Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mon cheri

Dlugie starania o dziecko w dojrzalym wieku . Grupa wsparcia. Kontynuacja!

Polecane posty

Gość Stefania 31
Mala biest masakra z tym czekaniem! Ale jak nie ma wyjscia to zrób test w weekend. X One wish jesteś niesamowite. Wydajesz się być taka delikatna i wrazliwa, ale jak szybko potrafisz się podnieść i dalej walczyć:) Pytałaś o jakieś inne pomysły na badania. Nic nie przychodzi mi do głowy, oprócz tego co Gerwazowa napisała.

Stefania- tak trochę jest ze mną. Najpierw się muszę pomazać trochę, napić czegoś mocniejszego, poużalać się nad sobą. Ale tuż po tym zakładam rekawice i jestem gotowa :) w poniedziałek byłam w proszku,ale do wczoraj się zregenerowałam- wieczorem dorwałam męża i wykorzystałam po 2todniowym poście, a dziś udałam się do stajni i popędziłam w las by sobie pogalopować po polanie. Także lekiem na całe zło okazały się konie :D jutro wizyta w Gamecie, napiszę o planie C. / Cocochanell- jak się czujesz po biopsji?

Gość cocochanell
No witajcie, dziewczyny bedzie dobrze, jak nie teraz to w przyszlosci, ja sie czuj***ardzo kiepsko po dzisiejszej biopsji.bezposrednio po zostalam w klinice , spalam 2 godz i myslalam ze bedzie fajowo.ale w aucie ..dramat, wymioty i jeszcze raz wymioty.teraz juz lepiej, polezalam i wracam do sil. Pobranych jest 10 komorek.jutro wiadomosc jak poszlo.a tansfer w sobote lub poniedzialek.ale nie nastawiam sie na pomyślność. Tylko na mrozaczki.jesli w ogole beda.trzymajcie glowy do gory

Gość cocochanell
No witajcie, dziewczyny bedzie dobrze, jak nie teraz to w przyszlosci, ja sie czuj***ardzo kiepsko po dzisiejszej biopsji.bezposrednio po zostalam w klinice , spalam 2 godz i myslalam ze bedzie fajowo.ale w aucie ..dramat, wymioty i jeszcze raz wymioty.teraz juz lepiej, polezalam i wracam do sil. Pobranych jest 10 komorek.jutro wiadomosc jak poszlo.a tansfer w sobote lub poniedzialek.ale nie nastawiam sie na pomyślność. Tylko na mrozaczki.jesli w ogole beda.trzymajcie glowy do gory

Gość OneWishc
Cocochannel- brawo!! Pozostaje czekac na efekty laboratoryjnego seksu :):) myślę, że przy 10 komóreczkach będzie w czym wybierać :)

One to wspaniale , ze masz taka mozliwosc - tez uwielbiam konie. Napisz koniecznie po wizycie Cocochanell 10 to dobry wynik :) trzymam kciuki Biest nie wiem skad Ty te cierpliwosc bierzesz Dobranoc Wszystkim

Gość gość
....nowa wersja...

Gość gość
co dzieje sie z kafeterią?

Gość gość
Ja sie nie moge zalogowac. Biest

Gość gość
ani ja... ale do d**y. też musicie przewijać za każdym razem stronę ?? One

Cześć dziewczyny Nadrobiłam, przeczytałam, podskoczyło mi ciśnienie, przykro, że nie wszystko idzie tak jak powinno :( O co chodzi z forum? Nowa szata graficzna i słabo działa, nie ma możliwości podświetlenia wypowiedzi od końca watku? OneW, Biest - idzie lato z wit D będzie dobrze, musi być! Najgorzej popaść w marazm i sobie robić wolne, bierzcie byka za rogi i działajcie. Szczęście musi się uśmiechnąć ;) Zgodnie z zaleceniem mojej pani dr zrobiłam badania: Estradiol (E2) - 340,80 pg/ml czyli załapałam się na fazę owulacyjną 63,9 - 356,7 Progesteron (N55) - 1,54 ng/ml czyli faza lutealna: 3,34 - 24,56 Witamina 25(OH)D - Total 17 ng/ml gdzie: Niedobór < 10 Poziom niewystarczajacy 10-30 Poziom wystarczajacy 30-100 Toksycznosc > 100 wg. Polskiego Zespołu Ekspertów: dorosli: 30-80 Hm.. potwierdza się zatem co sugerowała dr, niedobór wit D jest powodem nieutrzymania ciąży i luteina niewiele w tym przypadku pomoże :/ Obydwie ciąże były wakacyjne ;) Córkę zmajstrowaliśmy w lipcu, druga ciąża też była lipcowa. No nic to, czekam na @ i zaczynami starania abarot od nowa, tak sobie powiedziałam, że jak nic nie wyjdzie do października to chyba sobie daruję, za stara jestem na doły i frustracje :( Kończę tym optymistycznym akcentem ;) Trzymacie się, buziaki i powodzenia

