zmienisz pracę. Bedzie ona w tej samej miejscowości. Joanna 10.05.1982.- Widzę sprzeczki. Będziesz miała chwilami wszystkiego dość, o ile już nie masz. Ale te nieporozumienia będą u Was cały czas. Joanno, mimo tego będziecie ze sobą. Kochacie się. Poza tym widzę u Ciebie problemy ze wzrokiem..

Gość gość
Ewa 23 01 66 Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe ?

Gość gość
Magdalena 29.09.1980 Dziekuje bardzo za wrozbe. Zalamala mnie troche. A co pracą? Będzie ok?

Gość gość
czy wreszcie ureguluje mi sie miesiaczka i zaliczę sje ur 11paż 1986

Gość gość
jeszcze jedno.czy i kiedy będę miała dziecko,jaka płeć?anna 15.10.1976

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
18.03.1997 Magda. Czy poznam w najbliższym czasie przyszłego chłopaka?

Gość gość
27.08.2985 Julia Dziękuje bardzo za wróżbe.Proszę powiedz czy czy to nastąpi w bizszym czasie ?chodzi mi o miesąc dwa...czy pózniej?

Gość monik aa
ur 11paz 1986 zliczę sesje i ureguluje miesiaczkę mam zaburzenia hormonalne

Gość ciekawa bardzo
halina23.07.1963Czy mÓj partner jest ze mną z miłości?

Gość gość
Joanna 10.05.1982. Dziękuję za odpowiedź. Czy w takim razie to ten jedyny czy czeka na mnie ktoś inny? I o jakiego rodzaju problemy ze wzrokiem chodzi? Bo (odpukać) wzrok mam dobry...

Gość Jaa..
Kasia 05.11.1983r. jak u mnie z finansami? czy poznam faceta, z którym będę dłużej? jak tak to kiedy to nastąpi?

Natalia 08.11.1989 - W porządku. (ogólne pytanie- ogólna odpowiedź.) Karolina 19:04.1988 - Ciąża jest faktycznie blisko, ale ja przewiduję że będzie to w ciągu najblizszych trzech miesięcy. malgorzata 23.03.1979 - Nic nowego karty nie widzą.Przyszly rok jedynie niesie przychód finansowy. Agnieszka 22.12.1983- już Ci odpowiadałam na Twoje pytania kilka dni temu ;) anna 10.08.93- dostaniesz się na studia, ale po drugim roku zrezygnujesz. Na studiach poznasz interesującego dla Ciebie pana, w nim się poważnie zadłużysz. Magdalena 29.09.1980- Tak, będzie dobrze z pracą. O to nie musisz się martwić w ogóle. Aneta 7.3.85 i Piotr 23.6.84 - Te sprzeczki nie są powodem zwatpienia, pamiętaj! Dacie sobie radę i będziecie razem. Wszystko będzie dobrze.

Gość Karolka2588
jeszcze jedno pytanie: Karolina 19.04.1988 - co z moja praca? czy w koncu znajde cos na stale? i czy bedziemy szczesliwi z partnerem: 23.05.1983 ?

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Magda 18.03.1997r. Czy poznam w najbliższym czasie swojego przyszłego chłopaka?

Gość gość
kiedy i gdzie poznam miłość życia Iwona 17.04.1991

Gość joanna123456789
joanna17.04.1986 i andrzej 28.11.1982 czy nasz zwiazek sie rozwinie?

Gość gość
Patrycja 23.01.1994 Jacek 17.07.1993 - co z nami dalej będzie?

Gość asiulka29l
Proszę o wróżbę: Czy spotkam na swojej drodze jakiegoś partnera, który zaakceptuje moje dziecko?i czy moje małżeństwo skończyło się bezpowrotnie? Asia 24 04 1984 Dziekuję i pozdrawiam

Gość gość
sylwia 24.06.1992 czy jestem w ciazy? prosze o odpowiedz

Karolina 19.04.1988 - jeśli będziesz pozytywnie nastawiona - znajdziesz. Musisz oprzeć się złej energii. Partner ma nieco inny charakter od Ciebie, może być trochę trudno dotrzeć się, ale jeśli przetrwacie początki, będziecie zgodną parą. Magda 18.03.1997r. - Narazie widoków nie ma. Poznasz dobrą koleżankę, która stanie się Twoja prawdziwą przyjaciółką. Chłopak pojawi się po nieco dłuższym czasie, ale nie będziesz żałowała,bo będzie to ktoś wyjątkowy. Iwona 17.04.1991 - być może zabrzmi to śmiesznie, ale widzę supermarket i toaletę. joanna17.04.1986 i andrzej 28.11.1982 - W zależności od tego, jak to rozegrasz. Kieruj się intuicją. Nie przesadzaj zanalizowaniem. Jacek 17.07.1993 - Wszystko zależy od tego, jak silni jako para jesteście. Widzę 2 wyjścia. Albo się postaracie, albo olejecie. 1 osoba nie zdziała cudów. Polecam dużo rozmowy.

Gość gość
magę zapytac? Czy poprawi się moje zdrowie czy uda mi się znacząco schudnąć? Agnieszka 14.8.77

Gość joanna123456789
joanna 17.04.1986 a mam pytanie jeszcze, czy ten mezczyzna z którym probujecos stworzyc jest do mnie rzeczywiscie nastawiony tak uczuciowo jak mówi?

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W takim razie po jakim czasie poznam tego chłopaka , i czy bedzie duzo starszy ode mnie? Magda 18.03.1997r.

Gość Jaa..
Kurcze. Pisalam i nie Dostalam odpowiedzi:-(. tylko sms, że za kasę mi Powróża:-D

Gość olbrzymka
Uprzejmie proszę o wróżbę. Beata, 31.01.1985 - co z moją karierą zawodową dalej? (ciężkie decyzje przede mną, nie wiem co robić). Z góry dziękuję!

Gość gość
malgorzata 24.06.1983 czy znajde portfel?

Gość Karolka2588
Karolina 19.04.1988 - czy moje schorzenia natury endokrynologicznej juz odeszly w zapomnienie?

Gość gość
czy w życiu mojego męża pojawi się jakaś nowa kobieta? Jeżeli tak, czy będzie to miało poważne konsekwencje? Dorota 12.01.1980, Rafał 13.11.1978