Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoska

Chłopak na ulicy zaprasza na kawę - bez głupich wpisów proszę

Polecane posty

Gość antoska

szłam chodnikiem, jakiś chłopak jechał samochodem, zwolnił widziałam że się na mnie patrzył, zatrzymał się i siedząc w samochodzie zapytał czy umówiłabym się z nim na kawę. Ja szybciej niż zdążyłam pomyśleć - powiedziałam nie, dzięki, odwróciłam się i poszłam. Na co on prosił żebym jeszcze chwilę poczekała, powiedział że mu się podobam i pytał ile mam lat. Teraz w sumie żałuję że się zgodziłam, mam 28 lat i chciałabym poznać kogoś, jest mi źle samej, a jak się pojawia jakaś okazja to ja kurde nie, dzięki.. a chłopak miał sympatyczną twarz, taką optymistyczną.. Co myślicie o takich "zaczepkach" na ulicy przez nieznajomych mężczyzn? Że tak robią raczej tylko kobieciarze..?

Gość lokoko
Mogło być ok.Ale mógł tez szukać rozrywki.Było się umówić później na kawę gdzieś w miejscu publicznym,to byś zobaczyła.No i oczywiście nie wsiadac do samochodu.

Gość aleks_155
mogłas zrobic cos szalonego i sie z nim umówic :P albo podac nr telefonu i na początek popisac smsy

"05.06.13 [zgłoś do usunięcia] aleks_155 mogłas zrobic cos szalonego i sie z nim umówic albo podac nr telefonu i na początek popisac smsy" Taaa. A potem się czyta, że znaleziono oskalpowany korpus w lesie, alpo gdzieś na bazarze sprzedawano kiełbasę z ludzkim mięsem... :o

Gość antoska
no właśnie, ciężko powiedzieć.. z jednej str jest to jakaś opcja kiedy na co dzień poznaje się mało ludzi, z drugiej str. jest to niebezpieczne - może szukał seksu, rozrywki, może jest jakimś zboczeńczem.. ale tak samo mógł być fajnym normalnym człowiekiem który po prostu też nie może na co dzień spotkać kogoś z kim chciałby się spotykać.. ale myśle że mogłam być odrobinę bardziej otwarta, porozmawiać chwilę, wymienić się nr tel...

jesteś tak zdesperowana, że żałujesz znajomości z potencjalnym gwałcicielem? podjeżdżanie do kobiet na ulicy to zachowanie klienta, nie porządnego mężczyzny, znajdź jakąś pasję, a przestaniesz się uganiać za byle kim (bo na tyle wychodzi)

Gość zlego diabli nie
ale co wy pieprzycie??? zaraz desperatka! zaraz g****iciel! spodobalas mu sie to sie zatrzymal. zaskoczyl cie, wiec zareagowalas instynktownie - zgodnie z wlasnymi zasadami. bylas po prostu ostrozna i tyle. teraz na serio nie masz czego zalowac, bo to rzeczywiscie zalosne. rozwodzisz sie nad tym jakby cos moglo z tego byc. daj spokoj. nastepnym razem jak ci sie facet spodoba po prostu wymiencie sie numerami. co ci sie moze stac jak sie umowicie w miejscu publicznym?

Gość gość
pewnie to był jakis ciapaty a ty jesteś paskudna jak noc ...to cie zaczepiał

Gość antoska
zlego diabli nie - dzięki za opinię

/Co myślicie o takich "zaczepkach" na ulicy przez nieznajomych mężczyzn? Że tak robią raczej tylko kobieciarze..?/ ­ Więc co? Wcale się do was nie odzywać, głowę spuścić, w oczy nie patrzeć i niech wam rodzice przyszłego męża wybiorą? Boże, jakie te polskie baby są głupie i żałosne...

Gość tojajestem
Mnie chłopak zaczepil na uczelni, też go nie znalam. Chcial sie umowic, ja ze nie, on ze numer moze chociaz, dalalm numer w koncu jakos tak bez sensu. zalowalam. potem pisal czasem. raz nie chcialam sie umowic... nasepnym razm mowie ok. Jestesmy para i jest git!

Gość antoska
John Harrison - po części masz rację, tak samo mógł to być typowy kobieciarz jak fajny facet. Zareagowałam impulsywnie, mogłam chwilę porozmawiać i się tel. wymienić.. gdzieś się trzeba przecież poznawać..