Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enchantress.

Powróżę.

Polecane posty

Gość gość
Czy nasz związek się rozpadnie? Patrycja 23.01.1994

Gość Paulina1234567
Czy mamy jeszcze szanse na powrót do siebie ? Ja ( 06.03.1992) on (29.10.1989) a może ktoś pojawi się w moim życiu mam na mysli kolegę ( 14.01.1993) ???

Gość blu27
ewa 24 12 1981 czy bede z G. para czy tylko znajomymi

Gość gość
Alicja 17.03.68 czy nad moim życiem uczuciowym ciąży jakaś klątwa ? czy to się kiedyś zmieni ?

Gość gość
a po co sie wpisujecie jak jej tu nie ma

mła_lol- Magdalena 11-04-1977 - zmiana pracy szykuje Ci się, ale nie w najbliższym czasie. Masz takie plany, lecz spełnią się one tak za dwa lata. Twój związek jest szczęśliwy, ma ogromne szanse na przetrwanie, gdyż oboje jesteście odpowiedzialnymi ludźmi. Dacie radę. daria 16.05 1983- to mężczyzna z ciemnymi włosami, dość wysoki- ale nie za bardzo. Bez wąsów. Ecarte - Aga, Wasze dusze to tzw dusze bliźniacze, czyli doskonale dobrane i czujące się przy sobie doskonale. On już odgrywa dla Ciebie ważną rolę, gdyż jesteście sobie niezwykle bliscy. I będzie tak cały czas, więc karty wróżą Wam udany związek niebawem. Patrycja 23.01.1994- Tak, mężczyzna z którym jesteś obecnie związana nie będzie Twoim partnerem w przyszłości.

Paulina1234567 - Wasz powrót do siebie jest niemozliwy, gdyż on pozna kogoś innego. natomiast kolega 93r. także pozna inną kobietę- młodszą od siebie. Będziesz chwilę samotna, tego wlaśnie się obawiasz- tej samotności. blu27- będziecie bardzo dobrymi przyjaciółmi. Bedziesz próbowała zbliżyć się do G. ale on nie będzie zbyt pewny. Nie naciskaj, wszystko samo się wydarzy! Alicja 17.03.68 - faktycznie masz ogromnego pecha, ale to nie jest klątwa. Musisz odnaleźć pasję, zainteresowanie, w które się pochłoniesz. Przelej swoje uczucia np na zwierzęta. Karty nie wróżą już przy Tobie nikogo. Cud jednak jest możliwy - jego nawet karty nie przewidzą.

Gość Ecarte
Bardzo dziekuje za poswiecony mi czas i tak dobra wiadomość:) Z całego serca dziekuje Pani!, AGA

Gość jadwiga  ,,,,
20 maj 75 co z moją praca? czy znajde nową i ogólnie co na przyszłosc :)

Droga wrozko,ktos pisze Do mnie smsy,podaje tylko imie i chce mnie zaprosic na spotkanie.Oczywiscie nie pojde,lecz Jestem ciekawa Co to za cichy wielbiciel? Odpowiedz mi prosze,bo ta babska ciekawosc mnie wykonczy.Anna 28.10.71

Gość Paulina1234567
Droga Enchantress, dziękuję za odpowiedź . A możesz odczytać jak długo ta samotność będzie trwała ? W ogóle zmieni się coś w moim życiu w najbliższym czasie?

Gość Paulina,,,,,
Paulina 26.12.1988 Kiedy i gdzie Znajde moja Druga polowke??

Gość Paulina,,,,,
Paulina 26.12.1988 Kiedy i gdzie Znajde moja Druga polowke??

Gość gość
Magdalena 29.09.1980 Kiedykolwiek znajde miłość swojego zycia?

