Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie planujaca dzieci

czy sa jeszcze mezczyzni ktorzy nie chca dzieci?

Polecane posty

mam takiego pecha,co poznan jakiegos faceta to od razu pytanie czy chce miec dzieci.ja nie chce ale za to chce,zeby postrzegali mnie jako kobiete i partnerke do zycia a nie przyszla matke ich dzieci.ma ktos taki problem?

Gość DJ 80"s
dzisiejsze kobiety to tępe dzidy 💤

no chyba że spotkam jakiegoś murzyna to mu wypoleruje czarną włócznie och ❤️ 👄 i urodzę mu murzyniątka

Gość gość
takich nie ma

wiecie że gole sobie pupe czasem jak robię kloca na kiblu to się tam gładzę ;) 🖐️

a czemu nie ma?

Gość 56373467346747
no chyba że spotkam jakiegoś murzyna to mu wypoleruje czarną włócznie och i urodzę mu murzyniątka Jaka k***a .... kolejna idiotka chcąca być worem na spermę dla odpadów z całego świata :o

mój ex arab też mówił na mnie Ty biała kurwo ale mnie to jarało od razu mu ssałam 👄

nie widzisz ze to podszyw jakis?bo kto normalny tak by pisal

moja córka musi być islamistką !!! będzie usługiwała mężczyznom jak ja !

nie nie ja nie jestem podszywem po prostu chciałam się z wami podzielić moimi doświadczeniami :)

na tym forum kobieta nie moze założyć tematu żeby dzieci z gimnazjum nie podszywały się z tekstami o czarnych?

Gość gość
To podszyw jakaś kretynka się pod Ciebie podszywa i specjalnie wybiera mówi na drażliwe tematy żeby w*****ac ludzi

Gość gość
Lubię sobie brać mojego penisa w usta a morland bym pierdnął w oko głupiej starej c***e

I ta jego obsesja na punkcie czarnych i muzułmanów....w każdym temacie o tym napieprza.

wlasnie on cos ma z ta obseja aha i jeszcze obsesja o aborcji.przeciez on jest dla otoczenia niebezpieczny bo ja nie wierze,ze on tu tylko tak wypisuje a realu jest normalny

Gość podszyw wasz ulubiony
:D hehehehe

Gość gość
ja tam go nie znam ale mnie strasznie po prostu gorszą takie wpisy :o głupota straszna

to temat o dzieciach czy o tym pajacu który próbuje zwrócić na siebie uwage?

Gość gość
no właśnie nie róbmy offtopa Co do tematu ja akurat chciałbym mieć dzieci ale mam 20 lat więc troche młody jestem :D Ps. Po za tym ktoś musi na mnie robić jak będę stary :D

nie licz na to. ZUS się zawali za 20-30 lat. można liczyć tylko na to co zarobisz

Gość kąsający kaszalot
ja nie chcę mieć dzieci, ale to dlatego, że nie lubię Polski, polaków i generalnie nie chcę aby moje dzieci tu żyły.... mógłbym co prawa się wyprowadzić, ale jakoś ta Polska mnie zniszczyła, że nawet to się nie udaje

Gość gość
nie licz na to. ZUS się zawali za 20-30 lat. można liczyć tylko na to co zarobisz Ja się tak kiedyś zastanawiałem czy czasem lepiej nie było by bez tego całęgo zusu każdy sam powinien zadbać o swoją starość i trochę sobie oszczędzić by zestarzec się przyzwoicie i godnie a zus i tak nie odda ci połowy tego co weźmie to trchę irytujące że jest to przymusowe bo te pieniądze sam obrócił bym lepiej a tam tylko trace no ale w sumie znając dzisiejszych ludzi każdy ma w gdzieś aż tak daleką przyszłość i na starość by byli sami menele albo by zdechli z głodu ...

a mi chodzi o to,ze nie kazdy widzi dziecko jako jedyny i sluszny cel w zyciu.troche sie dziwie bo to tak sie utarlo,ze to kobiety chca dzieci i szukaja nie partnera a ojca dla dziecka a pozniej poza tym dzieckiem swiata nie widza.u mnie znow inaczej,trafiam na takich,ktorzy chca dzieci i juz:(

Gość gość
,trafiam na takich,ktorzy chca dzieci i juz wiesz raczej każdy chce mieć w przyszłości dzieci i przekazać swój materiał genetyczny taki instynkt Może problemem jest to że wybierasz za starych facetów kobiety większości wolą starszych facetów a jak taki nie jest zajęty to chce mieć dzieci

"Ja się tak kiedyś zastanawiałem czy czasem lepiej nie było by bez tego całęgo zusu każdy sam powinien zadbać o swoją starość i trochę sobie oszczędzić by zestarzec się przyzwoicie i godnie a zus i tak nie odda ci połowy tego co weźmie to trchę irytujące że jest to przymusowe bo te pieniądze sam obrócił bym lepiej a tam tylko trace no ale w sumie znając dzisiejszych ludzi każdy ma w gdzieś aż tak daleką przyszłość i na starość by byli sami menele albo by zdechli z głodu ..." Dlatego się staram się płacić ZUSu. Bismarck wymyślił system, tylko nie przewidział czegoś takiego jak niż demograficzny ani wydłużenie średniego wieku

nie pociagaja mnie starsi umawiam sie raczej z z facetami w moim wieku.a o co chodzi z tym materialem genetycznym?jakos nie miesci mi sie to w glowie,przeciez mozna co innego po sobie zostawic jesli juz ktos koniecznie tak chce a to tez dla mnie kiepski argument

Gość gość
Dlatego się staram się płacić ZUSu. Bismarck wymyślił system, tylko nie przewidział czegoś takiego jak niż demograficzny ani wydłużenie średniego wieku niemcy ....i wszystko wiadomo :D Ale to głównie problem Europejczyków którzy p******ą się najmocniej na świcie ale się zabezpieczają i nie ma dzieci sami satarcy niedługo tu będą choć Polska akurat jest młodym społeczeństwem ale już starzejącym się i ze spadkiem ludności