Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchantress.

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
Sylwia 01.12.1977 - czy jest szansa na trwały związek z moim obecnym partnerem?

Gość gość
a powiedz mi jeszcze jedna rzecz czy bede żałować że go zostawiłam? Monika 05.05. 1993

Gość gość
basia ja nie dostałam konkretnej odpowiedzi praktycznie żadnej -...to ze mam swoje lata tez wiem....a ty chcesz odpowiedz na dwa pytania -to niesprawiedliwe:(

Gość asia basia
JOANNA 12.01.1985 jak dalej będzie nam się układać w małżeństwie? Czy mąż dalej mnie tak bardzo kocha ? Czy dalej za mną szaleje? Jak będzie układać nam się w łóżku?

Agnieszka 14.08.77 - widzę miejsce publiczne, być może to bedzie kawiarnia-bar bądź kino. Zwracaj uwagę na mężczyzn wysokich, nieszczupłych, szatynów i koniecznie bez wąsów. Artur 19.07.1969 - faktycznie ciężko u Ciebie z pracą, ale nie posiadasz bardzo złego wykształcenia. W Twoim miejscu zamieszkania pracy nie znajdziesz, ale w mieście obok. Praca ta będzie bardziej fizyczna. martini333333 - agnieszka 7 wrzesien- odezwie się do Ciebie niebawem, ale spotkanie jest mało prawdopodobne. Będziesz na niego zła. Michał 9.08.1978 - Widać problemy z kończyną (albo są albo niedługo bedą), ktore nie będą długo trwały. Poza tym nie widać problemów. paulina wrzesien 94- Paulinko, ogólnie cięzko powiedzieć. Jesteś zdrową osobą, ładną. Nie czekają Cię szczególne zmiany, gdyż wydaje się że jesteś szczęśliwa :) Marta 01.09.1984- łatwo nie będzie.

Gość gość
Agnieszka 26. 02. 1988 co się wydarzy w najbliższym czasie w życiu uczuciowym i w związku z pracą ? Dziękuję

Gość gość
no to fajnie ...wszyscy dostali odpowiedz a ja nadal nic nie wiem...czy zajde w ciaze czy nie....to moze w ciagu jakiego czasu np.nie zajde prosze napisac....a nie tak ni w piec ni w dziewiec....ze niby sa szanse ale ze narazie nie....mało konkretna odpowiedz....poprosze troche konkretniej...pozdrawiam i czekam na konkretniejsze wyjasnienie

Gość gość
hmm szkoda ze tak ogolnie sie nie da, skoro wg kart nic mi nie doskwiera... :p a moglabys powrozyc mi na temat innej osoby? W razie czego podaje dane... bo zanim przeczytasz moja odpowiedz to minie pol godziny :p Piotr 28.05.93

Gość gość
Dzięki skąd wiedziałaś że nie lubię wąsaczy?:) Agnieszka

Gość gość
krzysztof 28.06.1984 jak u mnie z pracą będzie?

Gość gość-tomasz
Dzięki za odpowiedz ale jeszcze wiele musisz się nauczyć. Powiem wprost Twoje wróżby są tak prawdziwe jak to ,że jestem PAPIEŻEM. W tym tygodniu spotkałem cygankę , która powiedziała mi całą prawdę o mnie , nie myliła się w niczym i powiedziała mi to samo co 7lub 8 lat temu powiedziała mi inna cyganka. Nawet nie dotknąłem palcem kart aby wybrać jedną .

