Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigranowa 678

nie podoba mu sie moja pupa

Polecane posty

Gość filigranowa 678

Czy taki zwiazek ma sens? Nie podobalam sie mu na poczatku zanim jeszcze cos miedzy nami sie zrodzilo. Teraz sie spotykamy, ale przyznal, ze moja figura go nie pociaga, jestem za szczupla i nie mam pupy. Mimo wszystko chce ze mna byc. ciagnac to? Nie mam ochoty obserwowac jak gapi sie na tylki innych kobiet myslac, ze cos go omija..

Gość gość
nie widze tego w dobrych barwach. zwiazek to nie tylko miłosc ktora z reszta jest nic nie warta ale tez pożądanie , pociąg do drugiej osoby to sie liczy ..... a powiedz w takim razie poco ten facet jest z toba ??? i ty z nim?? skoro wiesz ze pociagaja go inne ?

Gość owocowaaa22
Ja bym z takim facetem nie wytrzymała. Po pierwsze - lepiej być z kimś, komu się podobasz taka jaka jesteś, w całości i bez wyjątków. Po drugie - takiej przykrości porządny mężczyzna by Ci nie powiedział.

Gość gość
i nie gadaj ze nie

Gość gość
a dlaczego by nie powiedział??????????? własnie dobrze ze powiedział, przynajmniej wie nad czym powinna pracowac .

Gość gość
mi mój facet mówi jak cos jest nie tak . chce byc dla niego najwiekszym obiektem porzadania i jest tak.

Gość filigranowa 678
w sumie to cenie w nim szczerosc, jest jedna z najbardziej szczerych osob, ktore poznalam, miedzy innymi dlatego mnie zafascynowal. wiem, ze to wygladajakby byl chamem, ale to wrazliwy facet, wymysilam troche na nim te opinie o mojej atrakcyjnosci. x Mysle, ze przyciaga go moja osobowosc, chyba jestesmy soba troche zafascynowani, ale boli mnie, ze nie podoba mu sie moja pupa.. On twierdzi, ze dla niego sie liczy osobowosc, ale czuje sie troche upokorzona i boje sie ze to mi sie odbije czkawka w przyszlosci - jak peknie i zdradzi mnie z jakas Jennifer Lopez

Gość znowu 10 osób, cholera
powiedz mu że ty jak większośc kobiet wolisz być okłamywana i Ci będzie sprzedawał tanie kity jak większość facetó swoim kobietom że są najpiękniejsze na swiecie :D co jest absurdem ale kobieta nie jest w stanie pojac że coś jest absurdalne jeśli chce w to wierzyć :D

jak uzna że podoba mu się dama z łasiczką to też będziesz się bała że cie zdradzi z obrazem :D ? litości. jak ci sie podoba wygląd jakiejś kobiety co jest doiśc częste wśród kobiet to on też ma się obawiać że jesteś lesbijką :D

Gość filigranowa 678
znowu 10 nie wiem o co ci chodzi, przeciez napisalam, ze uwazam, ze to dobrze ze jest szczery, nie znosze komplementow lukrowanych klamstwem.

z jednej strony uwazasz jak uwazasz z drugiej mas zdylematy i zakaldasz taki temat. przecież każdy rozsądny wie że zaraz wpiszą się niedowartosciowane kury domowe co to facet je musi non stop okłamywać że są najpiękniejsze na świecie mimo że waża 100 kg i w głowie mają siano aby sie lepiej czuly. normalny czlowiek ma lustro widzi siebie i zdaje sobie sprawe ze swoich zalet i wad a skoro ktos z nim jest to znacyz ze mu nie rpzeszkadzaja wady w wygladzie a w kolorowej gazecie to wszyscy sa piekni i bycie zazdrosna o fotoshopa jest durne . czy tak trudno na to wpaść ? a juz bycie zazdrosna o wielki tylek to dla mnie osobiscie jest kompletnie neizrozumiale :D zrej jak swinia i bedziesz gruba zaden problem wiekszym problemem jest miec mniejszy :D

Gość znowu 10 osób. cholera
ja na przykład mam wielki tyłek, garba i łysinę, podgardle jak u wieprzka, za to nie mam karku i sie nie przejmuje.

