Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie planujaca dzieci

czy sa jeszcze mezczyzni ktorzy nie chca dzieci?

Polecane posty

Heh, layout zmienili, ale starych błędów nie naprawili. Stary numer, pojawia się odpowiedź, temat skacze na liście, ale jak wchodzisz to już odpowiedzi nie widzisz...

świadoma decyzja nie ma tu nic do rzeczy. tu nie chodzi o to jak postępujemy tylko dlaczego to czujemy. oczywiście że decydujemy czy skoczyć na mały numere czy nie, ale popęd to właśnie to ze nas do seksu ciągnie

aha:Pczyli jesli mnie ciagnie do seksu ale nie chce dalej przekazywac swoich genow to znaczy ze mam poped ale nie mam:D

nie, po prostu masz popęd. i tyle. nie ma tu wielkiej filozofii. to tak jak z jedzeniem. każdy normalny człowiek czuje głód chociaz obecni ludzie potrafią to kontrolować i decydować kiedy jedza a kiedy nie. ale to nie podwaza wcale naturalnego, biologicznego popędu jakim jest głód. to że ktoś sobie czasami odmawia jedzenia, albo odmawia jakiegoś danego jedzenia z innych powodów cale nie oznacza że nie czuje głodu

a moze cos ze mna nie tak bo nie uprawiam seksu w celach prokreacji a to tak nie po katolicku:Dno chyba cos ze mna nie tak mam tylko polowe popedu,poped do seksu tak a do przekazywania genow nie:D