Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Placze! Nie moge uwierzyc, ze cos tak potwornego ma miejsce gdzies na swiecie!

Polecane posty

Gość gość
To nie jest Armia Syryjka ty głupi zakłamy zydzie. To jest właśnie FSA i ich k***a mundury, a jakiś pomiot podpisał jako armia syryjska. Co za k***a szumowina, tak oszukuje?

Gość gość
nie zabieram głosu, jedynie czytam tematy tu zakładane...ale teraz nie mogę milczeć. Chcę swoim wpisem pokazać Tobie dziewczyno z korzeniami syryjskimi , że nie wszyscy w Polce są tak okrutnymi debilami. Przykro się to czyta. Jak można szydzić, cieszyć się z cierpienia innych, niezależnie kim oni są, jaką religie wyznają i jakiej są nacji.Mi się ta skala okrucieństwa nie mieści w głowie. Zdałam sobie właśnie sprawę, że ja sobie tu żyję spokojnie martwiąc się o rachunek, przeziębione dziecko....a równolegle dzieją się takie okrucieństwa. Mam łzy w oczach jak to piszę bo NIKT nie zasłużył na oglądanie jak zabija się matkę, ojca, dziecko, drugiego człowieka. Boże miej tych ludzi w swojej opiece...wierzę że istnieje życie po śmierci i tylko ta myśl mnie pociesza że ofiary ZŁEGO już nie czują cierpienia, bólu, strachu. Przerażające jest to co człowiek człowiekowi potrafi zgotować. Bardzo Ci Kochana współczuję i niestety bezradność takich szarych jak ja/my jednostek też jest przerażająca. Nie zwracaj uwagi na tych anonimowych idiotów, którzy bluźnią wypisując te okropności. PRZYTULAM !!!!!!!

Gość Syrian
Ostatni raz odpowiadam na tym forum i na oszczerstwa osoby, ktora bezczelnie klamie! To nie jest Wosjko Syrii! Żołnierze Syryjscy mają inne mundury, buty, hełmy, ect. i ci ludzie nie są Syryjczykami!! Ile razy mam powtarzać! To jest właśnie FreeSyrianArmy - sponsorowane przez Zachód. Ci ludzie nie mają nic z Syryjczykami wspolnego gdyz sa najemnikami z innych panstw!!! To jest wlasnie bydlo z jikimi Syryjczycy walcza! Ktos bezczelnie podpisal, ze jest to wojsko syryjskie i wrzucil a youtube, ty draniu! To sa wlasnie fanatycy, tzw salafici - sekta islamska sponsorowana przez Wielka Brytanie, USA, Izrael ect Kazdy kto wie jak wygladaja Syryjczycy i jakie nosza mundury, nawet po akcencie pozna ze to jest wlasnie FSA!

Gość gość
"http://www.youtube.com/watch?v=6wb_s7r6aRI lepiej potomek sbeka niz matki k***y wypinajacej sie przed ciapem" Znowu ta szmata z Niemiec wkleja swoje denne filmiki i tanie kawalki niczym z rynsztoka? P********a brudna szmata. Szkoda ze cie i twojej starej Hitler nie spalil w piecu. S********j do Polski frajerko. Nie jestes mile widziana w Niemczech, szczochu. To ten szczoch co wcześniej twierdzil ze jest 'lekarzem'. :D :D :D :D Szmata. Tfu! Do dziewczyny z Syrii: trzymaj sie. Modle sie za was i wasze bezpieczenstwo.

Do goscia z 8.53am: Wiem doskonale co czujesz bo mam tak samo. My tu sie martwimy nie zaplaconym rachunkiem czy przeziebieniem dziecka a inni przechodza prawdziwe pieklo. :( Docenmy to, co mamy. Chcialoby sie pomoc tym ludziom tylko jak? Rzad i tak ma swoje plany. I zgadzam sie z kazda wypowiedzia Syrian. Chca nas tylko oglupic, nic wiecej. Trzymaj sie, Syrian. Wiem, ze latwo powiedziec. Nie wyobrazam sobie jak sie czujesz. :(