małgosia ur.113.11.75 - Małgosiu bedzie Wam cięzko tak jak dotychczas. Karty widzą ogromną nadzieję, ale znikome prawdopodobieństwo. Nie ufaj jednak w 100% przepowiedni, nigdy! basia 26.11.1988 - widać, że nie boisz się żadnej pracy. Jesteś bardzo odważna i dzielna. Dzięki temu właśnie wygrasz życie. Znajdziesz dobrze płatną prace. Sylwia 01.12.1977 -- Twój partner nie lubi odpowiedzialnosci. Szansa jest na związek, ale na początku moga być spore problemy. Musisz bardzo powaznie porozmawiac z partnerem o Waszych oczekiwaniach od zycia i od siebie nawzajem. Jeśli tego nie zrobisz to czekają Was konflikty. Monika 05.05. 1993- nie będziesz żalować. Twoje życie potoczy się dalej i będziesz szczęśliwa. JOANNA 12.01.1985 - Ogień milości troszkę przygasł. Teraz jest pewna luka w Waszym małżeństwie, którą właśnie Ty powinnaś wypełnic. Pokaż mu jak bardzo jesteś atrakcyjna (makijaż, ciuchy). To sprawi, że wszystko się uloży, szczególnie w łóżku!! Agnieszka 26. 02. 1988 - nie widzę u Ciebie żadnych szczególnych uniesień. W pracy dobrze, nawet bardzo dobrze. Bedziesz naprawdę czuła się doceniona. Dobrze, że jesteś twarda w swoich postanowieniach. Piotr 28.05.93- Osoba inteligentna, ale dość porywcza. Finansowa sytuacja bardzo korzystna. Piotr ma pewne kompleksy. Kochani, jeśli komuś nie odpowiedziałam zbyt konkretnie to jedyne co moge uczynić to przeprosić. To znaczy, że karty nic więcej mi nie pokazują, a nie mogą wymyslać, lecz mówić to co widzę. Nie wierzcie w 100% wróżbom, gdyż życie jest w Waszych rękach!!

Gość gość
Dzieki za poswiecony czas. Opis osoby w polowie sie zgadza, a nie widać już nic innego odnośnie Piotrka?

Gość Demes
Artur 19.07.1969 A czy w tej pracy, ktorej jestem teraz bedzie jeszcze dobrze?

Gość rajska wyspa
Aleksandra 11.10.1981 co mnie czeka w najbliższej przyszłości?

Gość gość
Piotr 27.09.1990 czy dziewczyna z ktora obecnie jestem mnie kocha? Prosze odp, dziekuje.

Gość gość
Dziękuję za wróżbę choć nie do końca zgadza się bo owszem jestem twarda w postanowieniach i nie liczę na zbyt mocne zmiany odnośnie uczuć , ale jeśli chodzi o pracę to zbytnio nie zgadza się bo w chwili obecnej szukam pracy i jestem bezrobotna , ale mimo wszystko dziękuję za poświęcony czas.

krzysztof 28.06.1984 - czeka Cię praca fizyczna, ale jesteś dość silnym mężczyzna i nie bedziesz się zbyt męczyc. Znajdziesz ją dość szybko. Artur 19.07.1969- wszystko posunęlo się za bardzo do przodu. Raczej już nie będzie zmian na lepsze. Aleksandra 11.10.1981- graj w Totka :) Piotr 27.09.1990- Tak, ta dziewczyna kocha Cie. Twoje wątpliwości wynikają z jej dość specyficznego charakteru. Bądź bardziej otwarty i mów o tym co czujesz.

Gość gość
moge jeszcze tylko zapytac czy nic innego nie widac w kartach na jego temat? to wazne..

Gość rajska wyspa
A czy mogłabym jeszcze się zapytać jak ułoży się z moją pracą?

Gość gość
Aaaa. Szkoda, ok. To dziękuję za wróżby :) dobranoc🌼

Gość Finladia89
Natalia 25,12,1989 co mnie czeka w przyszlosci?

Gość gość
Karolina 16.09.1991 co mnie czeka w mojej przszlosci?

Gość adasasa
Dziekuje :)

Gość mimi10
4.10.1981 chce wiedziec czy moj zwiazek przetrwa ,mimo zmiany wiary mojego partnera i czy juz zawsze bede mieszkac za granica?

Gość gość
ale bujda na resorach, niezłe sobie jaja ktoś z was robi

Magdalena 11-04-1977 czy szykuje mi się zmiana pracy i czy związek w którym jestem ma przyszłość? Dziękuję z góry

Gość gość
daria 16.05 1983 kogo widzisz obok mnie tzn jakiego mezczyzne, kochającego? Jak to moje zycie uczuciowe wygląda:)

Gość Ecarte
Droga Pani!:) Bardzo proszę o wróżbę...Czy Tomasz( kolega-1979=05=23) odegra w moim życiu jakąś większą role?(mam na myśli nasze relacje:)) Dziekuje i pozdrawiam, aga ( 1984=12=11)