Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytanieDoPań

Moje drogie Panie chciałbym wam zadać pewne pytanie

Polecane posty

Gość PytanieDoPań

Współcześnie widuje różne wzorce zachowań- zarówno wśród Panów jak i Pań. Zastanawia mnie czy wśród współczesnych kobiet istnieje zapotrzebowanie na 'dżentelmena'. Mężczyzne o łagodnym usposobieniu, subtelnym słownictwie, pełnym klasy i godności zachowaniu. Oczywiście gentleman spędza praktycznie cały czas wolny z żoną, nie spotyka się z tzw elitą kumpli drążącą problemy polityczne pod wpływem napojów alkoholowych. Razem z żoną uprawia sport, ogląda zachód słońca i tańczy tango w blasku księżyca. Razem spacerują nocą. Razem tworzą układ partnerski oparty na przyjaźni i szacunku. Oczywiście do wszelkich przyjemnośći cielesnych dochodzi po ślubie. Czy istnieje jakaś grupa przedstawicielek płci żeńskiej myślących w zbliżony do opisanego powyżej sposobu. Czy też raczej współczesne Panie preferują bardziej agresywny model zachowania dostosowany do tempa XXIwieku, gdzie wszelkie zachciewajki cielesne mogą odbywać się w trybie błyskawicznym. Bardzo proszę o opinie.

a można coś po środku? Nie tańczę tango, łagodne usposobienie i subtelne słownictwo mnie denerwuje, ale lubię spacery nocą i cały czas spędzać z partnerem. Jest taka opcja?

Gość gość
mi sie od zawsze marzy jaki mezczyzna, ale niestety faceci wola byc burakami niz dzentelmenami, zeby nastki za nimi sikaly

Gość a pan ze średniowiecza
cóż za chory stereotyp? co znaczy współcześnie,?Wspólcześnie bardziej było w latach 70 tych , tylko wszystko szło pod dywanik ;) dzisiaj o tym sie mówi i wiekszośc perwersji wyszła na ulice i stąd taki wizerunek wszystkich młodszych kobiet -łozko Błędne myslenie, trzeba umieć i mieć szczęście trafic na iedał a sa takie ;)

Gość gość
ale tu mowa o pantoflarzu, nie dżentelmenie :D

Gość gbnk,hmjngbfvdc
a pana cielesnośc jest uspana , czy nie wypada pisac ;)))

Gość izzy 33
takich przesłodzonych facetów po prostu nie ma.

Gość gbnk,hmjngbfvdc

Gość gbnk,hmjngbfvdc

Gość nic wclae
drogi szanowny panie miłośc nie pyta a , tempo'' to prostytutki

Gość fantastyczny temat!!
O! już głos o tym, czy nie możnaby czegoś po środku, czyli jak ja to zwykłam mówić - tak naprawdę kobiety chcą wszystko(ja się wyłączam z tego grona) żeby był spokojny, jednocześnie agresywny, żeby był delikatny, jednoczesniejak zwierz i tak dalej i tak dalej - tak pisza tylko rozchwiane emocjonalnie laleczki, co życia nie znają i nie wiedzą, że wszystkiego miec nie można i tyle w temacie tego typu żałosnych głosów:)

Tak, ludzie są jednowymiarowi, jak spokojny to spokojny zawsze, jak się potrafi zdenerwować to nerwowy jest zawsze. Zastanów się co mówisz.. Jakoś mój facet (i wiem, że nie tylko on) potrafi być romantyczny, spędzać ze mną czas, a nie czeka z seksem do ślubu, nie mówi do mnie słowami wypolerowanymi jak felgi gwiazd hip-hopu i fakt, że jest na co dzień spokojny nie znaczy, że nie jest człowiekiem i nie wścieka się raz na jakiś czas.

ah, i bycie delikatnym na co dzień nie oznacza, że nie można być "zwierzem". Nawet prawdziwe, czworonożne zwierzaki nie są aż tak ograniczone, a ludzie mają być?