Gość Marcin.
Witajcie Mój najbliższy przyjaciel jest Syryjczykiem, znamy się jeszcze ze studiów. Mogę jedynie potwierdzić słowa dziewczyny z Syrii. Wojska rządowe nie mordują ludzi. Rebelianci filmują jak zabijają i torturują cywilów, po czym wrzucają swoje filmy na YouTub, zrzucając wine na Wojsko Rządowe. Przede wszystkim łatwo rozpoznać rebeliantów, jeśli ktoś zna Syrię. Żołnierze mają kompletne stroje wojskowe - poczynając od butów. Rebelianci nie mają kompletnego ubrania wojskowego, często są ubrani w dresy lub zwykłe ciuchy i cały czas krzyczą "Allah Akbar" - Ci tak zwani rebelianci to wahabicko-salaficka. Wspierani są przez arabię saudyjską, turcje, izrael, wielka brytanie, usa i fanatyków z francji i tunezji. To, że jankesi nie wkroczyli do Syrii, to zasługa tylko i wyłącznie Rosji i Chin, które wetują rezolucje na radach ONZ. Izraelowi zależy na otoczeniu Iranu - aby tego dokonać muszą zniszczyć Syrię, dlatego wspierają salafickich fanatyków, którzy codziennie mordują chrześcijan, alawitów, szyitów i członków innych religii w Syrii - dlatego cała ludność Syrii jest za prezydentem Asadem, mężczyżni, którym rebelianci zabili dzieci i żony, wstępują na ochotników do wojska/policji syryjskiej, dlatego ta wojna tak długo trwa, ponieważ CAŁA ludność Syrii jest za prezydentem Asadem i jego wojskiem. Rebelianci, w 90%, to zagraniczni najemnicy ze wspomnianych już krajów. Mordują w najbardziej krwawy i brutalny sposób głównie ludność cywilną, bo w starciach z syryjskim wojskiem przegrywają. Warto dodać, że CIA zajmuje się przerzutem rebeliantów przez Turcję i Izrael, czego sami jankesi nie ukrywają. Nie dajcie się zwieść takim newsom jak ten na youtube, jak ten; oraz nagonce medialnej zachodnich mediów i telewizji al-jazira, która jest katarską tubą propagandową. Katar i Arabia Saudyjska opanowany przez wahabitów nie może znieść laickiej Syrii, w której są ludzie różnych wyznań oraz nie może znieść szyickiego Iranu. Ponieważ Arabia Saudyjska jest potwornie bogata, stąd idą miliardy dolarów na zbrojenie tak zwanych rebeliantów (w rzeczywistości zagranicznych najemników). Syria sama walczy teraz z terroryzmem - za cały świat, który ją opuścił i obrócił się przeciwko Syrii. Ostatnie doniesienia USA i Izraela o rzekomym użyciu broni chemicznej przez siły syryjskie, to przygotowywanie opinii publicznej do interwencji zbrojnej na Syrię - schemat powtarzany wielokrotnie w przeszłościu. Tymczasem ONZ, wbrew tej opinii, potwierdza to, co mówił rząd syryjski: rebelianci kilkukrotnie użyli broni chemicznej. UWAGA: USA i IZRAEL mają na swoich rękach KREW tysiący chrześcijan pomordowanych przez salafickich rzeźników (wspieranych i finansowanych przez Izrael oraz USA) w Syrii. Nie dajcie się zwieść pozorom - USA to nie światowa policja, tylko światowi bandyci - mający monopol na zabijanie niewinnych ludzi. USA jednym razem zwalcza alkaidę, drugim wspiera ich, w celu zniszczenia suwerennego kraju - USA i Izrael to cyniczni mordercy, którzy nie mają żadnych skrupułów i sumienia.

Gość Marcin.
Mój mail, jakbyś chciała pogadać marcin.wyborny@wp.pl

Gość gość
Przeczytałam kilka komentarzy i mnie zatkało. Serio. Niektórzy ludzie są ludźmi tylko z nazwy. Ps. Te skandaliczne komentarze pisze jedna i ta sama chora umysłowo osoba, która podawała się kiedyś za "lekarza" w Niemczech.