Gość gość
Witam) Czy mogłabyś zobaczyć co będzie dalej z moim związkiem,bo nie dzieje się za dobrze.Magdalena 22.12.79

Gość gość
Krysia 09 03 66 , On 15 05 63 Czy mamy szanse na ponowny kontakt i co On do mnie czuje ? Bardzo prosze o wrozbe

jadwiga ,,,, - Twoja praca jest dla Ciebie sporym problemem. Karty nie widzą wiele zmian, a raczej stateczność życia. Niewiele u Ciebie widać. Karty kojarzą Cię ze szpitalem, więc Ty albo ktoś bliski się tam znajdzie. Nie będzie to jednak nic poważnego. Nic więcej powiedzieć nie mogę. azaleya- O tak, widzę te SMSy :) Mężczyzna ten kupił specjalnie nową kartę żeby do Ciebie pisać. Włosy krótkie, szatyn. Lubi nosić koszule. Widzę przy nim literę A - być może tak zaczyna się jego imię. Paulina1234567- Samotność Twoja będzie trwała nadłużej pół roku. Jeśli chodzi o zmiany to zmienisz coś w swojej fryzurze. Będziesz się trochę tego obawiać, ale nie ma podstaw- będziesz bardzo ładnie wygladać. Paulina 26.12.1988 - Trudno powiedzieć gdzie ją spotkasz, ale wydarzy się to w ciągu najbliższego roku. Mężczyzna ten będzie miał niebieskie oczy.

Gość gość
Paulina 15.12.1987 czy mężczyzna z którym jestem to ten jedyny? I czy będzie dzidziuś w najbliższym czasie?

Gość JuliaJuliaJulia2330
Witam Julia27.08.1985 Czy zostane mieszkac w domu w ktorym obecnie mieszkam,czy sie przeprowadzimy za granice i jesli czeka nas przeprowadzka to czy to dobry wybor? Pozdrawiam

Magdalena 29.09.1980 - Oczywiście że tak!! Nie stanie się to szybko, bo w okresie najblizszych 4 lat, ale stanie się. Magdalena 22.12.79 - widzę brak zaufania. Twoj facet przeżywa drugą młodość, trudno będzie go sprowadzić na właściwą drogę. On nie jest Ci wierny. Krysia 09 03 66- Absolutnie macie szansę, ale on pierwszego kroku nie wykona. To bardzo niepewny siebie mężczyzna, boi się, że go możesz odtrącic. Słowo milość jest tu zbyt wielkie, ale jest ona możliwa między Wami w najbliższym czasie.

Gość gość
Witold 21.02.1980 Dobry wieczór Jak wyglada sprawa finansów,poprawa jakas?co nalezy zrobic ?

Gość gość
co dalej z pracą? czy pozostanę w obecnym zakładzie pracy? .anna 15.10.1976

Gość gość
Witam, Joanna 10.05.1982. Co dalej z moim związkiem? (on 25.10.1986)

Gość gość
Natalia 08.11.1989 co u mnie?

Gość karolka2588
Karolina 19:04.1988 - czy w tym miesiącu okaze się ze jestem w ciąży?

Gość la vita
Czy w tym roku zmieni sie lub wydarzy cos w moim zyciu zawodowym i sentymentalnym? malgorzata 23.03.1979

Gość hutę
Agnieszka 22.12.1983. Kocham się w żonatym lekarzu. Jego żona jest lekarką. Czy mam jakieś szansę u niego? Czy on jest szczęśliwy ze swoją żoną ?

Gość szannnti
Można tez prosić o wróżbę ? Czy uda mi się dostać na studia i co mnie czeka w życiu uczuciowym ? anna 10.08.93.

Gość gość
Magdalena 29.09.1980 Dziekuje bardzo za wrozbe. Zalamala mnie troche. A co pracą? Będzie ok?

Gość anettkkaa
Co dalej z naszym malzenstwem? Aneta 7.3.85 i Piotr 23.6.84 Jak bedzie wygladala moja sytuacja zawodowa oraz finansowa do konca roku?