Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Niedźwiedź

żenująca sytuacja w sklepie :/

Polecane posty

Gość mały książe ze sosnowca
"robię za kieliszek" idź stąd:)

Gość mały książe ze sosnowca
poszedł:)

Gość gość
sklepy nie maja mniejszych wyplat jezeli cos ktos popsuje bo odliczaja na tzw.straty ale to tylko w niektorych sklepach i w iekszych miastach :) byłam kiedyś z bratem ciotecznym w sklepie kosmetycznym u nas w malym miasteczku, wybieralam dlugo perfumy (jak to ja :P ) a on juz z tych nudow zaczal zasypiac na stojaco, rozmawiamy sobie z pania sprzedawczynia a tu nagle JEBUDU :P spadlo iles tam szminek, podkladow, cieni do oczu i pudrów w kamieniu. Cienie sie i pudry sie rozsypaly i połamały, takze ciocia dostala w prezencie :P a jak idziemy tam to zawsze pani sie pyta czy sie młody dziś wyspal :P

Gość gościuwa ;
byłam u lekarza ,ten sie pyta o date urodzin ...pustka ,czarna dziura , nawet przemknęła mi myśl podać fikcyjna date ,ten po chwili zajrzałam w karte i "to juz znamy date urodzin " komunia chrześniaka ,ja oczywiscie odstawiona , szpilki itp... wychodząc z bloku , a maz juz czekal w samochodzie na księżniczkę ;),patrze przed klatka stoi karetka ,ja taka zapatrzona nie zauważyłam dwoch schodków i jebut leze , a kierowca z karetki -podać nosze ...

kiedyś w sklepie w przymierzalni stalam w staniku, aż tu nagle jakaś baba otworzyła drzwiczki :/ przymierzalnia byla na wprost tłumu ludzi

Gość gość
up

Gość olqa polqa
Ha ja pamiętam jak kiedyś z mama i małym bratem weszłysmy do apteki.Przed nami stał jakis koleś cichutko coś mamrocząc...Aptekarka wyszła na zaplecze.Przez ten czas duzo ludzi sie uzbierało:P Aptekarka wróciła i z usmieszkeim na twarzy i satysfakcja mówi te perezerwatywy śa takie i takie(tu zaczeła wymieniac gumki które przyniosła z zaplecza) i dodała a tu sa takie z samochodzikiem.Mój młodszy brat to usłyszał i na całe gardło powtórzył ,,z samochodzikiem?! mamo co pan tam kupuje ,tu są zabawki? hahahah Mina kolesia,mojej mamy,mnie i innych bezcenna :D

Gość autorheh
podbijam

Gość dużo zadrutowanego drutu
Otóż, moi drodzy państwo, mój kuzyn, gdy miał lat, no nie wiem, 12 był w kościele z mamusią, celem odbycia spowiedzi. Były to mroczne lata 80, gdy poziom kultury osobistej dzieci i młodzieży, także dorosłych, był nieco wyższy niż obecnie. Do jednego konfesjonału duża kolejka. Do drugiego prawie nikogo, bo ksiądz miał opinie srogiego. Mama siedzi w ławce i czeka. Synek nie wie czy do tego, czy do tamtego, wreszcie pyta mamę, przez pół kościoła, czy może do tego srogiego, mama kiwa mu, że tak, niech idzie. Ten w ostatnim porywie wątpliwości, na cały głos: mamo, a on mnie nie op******i?! Cały kościół na niego. Mama wyszła ze spuszczoną głową. Co było dalej, nie pamiętam, ale chyba go op*******ł. :classic_cool:

w podstawówce siedząc w ławce intensywnie o czymś myślałam całkowicie odpływając. Po chwili chciałam się zwrócić do nauczycielki z jakimś pytaniem więc krzyknęłam na całą klasę "mamooooo!" minę miałam bezcenną jak się "wybudziłam" z tego zamyślenia. A ostatnio miałam podobną sytuację gdzie zapukałam do drzwi pewnej pani i zamiast powiedzieć "dzień dobry ..." to powiedziałam "dziękuję" :P Ona na mnie, ja nią i się już całkiem zamotałam. A też się mocno nad czymś wtedy zastanawiałam.