Gość gość
To jest zwykly kocmoluch a nie lekarka :D Zwykle n.i.e.d.o.j.e.b.a.n.e szmacisko ktore lize stare niemieckie tyłki 🖐️ musi sie gdzies wyzyc i ma od tego kafe. Smutne zakompleksione niechciane dziecko, ktore mialo byc wyskrobane ale tak jakos zostala i urodzila sie z takim skrzywieniem 🖐️

"http://www.youtube.com/watch?v=6wb_s7r6aRI lepiej potomek sbeka niz matki k***y wypinajacej sie przed ciapem" Kłamstwo! Ten film został nagrany właśnie przez rebelie z bandyckiego FSA Tylko debil by się nie zorientował że to nie są wojska rządowe, tylko bandziory z "opozycji" finansowanej przez Usrael i USA. BAndziory z FSA umieściły film jak masakrują Syryjczyków (przy okrzykach Allah Akbar), jakaś szmata podpisała film, że to Wojska Syryjskie. Ludzie nie są aż tak głupi, że nie rozpoznaja tych czeczeńskich mord z FSA. To nie jst wojsko Syryjskie Syryjskie wojsko wygląda tak: http://worldshiaforum.wordpress.com/2012/07/30/final-part-syria-wont-fall-not-this-time-by-dr-nakvisson/

Gość gość
" To jest zwykly kocmoluch a nie lekarka. Zwykle n.i.e.d.o.j.e.b.a.n.e szmacisko ktore lize stare niemieckie tyłki lapka.gif musi sie gdzies wyzyc i ma od tego kafe" Podpisuje się pod tym rękami i nogami.

Gość gość
piszcie sobie co chcecie ale najwazniejsze, ze smierdzace arabusy zdychaja w meczarniach wraz z bachorami, przyszlymi terrorystami. A ja i moje dziecko jemy smakolyki, dziecko bawi sie w swoim pokoju i moze bezpiecznie rosnac bo terrorysci zdychaja w tej chwili nawet. Hahahaha!

Gość gość
Ale tam giną chrześcijanie. Ps. Co za zakłamana k***a wstawiła filmik z FSA i podpisała, że to Wosjka Assada? Wystarczy spojrzeć na ich ciuchy i broń, żeby zobaczyć, że to nie jest Wojsko Syryjskie. Od kiedy Wojsko nosi Adidasy, klapki i takie ciuchy? Przecież to są właśnie rebelianci czyt. terroryści, opłacani przez Obame i Natanjehu. Nie wiedziałam, że Wojsko Syryjskie ktore reprezentuja rowniez chrześcijanie, krzyczy "Allahu Akbar" Co za zakłamana suka..myślała, że ludzie nie skumają że to nie jest Wojsko Asada, tylko fsa. Ja p*****le, ręce opadają

Gość gość
"A ja i moje dziecko jemy smakolyki" Buahahaha:D:D Fajnie by było gdybyś się udławiła tymi smakołykami i wkońcu zamknęła mordę na zawsze:D Tego ci życze z całego serca:D

Gość Sennik87
Rebelianci są na tyle głupi, że filmują jak znęcają się nad Syryjczykami, wrzucają to na Internet i tytułują "Wosjko Asada znęca się nad cywilami" Trzeba być już naprawdę głupim i ślepym, żeby nie zwrócić uwagi że to nie jest wojsko tylko rebelianci z FSA. Wojsko, nie nosi trampek, ortalionowych spodni i tego typu broni. Wojsko nie krzyczy "Allah zwycięży", bo w Wojsku Syryjskim jest mnóstwo Chrześcijan i pokojowych Alawitów. Gdyby Wosjko Assada rzeczywiście znęcało się nad cywilami - Syrii już by nie było, bo wszyscy by się dawno wytłukli.

Gość gość
A ja jestem ciekaw, co by było gdyby USA z Zachodnią Europą i Qtarem wpadły na pomysł, żeby tak jak w Syrii, nawpuszczać Al Kaidę do Polski. Filmy z kaźni i tortur nad Polakami- Al Kaida wrzuciłaby na youtuba i podpisała "Polskie Wojsko znęca sie nad Polakami" Toatalny absurd i niedorzeczność. Ciekaw jestem też, czy zajadałabyś się tak smakołykami ze swoim dzieckiem, więdząc że po ulicach grasują opłaceni fanatycy z Al Kaidy i czy tez byłoby ci tak do śmiechu.

