Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graniastoslupka wysoka

wredna koleznka z pracy,czyli o tepych polkach

Polecane posty

Gość graniastoslupka wysoka

hej zalozylam ten topik zeby podzielic sie z wami na temat jednej kobiety z ktora pracuje. pewnie macie takie kolezanki w pracy i tutaj mozemy sobie o nich popisac. moja jest wredna osoba, typ kobiety, ktora wyrastala w jakims patologicznym srodowisku. ma dzieko kilkunastolenie, dziecko jest w polsce (gdy dzieko ja odwiedzilo mialam okazje widziec jak wrzeszy na nie i je wyzywa, na srodku ulicy). kobieta uwaza sie za pepek swiata, lubi byc w centrum uwagi. patrzy sie wrednie, szczegolnie na nowych pracownikow. potrafi ich wysmiac (w jezyku polskim, gdzie nikt z innych pracownikow jej nie rozumie). gada cos pod nosem, a jak chce zwrocic uwage to znowu po polsku gada pod nosem: 'co ty robisz'?!, "przeciez mowilam ci, ze to mialo byc inaczej'! 'czy ty jestes normalna'?! patrzy sie jak inni pracuja, a jak cos jej sie wyda nie w porzadku to idzie do kogos wyzszego ranga w miejscu pracy i po prostu kabluje. nie wiem dlaczego tak jest, bo reszta pracownikow jest ok, sa tam tez inne polki, ale one wydaja sie byc w porzadku. nigdy nie spotkalam takiej osoby, owszem mialam w swoim otoczeniu wrednych, tepych ludzi, ale ona jest "jedyna w swoim rodzaju". macie podobne "kolezanki" w pracy? :)

Gość blockhead
powiedz jej to w twarz zamiast obrabiac jej tylek na kafe. Ale czekaj, przeciez sie boisz co :o

Gość gość
To nie ta idiotka z USA znowu fantazjuje?

Gość ojojojojjjj
Oj tam, w kazdej pracy są wredne baby. Ja też mam takie, na szczęście nie muszę z nimi za dużo prebywac. Moja szefowa uchodzi za wredna babe, wszyscy się jej boją...jednak dla mnie zawsze jest miła. Każdy jest mimo wsystko czlowiekiem. A czlowiek ktory jest na wyzszym szczeblu musi być wredny zeby mu ma głowę nie weszli.

Gość gość
To nie ta idiotka z USA znowu fantazjuje? Do mnie bijesz szmato j****a?!!!!zdychaj scierwo jedne!

Gość hjvhjvjhvv
widac ze na poziomie kolezanki z pracy jstes :) ladnie to obgadywac a samemu kultury nie miec za grosz? Pewnie jestes jedna z tych polek z zacietna wiecznie niezadowolona twarza, ktorej wszystcy sie boja :D

Gość gość
"Do mnie bijesz szmato j****a?!!!!zdychaj scierwo jedne" HAhaha no i wiedzialam, ze to ona jednak ;) Czy ktos sie jeszcze dziwi dlaczego ta panna nie ma przyjaciol i stalej pracy? ;)

Gość zurawina22
tez pracowalam z taka wredna Polka, malpa jakich malo, ale pare razy jej na zlosc zrobilam :) ona nie znala wogole angielskiego, a w fabryce bylo sporo osob ktore mowilo po angielsku wiec raz jej na plecy przyczepilam kartke z napisem "miserable cow", drugim razem nawalilam jej kleju do butow roboczych, kiedys tez na jej szafce w szatni nakleilam pelno zdjec golych bab,miala ona tez takiz wyczaj drpac sie czesto po tylku i po pipce wiec rozpuscilam plotke ze przespala ze na wakacjach z brudnym turasem i teraz ma wszy lonowe