Gość gość
graliśmy raz w karty. gra nazywała się "kent" i polegała na współpracy w parach. zbierało się 4 kolory lub figury i jak się zebrało to pokazywało się partnerowi tajny znak, wtedy on mówił "kent" zdobywając punkt dla drużyny. I tak w trakcie zachciało mi się purtnąć, więc w skupienia (ze wzrokiem skierowanym na partnera) starałam się zrobić to cichaczem (będąc w licznym gronie na podwórku miałam nadzieję że się uda) w tym czasie partner pokazywał mi "znak" a ja zamiast powiedzieć "kent" głośno pierdnęłam!! chyba nie muszę mówić co było później :(

Gość mrugnij do mnie - mrugacz
Mnie sie kiedys taka sytuacja przytrafila. Postanowilysmy z kolezanką wybrac sie na lody, podjechalysmy rowerami. Lody kupione, no to jedziemy, jedną nogą zesmy sie odbijaly a druga noga byla na pedale. Zjezdzamy z kraweznika, a lody galki łubud*p na ziemie hahaha :D mnie i mojej kolezance :D :D :D :D :D :D :D To dobrze ze ze chociaz raz zesmy sobie polizaly, zaraz po wyjsciu ze sklepu :) i tyle bylo z naszej wyprawy na lody hahaha :D

Gość gość
też w to grałam :) noo znaki tajniejsze mieliśmy :D

Gość nknkjijijojioj
mnrugnij do mnie - mrugacz ---------------- dobre :D

Gość mrówka wpatrywaczka
:)

Gość gość
mrówka! nie ładnie podglądowywać

Gość gość
:)

Gość gość
up bo temat wymiata!

Gość jak mam taka anegdotke
chciałam kiedyś kupić w kosmetycznym sztuczne rzęsy. Czekam w kolejce, same stare baby, myśle o czymś innym i kiedy ekspendientka spytała w czym pomóc, ja jej na to- poprosze sztuczne zeby :o Wszystkie starowiny spojrzały jakby chciały mnie zabić i dopiero chwile potem sie poprawiłam :o

Gość gość
ciesz się że nie zabiły :D

Gość gość
up up

Niedawno po dość ostro zakrapianej imprezie wybrałam się do mamy na obiad, umówiłam się,więc nie wypadało nie przyjść. Nieprzytomna i na maksymalnym kacu przejechałam pół miasta z workiem na śmieci wypełnionym puszkami i butelkami :D Innym razem poprosiłam w aptece o papierosy. Potłukłam po pijaku piwa w sklepie i jak chciałam szybko wyjśc,to wpadłam w bramką, która otwierała sie tylko w odwrotna strone, probowałam sie przecisnac,ale torba mi sie zaklinowała. To było w majówkę i póki co się tam nie pokazuje. Juz nie wspomnę ile razy zdarzyło mi sie zasnąc w tramwaju,autobusie,a dwa razy na boisku szkolnym :D

Oj widzę że się wypaliliście jak narazie :D. Co do zasypiania w autobusie-coś o tym wiem:o, mam chorobę lokomocyjną, więc muszę brać tabletki, niestety usypiają mnie już po 20 min. :o Żeby zapobiec zgubieniu się na jakimś obcym mi przystanku (co bardzo często mi się zdarza :D) nastawiam sobie budzik w tel. 10 min przed moim przystankiem. :D

Gość gościnnie ;)
Piszcie dalej

Gość gość
Ja dorabiałam sobie kiedyś w restauracji obsługiwałam różne imprezy, kiedyś przy obsłudze wesele roznosiłam na tacy desery lodowe, chodząć między gośćmi (przy stole) podchodzę do 2 facetów i myśląc zupełnie o czym innym wyskakuję z tekstem "loda może?". Zorientowałam się dopiero co palnęłam jak oni wpadli w śmiech:) Pominę fakt, że z zażenowania ostatni deser jaki miałam na tacy przewróciłam sobie na biust:)

