Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie planujaca dzieci

czy sa jeszcze mezczyzni ktorzy nie chca dzieci?

Polecane posty

jeszcze raz napisze bo zniknal moj post:(ale po co material genetyczny?a co to ludzie maja sie za geniuszy,zeby dalej puszczac geny?:Pa tak na powaznie jesli juz ktos cos po sobie ma zostawic to niech cos stworzy pozytecznego.

To nie jest problem tylko europejczyków. To jest wielka piramida finansowa w której jedni płacą na drugich z nadzieją że kiedyś inni na nich będą płacić. To jest socjal. To nie może się udać

Gość gość
nie pociagaja mnie starsi umawiam sie raczej z z facetami w moim wieku.a o co chodzi z tym materialem genetycznym?jakos nie miesci mi sie to w glowie,przeciez mozna co innego po sobie zostawic jesli juz ktos koniecznie tak chce a to tez dla mnie kiepski argument Aha tak tylko staram się pomóc i nie namawiam do niczego na razie sam nie chce dzieci ale ja jestem bardzo młody nie wiem ile ty masz :D przeciez mozna co innego po sobie zostawic :D:D:D no racja ale myślę że to też kiepski argument dla faceta który che jednak mieć dzieci :D

Gość gość
To nie jest problem tylko europejczyków. To jest wielka piramida finansowa w której jedni płacą na drugich z nadzieją że kiedyś inni na nich będą płacić. To jest socjal. To nie może się udać Może i tak ale co my możmy zrobić ? Nie jesteśmy politykami i nie rządzimy społeczeństwo stawia się przed faktem dokonanym

Gość gość
nie planujaca dzieci ßßööääüü A tak naprawdę to po prostu słabo potrafisz wyczuć faceta i stąd biorą sie problemy 😴 :P

ja mam 26 lat i nie chcę ich miec. co my młodzi możemy zrobić? nie dawać się nabierac na rózne socjalistyczne wymysły. ci na górze nie biorą się z nieba, zostają wybierani. ktoś ich wybiera. ja od dawna staram się szarym ludziom tłumaczyć pewne nonsensy w które wierzą

Gość gość
czy ktos ma wiecej niz 20 lat A mówiłaś że lubisz młodych :( .....:D:D:D Dareios Racja możemy coś zrobić ale jedna jednostka ginie w tłumie a jeden głos to może być za mało tak z lekka :D

Gość gość
ja od dawna staram się szarym ludziom tłumaczyć pewne nonsensy w które wierzą a w co wierzą twoi znajomi ?

staram się dobierać znajomych podobnych do mnie. chodzi mi o rózne nonsensy ekonomiczne jak rządowe dotacje, płaca minimalna i inne gruszki na wierzbie które obiecują ekonomiczni znachorzy

Gość gość
staram się dobierać znajomych podobnych do mnie. chodzi mi o rózne nonsensy ekonomiczne jak rządowe dotacje, płaca minimalna i inne gruszki na wierzbie które obiecują ekonomiczni znachorzy Rozumiem no widzę że jesteś podobny do mnie

Gość gość
ja mam 26 lat i nie chcę ich miec. nie planujaca dzieci ßßööääüü pewnie kombinuje jak Cię tu podejść i w sobie rozkochać bo dla niej jesteś UNIKATEM :D

czy jest tu ktos,kto tak poprostu nie chce dzieci?nie chodzi mi o argumenty typu bo syt.mieszkaniowa czy polityka.

Gość gość
nie planujaca dzieci ßßööääüü Dareios to pierwszy i jak na razie jedny kandydat ( jestem dyskriminowany ze względu na wiek :( )

Gość gość
nie planujaca dzieci ßßööääüü Ja nie mogę pojąć jak Ty nie możesz znaleźć takiego faceta to Europa a nie azja czy bliski wschód.... :D

Ja nie chce nigdy mieć dzieci. Z mnóstwa powodów, nie interesuje mnie ich posiadanie i już. Nic i nikt nie przekona mnie do zmiany zdania. Zadowolona? Znalazłaś swój ewenement.

a jednak:Pwszyscy maja potrzebe pozostawienia po sobie cudownych genow:Pczyli ten obled nie dotyczy tylko kobiet:D

Gość gej kombinator
a jednak wszyscy maja potrzebe pozostawienia po sobie cudownych genow Już Ci 3 napisało że nie chce ale ty tępa jesteś jak większość kobiet

Gość :D":D:D::D:D
Nie dostanę. Mam bardzo zdrowy i silny narząd zwany sercem. I nidługo dostaniesz zawał :D 🖐️ tak to jest stary nie jeden myśli że ma serducho jak dzwon a tu pada jak kawka znałem takiego sportowca niby wyćwiczony zdrowo się odzywiający dietki itpd itd a już dawno w grobie

Gość gej kombinator
tobie sie chyba topiki pomylily,co?tu rozmawiaja hetero wy hetero i wasze problemy :o 🖐️

"a jednak wszyscy maja potrzebe pozostawienia po sobie cudownych genow czyli ten obled nie dotyczy tylko kobiet" potrzeba rozsiania genów została nieco inaczej zaimplementowana w ludzkiej naturze

Gość nie planujaca dzieci ßßööääüü
czyli???

Generalnie u zwierząt potrzeba rozsiania genów objawia się jako popęd seksualny. Nie bez powodu przeciez czerpiemy przyjemność z seksu. Seks jest dla nas przyjemny właśnie po to abyśmy go uprawiali, a uprawiając go przedłużali gatunek. Jednak człowiek teraz jest w stanie różnymi metodami oszukać naturę.

moze kiedys byl to poped ale juz od dawna nie zyjemy w epoce kamienia lupanego teraz to nie nazywa sie poped tylko swiadoma decyzja.

znowu zniknal moj post albo pozniej wyskoczy.wiec napisze jeszcze raz.nie zyjemy w epoce kamienia lupanego i rozmnazanie wg mnie to nie jest poped tylko swiadoma decyzja.wiec nie nazywam tego popedem.