Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy warto być kobiecą

Kiedy poczułaś się prawdziwie kobietą??

Polecane posty

Gość jaToja5
kobieco.czyli z wdziekiem.subtelnie.odmiennie od faceta i wizualnie i mentalnie .Kobiety sa piekne.facet zawsze bedzie smierdzial i znaczyl sperma teren i kobiete. Obrzydliwe sa kob.ktore to robia. TO ZBOCZENIE

Gość gość
dobry temat :)

Gość gość
jeszcze się nie czuję, a mam prawie 30 :(

Gość gość
ja też nie

Gość gość
ale większosc z was jest żenująca :-O az mi wstyd to czytać a tez jestem kobietą okreslacie swoja kobiecośc lub jej brak od faceta???????? :-O no comment :-O współczuję wam w zasadzie ja jestem kobietą i jestem kobieca zawsze i facet nigdy nie był i nie ejst wyznacznikiem mojej kobiecości :-O

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ciekawy temat.

Gość kotaM
od kiedy mam niezależny umysl kontrole nad sobą i swiadomosc co potrafie i co jest możliwe

Gość Zuzanna Amelia ææ
podnosze

Gość gość
A co stanowi o Twojej kobiecości??

Gość gość
kiedy poczułam 20cm mojego męża w noc poslubną:-)

Przemierzyłem świat wszerz i wzdłuż i stwierdziłem że kobiecość to jedynie forma czyli ciało.

Gość pioooo
ja poczułam się kobieca w momencie gdy kupiłam sobie pierwsze szpilki ;)

Gość gość
można być kobietą, a czuć się bezpłciowo, niekobieco. Nie zawsze kobiecość wiąże się z pięknym wyglądem, to też samopoczucie....

Gość gość
poczulam sie kobieta kiedy moj facet mi sie oswiadczyl :) kiedy zalozylam pierscionek (moj pierwszy w zyciu) i zaczelismy rozmawiac o slubie, planowac... jak uswiadomilam sobie wtedy ze bede skladac przysiege w bialej sukience, ze bede zona :) wtedy poczulam sie kobieta

Gość znawca obrzydliwości kobiet
nie czułybyście się kobiecie gdyby żaden facet nie patrzył się na was jak na obiekt seksualny biedne te które nigdy tego nie odczuły

Gość gość
prawdziwa kobieta poczulam sie wtedy: ...gdy pierwszy raz kochalam sie z moim mezem.... ...gdy urodzilam naszego synka... ...gdy zostalam prezesem duzej firmy... ...gdy wybudowalismy nasz wspolny dom... ...gdy synek pierwszy raz powiedzial do mnie...mama...

Gość gość
Gdy podczas stosunku z murzynem nie wiedzialam co sie ze mna dzieje

Gość goscqpdkdndjdk
Tak naprawde kiedy zaczelam sie czuc kobieta? A z 10 dni temu :D w wieku 26 lat. Bylam w kilkuletnim zwiazku, zerwalam zareczyny z gowniarzem. I poczulam ogromna ulge. Wtedy tez uswiadomilam sobie, ze nigdy nie czulam sie tak swietnie z sama soba. A gdy kieckię zakladalam, to czulam sie wręcz błogo, jak nigdy. Chociaz nie pierwszy raz sie tak kusząco ubralam. Paznokcie pomalowalam po raz kolejny, ale po raz pierwszy tak mnie to ucieszylo. Moge bezkarnie zaczepiac mezczyzn, usmiechac sie na ulicy, moge teraz wszystko! Mam 26 lat, jestem kobieta! :D az mi ciarki przeszly po plecach ;)

Gość zwolenniczka konkubinatu
taką mega kobieta poczułam sie jak urodziłam synka. A wczesniej jak straciłam dziwictwo:) serio, patrzyłam na mojego faceta i czułam sie taką...kobieta? Fajne uczucie. Na co dzień też czuję się kobieco.

Gość gość
A pierwszy bal-studniówka nie zapoczątkowały tego....? Właśnie chce się tak poczuć w tym dniu, bardzo kobieco,wykwintnie w zabarwieniu seksi . Czy ta kreacja robi wrażenie , doradźcie proszę .....http://evita.com.pl/p,10,102,,,,,,,2302,6423-sukienka.html#.Ul5pA1N_Rv8

Gość gość
Nie, u mnie zadna studniowka, zadne zareczyny, zadna strata dziewictwa, nic nie spowodowalo, ze czulam sie jak prawdziwia kobieta. Owszem, czulam sie kobieco, ale to nie bylo to czym nazywam bycie kobieta. Dopiero teraz w glebi serca i duszy czuje sie kobieta.