Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielebny7

rola

Polecane posty

wielebny7 ? A proszę bardzo i jeszcze rada na koniec ;) Szkoda zdrowia, lepiej książkę poczytać przed snem. Dobranoc :)

Gość wielebny7
dobranoc Mijama. A tak na koniec to z daleka piszesz ? Oczywiście jak nie odpowiesz to też zrozumiem. Pozdrawiam

Gość gość
psycholodzy twierdzą z e kobieta czuje szczegołna wiez ze swoja matka , babciami ciotkami, kuzynkami, babciami, pociotkami-coz ja w swym zyciu nigdy nie spotkałam mądrej kobiety z ktora mogłabym czuc jakąs wieź

Z daleka od czego, że tak zapytam o jakiś bardziej konkretny punkt geograficzny ? :)

Gość wielebny7
Ja piszę z Nowego Targu

Gość gość
nie rozumiem jak mozna szanowac matke i babcie -która nosi stroj ludowy, chustke i czepek na głowie/?

Piękne miejsce byłam rok temu w okolicach. Powiem tak, szmat świata ode mnie ale to chyba nie ma znaczenia w kontekście tego, że ludzie wszędzie są tacy sami. Zawsze można spotkać tak kogoś wartościowego jak i .... jak wskazuje powyższy przykład przyjaciela gościa ; ) Ostatni raz dobranoc :)

Gość wielebny7
wiem, że to dla ciebie za trudne, ale może kiedyś to zrozumiesz. dokąd żyjesz wszystko jest możliwe.

Ojcze Wielebny. Coś Ci tam w zyciu nie wyszło, więc nie masz kobiety, która odwalałaby z uśmiechem wszystkie obowiązki domowe. Jedyna sensowna rada - musisz mieć gosposię, czyli kogoś takiego jak żona, ale bzykać jej nie musisz, bo obowiązuje Cię celibat. :)

Gość wielebny7
Szkoda, że nie zdradzisz skąd piszesz !! Pozdrawiam i dobranoc. Oby jutrzejszy/dzisiejszy dzień przyniósł wiele okazji do czynienia dobra.