Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchantress.

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
Monika 05.05.1993 Czy on trafi do więzienia?

Gość Gosia.......
Gosia 12.08.1987 Jak potoczy się moje dalsze życie? Czy mojej rodzinie się ułoży?

Dorota 12.01.1980 - widzę, że Twój partner to bardzo dobry człowiek. Bedzie między Wami dobrze, tylko pamiętaj o rozmowach- aby nie zastąpiło ich głupie oglądanie telewizji ;) Ewa24.3.77. - jest ktoś, kogo traktujesz jak dobrego kolegę. Spróbuj zacząć go postrzegać jako kandydata na partnera. Karty Was ze sobą łączą.

Gość a no..
Dobra wrozko...dziekuje, wszystko co napisalas to prawda...ale czy ja dostane ta rente ...zobaczymy.Dziekuje serdecznie, pozdrawiam bardzo cieplo.Milego wieczoru.🌻

Magdalena. 21.07.95r. Czy uda mi się zrealizować moje plany? Od dłuższego czasu nad tym się zastanawiam i nie wiem czy znów nie poniosę klęski...

Gość gość
małgosia ur.13.11.1975 i moj partner życiowy arek ur.02.05.1977r kiedy ja zajde w ciaze z nim ..?i czy w ogole bede miec dziecko z nim w niedalekiej przyszłosci i kiedy i czy jest mi to przeznaczone...?

Gość a no..
a no..czyli Barbara.

adasasa- bedziesz zadowolona, ale nie do końca. Oczekujesz wiecej niż otrzymasz. Jeśli chodzi o tę osobę to będzie to kobieta, dojrzala pani. Miała kiedyś ciemne włosy.

Gość gość-tomasz
Tomasz 26.01.1979r. Powiedz coś o mnie,moim życiu.

Gość Martyna____
23.09.1999 Czy po wyjeździe poznam jakiegoś chłopaka wartego uwagi?

Gość gość
Rafał 13.11.1978 jak w najbliższym roku będą wyglądały moje finanse?

Gość gość
basia26.11,1988 co mnie czeka w przyszłosci?

Gość !!!
19.05.1990 kocham się w żonatym lekarzu jego żona też jest lekarka. Moje pytanie czy on ją kocha?

Gość gość
Kochana wróżko prosze odpowiedz mi nie pomiń mojego pytania, jest dla mnie bardzo ważne :( Monika 05.05.1993 Czy on trafi do więzienia? I czy jest taka siła zebys odpowiedziala mi co on teraz robi? Bede wdzieczna :(

Paulina 19.02.1990- checi masz duże, ale wielokrotnie będziesz zaczynać od nowa. Bedą momenty stresów i nerwów, kiedy postanowisz rzucić dietę. po czym niedługo znów do niej wrócisz. W końcu Ci się uda. Powodzenia. Monika 05.05.1993- nie widać żadnego więzienia u osób Ci bliskich. Gosia 12.08.1987 - Jesteś osobą godną zaufania, więc przybedzie Ci wielu nowych przyjaciół. W Twojej rodzinie szykuje się konflikt miedzy wysokim mężczyzną a jakąś kobietą. Nic więcej nie moge powiedzieć , gdyż wydarzy się on w dalszej przyszłości. Poza tym wszystko sie ułoży. Poza tym widzę, że dużo się uśmiechasz. Magdalena. 21.07.95r- masz rzeczywiście problemy, lecz ich przyczyna tkwi w Twoim nastawieniu. Powinnaś się otworzyć i porozmawiać o tym z kimś bliskim- tak bardzo szczerze, aż do bólu. Dość otyła osoba Ci pomoże, wskaże Ci drogę.

Gość gość
W jakich okolicznościach poznam mężczyznę swojego życia? Na jakich mężczyzn zwracać uwagę? Agnieszka 14.08.77

Gość Finladia89
Ślicznie dziękuję :*

Gość Demes
Artur 19.07.1969 - jak potoczy się moje życie zawodowe? Czy znajdę pracę? Dziękuję.

Gość !!!
Przepraszam nie dodałam imienia nazywam się Alicja.

Gość martini333333
bardzo prosze o wrozbe. agnieszka 7 wrzesien 83 on wiem ze blizniak 83rok ma na imie Luca, czy odezwie sie do mnie jeszcze i sie spotkamy????

Gość Misiek1978
Michał 9.08.1978 - jak bedzie u mnie ze zdrowiem? Pozdrawiam

Gość gość
paulina wrzesien 94, ogolnie proszee:)

Gość gość
Ponawiam moje pytanie :-) Marta 01.09.1984, Czy związek z moim mężem przetrwa?

Gość gość
mam nadzieje ze zalapie sie chociaz raz:(

Gość gość
powtarzam pytanie basia co mnie czeka w przyszłosci?

Gość gość
BASIA 26,11.1988

małgosia ur.13.11.1975 - Małgosiu, jest u Ciebie dość późno. Prawdopodobieństwo dzieciątka jest małe. Karty jednak dają szansę, dlatego chociażby z tego powodu powinniscie się nie poddawać. Nie trać nadziei. Dziecko jest Ci przeznaczone więc musi się w końcu udać. Tomasz 26.01.1979r - inteligentny, sredniego wzrostu mężczyzna. Karty pokazują, że lubisz ostre jedzenie :D (Wybacz, ale czasami takie małe szczegóły wychodzą :) ) Poza tym posiadasz pewien kapitał, potrafisz racjonalnie nim zarządzać. Martyna, 23.09.1999 - Martynko, poznasz kilku facetów godnych Twojego zainteresowania. Jesteś zgrabną osobą i to ich szczególnie w Tobie zainteresuje. Musisz więc uważnie się im przyglądać, bo dwóch z nich będzie przykładać zbyt dużą wagę do życia erotycznego. Rafał 13.11.1978 - sytuacja finansowa dość stabilna, chociaż brakuje Ci na spelnienie kilku poważnych zachcianek. W najbliższym roku będziesz musiał więcej pracować. Pieniądze przyjdą i będziesz zadowolony. basia26.11,1988 - zdrowie w porządku, miłość- stabilnie. Zmian nie widać. Alicja 19.05.1990 - tak, widać, że jego zona też jest lekarką. Bardzo wiele ich łączy. Mężczyzna ten dużo myśli o zonie i o ich problemach. Nadal ją kocha. Monika 05.05.1993 - nie trafi do więzienia, nie bój się. W tym momencie widzę u niego odpoczynek, być może sen. Nic więcej.

Gość gość
hallo tez czekam... powinnam byc w kolejnosci po basi.................:) ....z tej strony małgosia 13.11.75 r kiedy zajde w ciaze z arkiem moim partnerem zyciowym ur.02.05.77 r .....prosze o odpowiedz...pozdrawiam

Gość gość
z tej strony małgosia ur.113.11.75 r pytam odnosnie ciazy mojej kiedy to moze nastapic....?czy mozna konkretniej...bo nic sie nie dowiedziałam nadal...czy sie uda zajsc mi w ta ciaze i kiedy ....czy raczej nie....pozdrawiam

Gość gość
DZIEKUJĘ. Jeszcze mam pytanie jak u mnie z pracą bedzie? basia 26.11.1988