Gość FHGJKYT4
KOTA W WORKU SIE NIE KUPUJE

Gość gość
Wszystko ok poza kilkoma rzeczami 1. Subtelne slownicto by mnie irytowalo na dluzsza mete, nie mozna normalnie mowic? :O 2. Brak kolegow - jak dla mnie bez sensu, calkowity brak zycia towarzyskiego? Aspolecznosc nie jest porzadana przez kobiety, swiadczy o wycofaniu spolecznym i brakiem komunikatywnosci, skoro nie umiesz nawiazac zadnej relacji typowo kolezenskiej 3. Ja bym nie chciala zebys spedzal ze mna caly wolny czas - a gdzie w takim razie czas dla mnie? Ja np chce sie spotkac sama z kolezankami, pojsc na zakupy czy na spacer i podkreslam SAMA, bez faceta. Kazdy potrzebuje od siebie odpaczac 4. Brak seksu przed slubem - musialabym sie naprawde zakochac zeby to zaakceptowac ale i tak byloby mi ciezko

Gość fghngfdrrgre
dozwolone tylko dla dorosłych , dla dojrzałych po fakcie dokonanym biegiem na kolana ! :)

Gość uytjhretyjuute5w43
ciekawe pod jakim nickiem kryje sie autor :D

mnie irytuje takie kategoryzowanie właśnie, jakby ludzie mogli przedstawiać tylko jeden rodzaj zachowania, tylko jeden szablon. Facet powinien być po prostu człowiekiem - z wadami, z zaletami, z humorami, z zachowaniami zależnymi od tych humorów, od sytuacji. To nie jest bohater telenoweli....

Gość hahahahhah co to za
nie ma takiego typa faceta ;) nie oszukujmy się

Gość Taki jeden Adam
Chłopie troche przesadzasz, chociaż rozumie cie tez taki byłem, a może i w głębi serca jestem. Ale bądźmy realistami polskie kobiety się sfeminizowały w mają w d***e takich gentelmenów, chociaż mówią oh ah nie ma takich facetów chciała bym takiego to tak naprawdze chodzi im o długiego grubego k..asa i milardy na koncie, gentelmenów to one sobie w kinie wola ogladac, zejdź na ziemie albo szukaj zony za granicą, ja mam ukrainke i jest o niebo lepsza nisz kilka polek z ktorymi kiedys się zadawałem, może też czasem pokazuje pazurki ale daje rade i na pewno jest bardziej kobieca. PS niektóre rytuały masz troche ze średniowiecza heh, pozdro Adam

Gość gość
dziś kobiety wolą agresywnego chama niż dobrze wychowanego mężczyznę

Gość gość
Dziś może z 1% kobiet wytrzyma z seksem do ślubu. Dzisiejsze kobiety sypiają z ogromną liczbą mężczyzn i to już przed 17 rokiem życia

Gość Taki jeden Adam
dokładnie dzisjaj sex jest elementem popkultury nie robisz tego jestes feee, wogóle małżeństwo to przestażała i nieaktualna instytucja, ale jak to sie mówi swoj znajdzie swojego są różni ludzie pzdr Adam

Gość Żona niezbyt wierna
panie dzentelmen na starosc bedziesz stekal ze za mlodu nie uzyles xD

Gość gość
??? nic nie rozumie...

Gość gość
starodawne idealy moim zdaniem nie znajdziesz takiej kobiety

Gość gość
jak dla mnie marzenie taki ktos taki mąż to jest szczyt moich marzen taki ktos tylko dla mnie nie wierze tym kobietom które tu pisza to niemozliwe zeby takiego nie chciały tylko jest jeden problem takich nie ma a jak taki gdzies jest to jeszcze takiego nie spotkałam oni chyba wygineli jak Mamuty a szkoda

Gość gość
Pytanie do pana autora: czy jest Pan takim facetem jakiego pan opisuje czy to tylko wybryk fantazji jeśli jednak tak jest naprawde prosze sie mi oświadczyć :-)

Gość zabawny mis
błehehehe ale beka !!!