Gość gość
Widze, ze podcieraczka niemieckich zadów nie daje za wygrana i dalej sie udziela :D Mozna sie chociaz posmiac z tego gluptaka i forumowej mitomanki. "A ja i moje dziecko jemy smakolyki, dziecko bawi sie w swoim pokoju i moze bezpiecznie rosnac" Ty lepiej nie karm słodyczami swojego bachora, bo mu zęby za mlodu zepsujesz a ponadto wyrosnie na takiego grubasa jak ty i będzie grubym, szczerbatym potworkiem. I na litosc boska... Twoje dziecko wyrosnie na patologicznego imbecyla, takiego jak ty. Juz mu wspolczuje takiej 'matki' :D :D :D

Gość Komentarz powyżej
:D:D:D:D:D Padłam :D :D :D Może podcieraczka niemieckich d*p udławiła się smakołykami i końcu zamknęła swoją morde :D:D

Gość gość
i po co mamusia p**de wypiela arabusowi? Wysrala bachora i s*******ila do Polski teraz, co? A tatko, poganiacz wielbladow nadal zyje? Czy moze jednego terrorysty znowu mniej na swiecie?

Gość przeciez gina tylko Araby
rab :D co za roznica czy wojsko czy terrorysci? Bez roznicy, dobry Arab to martwy Arab :D O to wlasnie chodzi, mniej Arabow i innych ciapakow lepszy swiat dla bialych :D Hura!

Gość gość
Syryjczycy to też Ormianie, Kurdowie. Syria spływa krwią..tam giną chrześcijanie, szyici, sunnici, druidzi, alawici. Syria jest państwem wielowyznaniowym:( Taki piękny naród:( Widzałam nagranie z Damaszku, wypowiadał się Ksiądz. Po prostu nie był w stanie powstrzymać łez. Ludzie leżeli martwi, niektórzy byli zamęczeni od tortur, skatowane małe dzieci, poćwiartowane ciała, paleni żywcem cywile:( To się w głowie nie mieści:( Najgorsze jest to, że ludzie którzy zabijają w Syrii, są wynajęci przez państwa Europejskie i USA wraz z Izraelem:( Syria najbardziej tolerancyjny kraj spływa krwią, bo zachodnim państwom zachciało się ropy i władzy na Bliskim Wschodzie. Straszne. Współczuje Ci Syrian. Nie ma słów żeby wyrazić jak bardzo mi przykro :(

Gość gość
Podcieraczka sie nawachala gowien na tylkach i jest na haju! Widac golym okiem. Co za patologia. Hakuna matata!!! :D :D :D

Gość gość
"po co mamusia p**de wypiela arabusowi? Wysrala bachora i s*******ila do Polski teraz, co? A tatko, poganiacz wielbladow nadal zyje? Czy moze jednego terrorysty znowu mniej na swiecie? " Jak to sie mówi: Kozak w necie, ciota w świecie. To swtierdzenie idealnie do ciebie pasuje.

Gość Marcin.
"po co mamusia p**de wypiela arabusowi? Wysrala bachora i s*******ila do Polski teraz, co" Robisz sobie jaja, ale one nie są ani śmieszne ani wstrząsające. Są obrzydliwe. Jedyną osobą, która nie jest mile widziana w Polsce jesteś właśnie ty Ps. I niech Cię dojedzie w Niemczech jakiś tamtejszy nacjonalista i obrońca czystej niemieckiej rasy. Będziesz pewnie przyjmowała razy z uśmiechem, bo w końcu nacjonalistyczny duch w Niemczech nie zginal

Gość zebraczka
uff juz myslalam ze cos zlego ze zwierzetami. Ch*j z ludzmi

Gość gość
" O to wlasnie chodzi, mniej Arabow i innych ciapakow lepszy swiat dla bialych" oj dzidiza, jakich bialych? Przeciez dla Niemcow ty wciaz jestes Untermensch (podrasa czlowieka). Fajnie co nie, podraso? Mozesz ewentualnie zaproponowac jakiemus niziscie lodzika, moze cie oszczedzi przy selekcji :D A twoj bachor tez Untermensch, tak dla twojego info, droga podcieraczko niemieckich tylkow. Idz i ladnie obsluz jakiegos starszego pana, a nie caly dzien na necie. Dziadzio dal ci wychodne? :D