Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytanieDoPań

Moje drogie Panie chciałbym wam zadać pewne pytanie

Polecane posty

Gość gość
tez bym chcial niektore rzeczy co ty, ale widizsz co te baby ci pisza one chca sie je....ać od zaraz a nie tańczyć tanga, widzisz teraz dla romantyków nie ma miejsca, troche niezla beka z takich jak ty ja juz dawno przejrzalem na oczy ciekawi mnie ile masz lat jak 18-22 to powiem ci ze niedlugo ci przejdzie, romantyczki tez pojawiaja sie w takim wieku a pozniej jak ich zaswedzi to sie odrmoantyczniaja. niech mi napisze choc 1 kobieta po 25 ze tak by chciala..... w zyciu !!!!jak ci ktos napisal zejdz na ziemie ja juz dawno przestalem byc porzadnym kuluralnym facetem zapamietaj sk.......synom w zyciu lepiej p*****aja i nie mylsa o problemach;;; pozdro dla wszystkich nieporzadnych

No cóż :) myślę że gdyby kiedyś poderwal mnie taki facet-dżentelmen o jakim pisze autor pewnie byłabym zachwycona :) ale nie wiem czy na dłuższą metę coś by z tego wyszło bo ja potrzebuję urozmaicenia i robienie wszystkiego tylko we dwoje mnie nudzi, choć kiedyś tak sobie właśnie wyobrażałam udany związek :) teraz z moim facetem wychodzimy zazwyczaj razem, ale też zdarza się że osobno, nie można się izolować od ludzi, choć to tak romantycznie wygląda, ale prowadzi do strasznej nudy, przynajmniej dla mnie tak to wygląda. Może dlatego że nie jestem niestety romantyczna :) nad czym mój mąż trochę ubolewa bo on lubi właśnie wieczory we dwoje, romantyczne kolacje...i inne takie

Gość gość
dzisiaj takich mezczyzn nie ma.Kiedys myslalam ze starszy facet to jest to.Dzisiaj moge powiedziec ze sie myliłam.Taki facet ma juz poukladane (tak mysli) w glowie i ciezko cokolwiek zmienic

Gość szczesliwa i to bardzo
są Tacy faceci!!! Autor wątku jest po prostu człowiekiem z klasą, przedstawicielem prawdziwej inteligencji o ile mówi prawdę. Mój mąz który jest prawdziwym gentlemanem jest łagodny i spokojny co nie znaczy ze nie potrafi zabiegać o swoje - po prostu robi to z wdziękiem. Dziewczyny sa tacy faceci tylko trzeba sie rozejrzec zazwyczaj oni pojawiają sie tam gdzie was nie ma i dlatego na siebie nie trafiacie, mój mąż zaczepił mnie na ulicy bo nigdy nie byl i nie jest bywalcem klubów, i uwierzcie mi taki zwiazek jest najlepszy bo swoje własne problemy załatwia sie w swoim własnym ogrodku a nie debatujac z koleżankami. On jest moja 'przyjaciółką' i 'przyjacielem' i cala resztą. życzę szczęscia

Gość gość
daj namiary to se takiego wezmę :>

Gość gość
tak piszątylko prawiczki

Gość gość
Wg mnie, ten model nie sprawdzi się w obecnych czasach. Dla mnie ideał, to faktycznie spokojny mężczyzna ale w sensie, że panuje nad nerwami i stresem, w kryzysowych sytuacjach zachowuje krew. Jest zaradny i wie czego chce. Może czasem przekląć, byle nie nadużywał wulgaryzmów. Dużo czasu możemy spędzać razem ale potrzeba mi też spokoju w pojedynkę. Może spotykać się od czasu do czasu z kumplami. Może czasem wypić, jeśli jest sensowna okazja. Nie musi umieć tańczyć, ja nie umiem i mi to ine przeszkadza. Uwielbiam sport, więc dobrze jakby miał jakieś pasje związane ze sportem. Partnerstwo mile widziane. Seks przed ślubem, mam swoje potrzeby i nie zamierzam ich sztucznie hamować. Do łóżka idę dopiero wtedy gdy się zakocham lub mocno zauroczę. Mój ideał leży gdzieś po środku, między lekkoduchem, a dżentelmenem

Gość gość
A ja właśnie marzę o tego typu meżczyźnie, którego mozna również określic mianem "romantyk".

Gość gość
ja r****m 2 razy w tygodniu inna dziurke i nie bede romantykiem PS ona bedzie cie zdradzac

Gość Max Mariusz KolAnko
Autor wątku zwątpił.... Mówie jak jest MM KolAnko

Gość izkaaa A:)
wiesz co autorze ? w sumie taki facet to ideal, ale w praktyce nie wytrzymalabym z takim ani tygodnia mam meza od 8 lat, ale to typ takiego hmm ostrego faceta, przynajmniej sprawia takie wrazenie, taki bad boy ale nie do konca ja uwiebiam facetow troche bezczelnych, cwaniaków, takich wrrrr anie cieple kluchy ja to z moim czasem kloce sie na noze, ale nie zamienilabym go na zadnego romantyka

Gość Max Mariusz KolAnko
Brawo izkaa !!! Tak trzymać, jak dużo ucięłaś mu tym nożem? Mówie jak jest. MM KolAnko

Gość ale jaja łee
weź sie za niego sama!

