Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia88838

badanie predyspozycji na raka piersi

Polecane posty

Gość Misia88838

Czy ktoś z Was robił badania genetyczne predyspozycji na wystąpienie raka piersi i jajnika? Szukam godnego zaufania laboratorium w Warszawie, które wykona w/w badania.

Gość gość
Ja korzystałam z usług laboratorium Medgen, sympatyczna, a jednocześnie profesjonalna obsługa. Polecam :)

Gość gość
słyszałam, że należy przejść długą procedurę, żeby wykonać takie badanie w ramach NFZ... więc chyba zdecyduję się na prywatne zrobienie tych badań w Medgenie :) Mam nadzieję, że dam radę finansowo... :)

Gość gość
Ja nie robie,bo nawet jak wyjdzie ze jkestem zagrozona to co? Utne sobie?

Gość jaq
nic długo nie trzeba. rejestrujesz się, idziesz na wywiad i pobranie krwi. po jakimś czasie wyniki. pytanie tylko czy jesteś w grupie. jeżeli jesteś to za darmo, jeżeli nie to chyba 300 zł. ja się wybieram bo moja mama ma. a jak się okaże że mam, to utnę ;) Zrobie jak Jolie i spokój. Kto nie ma osoby z rakiem w najbliższej rodzinie nie wie co znaczy leczyć się w Polsce. Wole uciąć (plus rekonstrukcja) i mieć spokój niż się stresować albo leczyć w Polsce. I uwaga - rekonstrukacja piersi w PL jest możliwa za darmo. U mnie w Szcz jest taka opcja. Nie od razu po zabiegu, ale za jakiś czas i za darmo.

Gość gość
Bez sensu. Uciela cycki to bedzie miala raka jajnika. A wszystkiego sobie nie wytnie. W wieku 20 lat cycki ucinac, dobre... To ja juiz wole spoczac w grobie majac 3 dychy na karku

Gość gość
Ciekawe ,czy Medgen też ma takie ceny??? 300 zeta to raczej nie dużo jak na ceny badań genetycznych, słyszałam, że to dużo drożej wychodzi...

Gość Dudekindzio
Koszt badań jest mniej więcej porównywalny we wszystkich punktach prywatnych, ale najlepiej oczywiście sprawdzić ceny na stronie internetowej, podejrzewam, że Medgen takową posiada :)

Gość gość
Szczerze mówiąc, ceny w laboratorium Medgen są baaardzo konkurencyjne :) warto skorzystać z ich oferty :)