Gość Zuza_______________917
Ale co sie z Tym dzieje? Jaki "geniusz" wpadl na pomysl aby to przewijanie do konca tak zmienic ??? Pozdrawiam Wszystkich - mam tu rodzinny zawrot glowy ale jest fajnie ... Wcale nie chce mi sie wracac ( to juz w sobote) Biest jak sie trzymasz- oby @ poszla na dluuugi 9-cio miesieczny urlop (tez w majtki zagladam z niepokojem;) One jak wizyta? Buziaki Zuza 917

Leni - Witaj kochana :) Zuza-jadę na 18:40. dam znać oczywiście :)

Leni-masz jeszcze zarodki, czy zaczynasz nową procedurę??

Ooooo forum chyba wróciło do poprawności, na dolnym przewijaku pokazała się ostatnia strona ;) OneWish - u mnie naturalnie ;), starania zaczeliśmy z jakieś 6 miesięcy temu i lipa, szukałam info o ziołach o. Sroki i tak google naprowadził mnie na ten wątek. Zioła piłam 1 cykl i zaskoczyłam, tyle, że ciąża nie utrzymała się. Zobaczymy jak się historia potoczy dalej,.Trafiłam na fajna ginekolog ( chociaż ona z tych co naprotechnologia i w ogóle), masz wrazenie, ze jestes jej najwazniejszym pacjentem ;) Jutro idę do niej po kolejne skierowanie do laboratorium, rabnęłam się bo powinnam sprawdzić poziom ...jutro ;)

Leni- no to cały czas musisz działać naturalnie. Domyślam się, że jesteś wpdobrze zaopatrzona w testy owulacyjne :) dopóki jest szansa na czysty "narurals" dopóty trzeba próbować :) Zuza- kiedy kolejna beta??:)

Gość gość
Jakos nie moge sie przyzwyczaic. Czuje sie nijako-ani na @ ani na @. Czy ja jestem jakas slepa? Jak mam sie zalogowac skoro nie ma Tu miejsca na haslo?

Gość Zuza___________917
super, ze dziala :) ale conieco mi poznikalo i sie wcale nie odswierzalo na telefonie .... moze tym razem nie zniknie ;) Ale problem z logowaniem jest Leni dzialaj dzialaj ;) Ja tez sprawdze te witamine D - Biest o tym pisala One ja sie cala trzese i mam motylki w brzuchu - testowac mam jutro ale korci mnie aby wogole nie testowac bo przynajmniej puki co teraz mam nadzieje ;)

Zuza- dasz radę, a my z Tobą bo pamiętaj- silna geupa wsparcia wokół :):) mamy dwie mamy już wiedzące, że w brzuszkach są maluszki ( Stefania i Tujka) i dwie, które muszą to jeszcze potwierdzic (Ty i Mala) i ja owieczka macząca 4 litery przed wizytą u lekarza. Właśnie dostałam mega @ i jest świetnie :)

Gość Zuza______
Dziekuje One Jestes Kochana - Czyli nowy cykl nowa szansa. Ja wiem, ze Ci sie uda tylko to czekanie ... Nie przejmuj sie @- mi kiedys spejalnie kazali przyjsc do kliniki na poczatku @ Daj znac jak juz bedziesz po PS jak sie zalogowac

Hej dziewczyny. My też myślimy nad planem C. Dziewczyna na bocianie napisała mi że stymulacja uszkadza komórki i może stąd te wady genetyczne. Radzi zrobić IUI skoro i tak korzystamy z dawcy. Co o tym myślicie? Nie wiem czy przy moim niskim amh IUI ma sens. Już zgłupiałam od tego wszystkiego. Zuza jesteś w invikcie w Wawie? Życzę pięknego przyrostu bety :)