Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacjowa86

czy Wasz partner tez calymi dniami gra w league of legends?

Polecane posty

Gość pistacjowa86

Ja juz na swojego nie mam sil...

Gość fikołkiiiii
a co w tym złego, że sobie gra? ma oglądać z tobą seriale? związek to nie więzienie, facet nie ma obowiązku nagle podzielać z kobietą jej hobby i robić tylko to czego ona pragnie

Gość pistacjowa86
Podkresle jeszcze raz dla tych malo lotnych : CAŁYMI DNIAMI? Dobrze, ze chociaz do seksu nie trzeba go dwa razy namawiac.

Gość POCZWARKA - to moja wina, wiem
To oprócz tego grania już nic więcej nie robi, że piszesz "całymi dniami"? Mój mąż też w coś tam gra w wolnej chwili, ale oprócz tego chodzi do pracy 6 razy w tygodniu po 9 godzin, opiekuje się dzieckiem, pomaga w domu, dba o auto itp. I co masz na myśli pisząc: "nie mam już sił"? To Ty z nim walczysz o te gry? Zabraniasz mu?

Gość gość
partner nie ma obawiazku słuzyc partnerce ale jako maz tak ma psi obowiazek słuzyc żonie

Gość pistacjowa86
No mówię wam.Gra w lol i wali konia.Tylko to mu w głowie!

Gość gość
A z czego żyje skoro całymi dniami w to gra?To jest jego praca czy ma jakaś rentę?

Gość gość
No cóż.Takie czasy.Wszędzie bo i tu jak i na zachodzie przybywa ludzi jakich życiową ambicją jest się nażreć,wykasztanić,podoopczyć jak mają z kim bo jak nie to na ręcznym no i grać.Grać,grać i jeszcze raz grać. No i co poradzisz?Nie wiele.

to samo co mój!!!! mam prawie 23 lata, on 24 i po pracy się myje i od razu LoL. jeździ do kolegów i tam w 6 osob napierdalaja na laptopach i sie dra "ty kurwo z***bal mnie..."

Gość moj facet gra
od kilku godzin w Batmana :D:D wczoraj tez gral :D skonczyl nad ranem ok.6 :D

Gość Kasia21...
Mój chłopak też tylko w kółko gra. Głównie w te sieciowe gdzie są walki. Jakieś UT. Jak mu kupiłam tablet na urodziny to też jest jeszcze gorzej.Zabiera go na spacery do parku czy nad rzekę i siedzimy a on w ogóle mnie nie słucha tylko piwo pije i cały czas w to nawala.:( Jak mu kiedyś to zabrałam to mnie zwyzywał i prawie mnie pobił. A jak go tak kocham.:(

Gość Kasia21...
(jeździ do kolegów i tam w 6 osob napie**alaja na laptopach i sie dra "ty k**wo z***bal mnie...) v v To jeszcze nie wiesz wszystkiego.:classic_cool: Takie spotkania zwykłe kończą się zabawą pod hasłem "paniom wstęp wzbroniony":classic_cool:

Gość Kasia21...
Dlatego kupiłam mu tablet i mam teraz większe możliwości by go pilnować. :( Ale w sumie jakie to ma znaczenie skoro on na propozycję sexu ze mną odpowiada. Nie teraz!Nie widzisz co się kur....dzieje?Mamy już prawie tę kur...... flagę!

Gość Kasia21...
błagałam go na kolanach o seks, robiłam mu blow job gdy grał. czego jeszcze próbować?:(

Gość Kasia21...
Kiwi90 To jeszcze nie jest najgorzej. Elita tych gier na całym świecie jeśli chodzi o te internetowe rozgrywki on line to już wyższy poziom. Goście w większości są na rentach,zasiłkach lub jakichś świadczeniach z pomocy społecznej no i rzecz jasna rzadko robi coś innego poza grą włącznie z myciem się. Oni mają podobno wielki szacunek ze strony reszty tych jacy jeszcze póki co funkcjonują w miarę normalnie choć dążą skrycie do tego ideału.

to jest przegrywanie życia, ok można odpoczywać po pracy a nawet trzeba ale nie napierdalać w głupią grę po parę godzin dziennie

Gość Ritta z Wawy
Zgadzam się z Kasia21... To prawda.Mam kolegę gra nawet wtedy gdy jego laska robi oral.

Gość Mentall pro
Kiwi90 A po co ty jeździsz z nim jak on tam gra z tymi kumplami? Chce ci się tam kiblować po kilka godzin i wysłuchiwać tego ryku i bełkotu podnieconych młodych typów jarających się jak jakieś dzieci gry w strzelanie?

Gość Wielki Mistrz LOL
A komu potrzebna jest jakaś głupia sucz co będzie jeszcze przeszkadzać w rozgrywkach.Ja uprawiam seks już od lat w internecie i to jest lepsze i mi wystarczy.

Gość Anżelika22
Jak ja kiedyś mojemu zaproponowałam rozmowę to zapytał mnie wprost-a może byśmy tak pograli co?:classic_cool:

mój ogólnie jest oazą spokoju, pomaga mi we wszystkim jak poproszę, dużo pracuje ale jak już ma wolne to tylko ta nieszczęsna gra się liczy. w*****a mnie to niemiłosiernie.

Gość Wspólna
Ostatnio jednak miał miejsce nieprzyjemny incydent. Mianowicie wygrałam z nim i zarzucił mi że "czituję" i z uwagi na to z pewnością jestem "dziffkom".:classic_cool:

Gość gram w tomb rajderr
Po co wam te laski.Nawet grać nie umieją. Ja wchodzę na szołup,rzucę parę żetonów i każda moja.Pocisnę mocniej i wracam do gry.Ot co!:classic_cool:

Gość gość
Mój ma 18 lat i tak samo tylko w to gra

Gość TaJedyna
Ja tam z nim gram. :) Spróbój zainteresować się tym bo w sumie to ja go w to wciągnęłam. Bardzo fajna gra .