Gość gość
ja pamiętam jedną historię, która co prawda bardziej dotyczy mojego męża niż mnie. Bylismy razem na zakupach w supermarkecie i nagle on do mnie dość głośno, tak że inni mogli to usłyszeć " no nie ! stanął mi!" Dopiero widząc moje zdziwienie, dodał :" no zegarek mi stanął". Ale on to czasem potrafi coś palnąć

Gość Małgorzatka22
up,poprawa humoru na wieczór :D.

Gość gość
Najbardziej żenujące, chociaż nikt nie wiedział- jak synek jeździł jeszcze w głębokim wózku, na leżąco, to będąc w sklepie zakupy wrzucałam zawsze do koszyka na dole, potem przy kasie wyjmowałam i płaciłam. Weszłam kiedyś do Kefirka po kaszkę dla dziecka, po drodze zobaczyłam podkolanówki- właśnie mi brakowało więc wrzuciłam do wózka. Później doszłam do żywności dla dzieci, kaszki nie było więc wyszłam. W domu zobaczyłam dopiero te nieszczęsne podkolanówki... Było mi tym bardziej wstyd że czytałam kiedyś instrukcję dla ochroniarzy, żeby właśnie zwracać uwagę na matki z wózkami bo są częste kradzieże. Inna sytuacja- na wakacjach z rodziną. Codziennie rano przejeżdżaliśmy koło piekarni, tata się zatrzymywał, a ja wyskakiwałam kupić chleb i szybko wracałam. Po kilku schodkach i drzwi zawsze otwarte były, takie szerokie. Pewnego dnia jak zwykle wyleciałam z samochodu, wbiegłam po schodach, i... z całym impetem wpadłam twarzą w szklane drzwi, idealnie czyste, tym razem zamknięte. Aż gr***nęło, sprzedawca na szczęście na zapleczu był, ale od razu wyjrzał i patrzył się na mnie podejrzliwie, bo lekko zamroczona byłam i nie mogłam zdania złożyć. Jakby inni klienci byli to bym pewnie zrobiła w tył zwrot od razu. Tak czy inaczej, sama sytuacja komiczna, i jak tylko lekko ochłonęłam i wyszłam to mnie już skręcało ze śmiechu. Weszłam do samochodu, a tam cisza i pełna powaga, ja siadam i zaczynam chichotać aż miałam łzy w oczach. Dopiero wtedy się roześmieli. Poprzedniego wieczora i tego ranka chodziłam wściekła jak osa, nie bez powodu, i jak się okazało oni taktownie pośmiali się jak mnie nie było a przy mnie się bali żeby mnie dodatkowo nie wkurzać...

Gość gość
Gdy byłam mała mama wysłała mnie po płyn do mycia naczyń do osiedlowego sklepiku. I tak stałam, stałam w tej kolejce, która była nadzwyczaj długa. Zamyśliłam się i naglę słyszę: "Słucham?" ... a ja, wyrwana z bujania w obłokach zaczęłam:"P-p-pop - prosze p-p-p-płyn do M-M-MŁYCIA(!) n-n-naczyń" :O ... w kolejce, która nadal była długa, zrobiła się cisza, ja zaliczyłam buraka, a pani ekspedientka, która cierpliwie wysłuchała mojego jąkania, z dobrotliwym i pełnym wyrozumienia spojrzeniem podała mi go.. Od tamtej pory zawsze gdy musiałam kupować coś w tym sklepie, starałam się mówić głośno wyraźnie i bez kompletnie jednego zająknięcia, ale pani ekspedientka, do końca swojej sklepowej kariery traktowała mnie jak jąkające się dziecko, któremu nagle się poprawiło :O