Gość Wyrocznia Wyrocznia
Temat bardzo dobry. Widzicie są różni ludzie, wymaga się od nas tolerancji dla odmiennych orientacji seksulanych, kultur (które często dewastują nasze!) więc bądźmy tolerancyjni dla romantyków. Mi by sie podaobał taki typ, a najbardziej taki jak Eugeniusz Bodo taki gentelmen z temperamentem.

Gość Wyrocznia Wyrocznia
oprócz tego wydaje mi sie że dobre maniery i elegancki sposób bycia tzn strój kulturalne zachowanie sa teraz najcenniejszym zaletą mają moze miec mężczyzna to coś uknikalnego

Gość gość
ładne bajki autor powinien pisac harlekiny

Gość matkapolka0000
a ja poprosze o takiego towarzysza zycia. do apopleksji doprowadza mnie juz to XXI wieczne rozwydrzenie samcow. Co jeden to bardziej glosny i wymagajacy przy czym sami za bardzo nie maja czym imponowac ani zachwycac. Przeklenstwa, brak obycia i podtawowych manier sa na porzadku dziennym. Po za tym po to ludzie sie lacza w pary by razem przez zycie isc. Koledzy i zycie towarzyskie powinni zejsc na dalszy plan gdy zaklada sie rodzine. Nie wyobrazam sibie wieczorow spedzonych samotnie w domu dlatego ze pan mego serca chleje piwsko w pubie z kolegami.

Gość gość
fajnie łądnie i pięknie. Tylko gdzie moge takeigo znaleźć, autorze jeśli twój tekst jest jednoczesnie ogloszeniem napisz cos wiecej o sobie i daj jakis namiar

Gość gość
zawsze jak to w internecie znajda sie tacy co wyśmieja napisza coś na miare swoich możliwości, czasem znajdzie sie ktos rozsądny. Tak było i bedzie, jesli uwazasz ze bycie takim typem osobowosci ci odpowiada - to jest okej twoja wola, swoja droga chciala bym zobaczyc cos takiego w zyciu

Gość gość
MYSLE bardzo podobnie jak autor dla mnie zasady to swieta rzecz takze do wspolzycia chce przystapic tylko z zona nie obchodzą mnie przelotne seksiki Dzentelmen musi miec swoje zasady to swieta rzecz, trzeba szanowac wlasne idealy i miec jaja ze stali, wsz yscy co cie obrzucaja moga ci wiesz co tak trzymaj ja mam 25 lat i jakos nie wyroslem ze sojego swiatopogladu jak tam ktos wyzej napisal

Gość zawsze sexy
zakrawa to na faceta bluszcza ale skoro jesteś dzentelmen to nie udusisz sobą swojej kobiety. Wg. mnie w granicach normy powinno takie coś być. Zdrowe dla obojga czy zawsze będziesz chciał żeby ona była przy tobie i czy ona też zawsze będzie też tego chciała? Samotność czasem jest potrzebna.

Gość gość
nie wiedzialem ze dżentelmeni mają tak nasrane ha ha ha, ludzie sie maja z czego smiać przyjnajmniej :-)

Gość gość
ale wy tempe jestesta, przeciez wiadomo ze samotnosc potrzebna tylko on pisze ogolnie jaki jest a wy juz wrrrr przeciez co debli jest ze za nia bedzie chodzil nawet do kibla luzzz luzzzz people

Gość wszyscy pier;;;icie
Przeciez w zyciu chodiz o sex i po komplikowac?

Gość gość
taki facet jest dobry na chwile np. jak się leczy rany po jakimś związku, na dłuzsza metę szlag by mnie trafił. Facet który nie ma kumpli jest żałosny.

Gość zawsze sexy
dzięki gościu z 21. 43 za oświecenie, a ja myslałam że o łażenie za nią do kibla chodzi ;)

Gość dojechaliscie autorowi po piz
Ale chlopak oberwał a tak słodko zaczął, zawsze wiedzialem ze polki sa agresywne moze z 1% to lagodne ale szefuniu lepiej jakbys tego tematu nie zakladal efekt byl do przewidzenia jak wyzej ale beka heh

Gość dojechaliscie autorowi po piz
Ale wogole to chcialem cie obronic ale jak przeczytalem te wszystkei komentarze to mi sie smiesznie zrobiło PARDON

Gość gość
ciekawe czy taki jestes czy tylko chciales wrzucic kij do mrowiska

Gość gość
wg mnie super taki facet