Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna kobieta dla 30letniego faceta to...licealistka

Polecane posty

Gość gość
taa pośmiac ha ha, np z tego że napisałem że wasza uroda przemija dosyć szybko, ha ha KUPA ŚMIECHU ===================== hahahaha...to prawda, moja uroda kiedyś przeminie, za jakies 20 lat. Ty niestety nie grzeszysz inteligencja, jedynie ci została to ta KUPA, wiec za kilka lat nie dość , ze będziesz glupi jak but , to jeszcze stary jak cap.:-D

hahahaha...to prawda, moja uroda kiedyś przeminie, za jakies 20 lat. Ty niestety nie grzeszysz x 5 latki jeszcze nie umieją pisać na komputerze, więc nie bądź żałosna

Gość gość
claude speed no jasne, kogo obchodzi inteligencja paszteta? więc odpowiedz sobie sama czy to ważne x Dla mnie bardzo ważne,jestem kobietą i atrakcyjność mężczyzny oceniam poprzez jego inteligencję.Nie wytrzymałabym minuty z głupim pięknisiem.

x Dla mnie bardzo ważne,jestem kobietą i atrakcyjność mężczyzny oceniam poprzez jego inteligencję.Nie wytrzymałabym minuty z głupim pięknisiem. x ani z mądrym brzydalem .... chyba że obaj bogaci

Gość gość
2014-05-13 17:56:16 [zgłoś do usunięcia] claude speed x Dla mnie bardzo ważne,jestem kobietą i atrakcyjność mężczyzny oceniam poprzez jego inteligencję.Nie wytrzymałabym minuty z głupim pięknisiem. x ani z mądrym brzydalem .... chyba że obaj bogaci ================ ty niestety, ani madry brzydal, ani glupi pieknis, jedynie brzydki głupek, bez kasy, dlatego się tak frustrujesz:-D

Gość gość
Claude ty w ogóle masz swoje życie czy jesteś frustratem i życiowym nieudacznikiem i nosa z domu nie wyściubiasz?? co nie wejdę na kafe o różnych porach dnia i nocy to muszę trafić na twoje wątpliwe mądrości

Gość gość
coś w tym jest! licealistki są młode, zdrowe i fajnie się z nimi uprawia seks

[zgłoś do usunięcia] claude speed x Dla mnie bardzo ważne,jestem kobietą i atrakcyjność mężczyzny oceniam poprzez jego inteligencję.Nie wytrzymałabym minuty z głupim pięknisiem. x ani z mądrym brzydalem .... chyba że obaj bogaci x A dlaczego nie,grubość portfela nie bierze się z sufitu,świadczy o życiowej zaradności i znów magicznego słowa:inteligencja.Ewentualnie można mieć bogatych rodziców.Jednak bogaty półgłówek od biednego różni się tylko tym,że ma większe możliwości do eksponowania własnej głupoty.

grubość portfela nie bierze się z sufitu,świadczy o życiowej zaradności i znów magicznego słowa:inteligencja x nie zawsze

Przecież napisałam,że nie zawsze.Dlaczego wycinasz fragment komentarza,zamiast odnieść się do całości.

A dlaczego nie,grubość portfela nie bierze się z sufitu,świadczy o życiowej zaradności i znów magicznego słowa:inteligencja.Ewentualnie można mieć bogatych rodziców x nie zawsze .... pasuje?

Gość gość
magazyn dla kobiet kafateria. zdrowie, uroda, zycie uczuciowe, a tu nagle "panowie' obrażający kobiety. Rzeczywiście odpowiednie miejsce do leczenia kompleksów.

Gość gość
osobnik "Claude speed' ponad 3000 postów...Tu chyba komentarz jest zbędny

gość osobnik "Claude speed' ponad 3000 postów...Tu chyba komentarz jest zbędny x policz swoje, mądra bo się nie loguje, dodaj jeszcze 13 000 z nicku staszka, plus pomarańcze ha ha

Gość gość
poszukaj sobie kolegów może?

Gość gość
hmm, to dziwne, bo twoje zachowanie sugeruje, ze bardzo zabiegasz o atencję.