Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggyhgty c t78076

Moj chlopak wlasnie siedzi w pokoju obok I pisze ze swoja byla.... :/

Polecane posty

Gość ggyhgty c t78076

Powiedzcie mi czy to jest normalne bo kuzwa zaraz mnie kurwca trafi!

Gość gość
Wyjebaj mu na opamiętanie. Na co czekasz?

Gość gość
wspolczuje :( nie....eh wiem co czujesz. Z kad wiesz ze z nia pisze? Powiedzial Ci?

Gość gość
Wyłącz mu kompa.

Gość ggyhgty c t78076
Nie... ale dostal wiadomisc jakies 2 godziny temu I kazal mi ja przeczytac bo on cos tam robil... no to przeczytalam. Ucieszyl sie sie... oswiadczyl ze to jego byla I od tamtego czasu klepie na telefonie jak popieprzony.

Zapytaj go o czym tak z nią rozmawia poproś o pokazanie wiadomości jeśli nie ma nic do ukrycia to ci powie jeśli nie będzie chciał pożegnaj go grzecznie i powiedz, żeby się odezwał jak już zakończy tamtą znajomość. Nie ma sensu psuć sobie krwi o " byłą". Tesli facet woli być z nią to niech ci to powie prosto w oczy a nie kręci. Nie unoś się gniewem i nie rób mu awantur bo cie wyśmieje i świadczyć to będzie o twojej niedojrzałości Jeśli chce być z tobą to może zaproponuj mu poznanie jego byłej. Wiem, że to niezbyt ciekawe może być ale po pierwsze może nie chcieć z nią zerwać kontaktu a po 2 z wrogami lepiej mieć kontakt chociażby po to żeby wiedzieć co kombinują...:D Powodzenia.

zeżarłaby mnie na Twoim miejscu ciekawość o czym piszą :P ale zamiast pisać o tym na forum poszłabym do niego i najzwyczajniej w świecie zapytała ;)