Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna kobieta

utrzymujemy sie za 2 tys zł i nikt nie może uwierzyć ....

Polecane posty

Gość gość
Gratuluje. U mnie czynsz 350, kredyt 700, gaz 20 miesięcznie, prąd 60 miesięcznie, internet 60, telefony około 100. Mamy samochód - gaz około 400 miesięcznie. To już razem 1690. Wydatki na jedzenie różnie, w kwietniu wyszło około 300 złotych, na ubrania i zakupy typu chemia i kosmetyki w tym czasie około 200, na ubrania i nieprzewidziane wydatki (typu prezenty) około 170, Jedna pensja - moja, 2200. W kwietniu przekroczyliśmy wydatki w stosunku do zarobków (były święta), i żyjemy na styk. Nie stać nas na dzieci, szczególnie że tylko ja mam pracę.

Gość gość
Witam mieszkam w mieście 100tyś os. mam własne mieszkanie po mamie mieszkam sam i szukam żonki :) Auto paliwo 400 Raty 500 Tel 70 Internet 60 Smieci 20 Telewizor 60 Czynsz 300 Opłaty 200 prad woda gaz Jedzenie 600 Silownia 60 Ubrania 400 miesiąc Wydatki typu alkohol bilard impreza 400 Wydatki dodatkowe nieplanowane z oszczędności Oszczędności 1000zl miesiąc raz uda się wydać mniej raz więcej ostatnio remont zawieszenia auta 1800zł z oszczędności, opłata polisy oc i przegląd 1000zł. Jedna osoba czyli 4000zł mi wystarczy bez problemu i żyję jak standardowy zwykły śmiertelnik. Żonka jak zarobi coś to będzie miała na ciuszki i kosmetyki resztę ogarniam sam.