Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co ?Chciałabym mieć urodę typowej lali, paniusi, tzw. dziuni z blokowiska

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, mając 17-18 lat pracowałam troche jako fotomodelka, był kontrakt w UK, wystąpiłam też w dwóch reklamach, pieniadze były ale szkoła była ważniejsza, zresztą nie pasowała mi ta praca, towarzystwo, ci ludzie..nie moja bajka. Niby marzenie wielu dziewczyn ale nie czuję się szczęsliwa. Nie podobam się facetom, ok mam fajne ciało ale twarz juz nie. Uroda z tych oryginalnych, nietypowych. Mężczyzni po prostu się za mną nie oglądają, chyba ze mam okulary przeciwsłoneczne i krótke szorty wtedy tak. Chciałabym miec twarz typowej ładnej paniusi, taka typowa dziunia jaka wkleja fotki na Fotke, lansuje sie zdjeciami z wakacji. Takie maja najwieksze powodzenie... wiem, ze moje problemy są głupie, śmieszne i dziecinne ale naprawde czuje się gorsza, mało kobieca. Miałam jednego chłopaka..zdradzał mnie ze swoimi koleżankami z uczelni, po roku się dowiedziałam. Eh. Milej niedzieli

Gość gość
Zacznij się tapetować jak typowe kurwisko :) będzie super

Gość gość
a co za problem? tapeta, zle nakladaj tusz zeby zrobic grudki ( jak wiekszosc mlodych lasek), zle dobieraj kolory, przefarbuj wlosy, najlepiej czarny - to hit wsrod takich lasek, blond jest passe, gadaj jak potluczona, rób dziubek na zdjeciu lub mine niedorozwinitego dziecka i gotowe

Gość bilbinka
Mam podobnie - twarz o rysach uduchowionej Francuzko-Greczynki, jak to znajomy powiedział. Mam oryginalny typ urody. A faceci wolą typowe dziunie. Chciałabym mieć bardziej klasyczne rysy twarzy

Gość gość
ja bym chciał mieć charakter typowego r****cza - nie potrafię tak bez miłości uprawiać seksu z kobietą i jestem dość nieśmiały w bardziej intymnych sytuacjach.

Gość HeIIraiser
Ktoś tu spełnia życzenia? Jakby tak za mnie napisał magisterkę, byłbym wdzięczny. Myślę, że trochę prostsze niż zmiana czyjejś twarzy...