Gość gość
Nie kocha cie. Zakochani sa slepi i wszystko im sie podoba.

Gość filigranowa 678
Przegladalam sporo watkow zalozonych przez facetow, ktorzy twierdza, ze kochaja swoje dziewczyny, ale np. nie odpowiada im biust czy pupa. Wiec jak to jest?

Nie kocha cie. Zakochani sa slepi i wszystko im sie podoba.>>>tylko kobiety sa slepe faceci po prostu czesciej klamia :D moze roznica wynika stad ze kobieta tak klamie ze sama w to wierzy co mowi :D facet mysli racjonalnie albo ktos mu pasuje albo nie a nie musi oszukiwac sie ze widzi bóstwo aby byl zadowolony.

ktorzy twierdza, ze kochaja swoje dziewczyny, ale np. nie odpowiada im biust czy pupa. Wiec jak to jest?>>>tak to jest że lubią sobie ponarzekać na swój los. dla kobiety ideałem jest x czy y a dla faceta ideał to usta x,nogi y,tylek z i czesci z jeszcze 5 innych kobiet czyli cos czego nie ma :D v dasz mu zimne piwo trochę spokoju i bedziesz ideałem kobiety :D działa na większość :D v a tak serio to szukasz problemów tam gdzie ich nie ma.

Gość gość
filigranowa 678 Przegladalam sporo watkow zalozonych przez facetow, ktorzy twierdza, ze kochaja swoje dziewczyny, ale np. nie odpowiada im biust czy pupa. Wiec jak to jest? Nie kochaja, sa z nimi , bo tak im wygodnie, bo sie przyzwyczaili albo wiedza, ze lepszej nie znajda. Moze nie potrafia zyc w samotnosci. Roznie moze byc, ale to na pewno nie milosc.

bo tak im wygodnie, bo sie przyzwyczaili albo wiedza, ze lepszej nie znajda.>>albo jetseś kobietą albo gejem bo myślisz jak typowa kobieta. to sa właśnie argumenty kobiety facet nigdy nie będzie z kimś tylko dlatego że mu wygodnie. to są argumenty którymi kierują się kobiety. dla facetów to bez znaczenia liczy się co innego. facet też nigdy nie pomyśli że lepszy rydz niż nic :D to kobieta woli być z kimkolwiek byle nie być sama. facet to proste urządzenie myśli prosto a nie kalkuluje :D

Gość gość
Moge byc gejem jak ktos woli. Znam faceta super przystojnego, madrego i bogatego ktory ozenil sie z maciora,bo inaczej jej nazwac nie mozna, w dodatku glupia i fleja.Pewnie kocha jej wnetrze:D

a wg ciebie ten facet w którym się podkoc***esz to dlaczego z nią jest jeśli nie dlatego że mu z nią dobrze w sensie że coś jednak ma w sobei interesującego ? dla Ciebie super przystojny dla kogoś innego brzydki kwestia gustu albo zakochanai jeśli się jest kobietą :D ludzie niekoniecznie dobierają się pod kątem urody.

Gość vdghsdgfhjsdhfgv
twój facet cie na pewno wkrótce pusci w trąbę autorko, chyba że będziesz codziennie żarła po 2 czekolady przed snem i przestaniesz być kosciotrupem.

Gość gość
Ja sie w nim nie podkoc***e,napluc bym na niego nie chciala.napisalam jak jest.A jest z nia, bo tak mu wygodnie,wiec jednak faceci kalkuluja.

tylko Ci sie tak wydaje ja nie wiem w czym mu wygodnie niby przecież może mieć inną skoro jest jak piszesz, moze być sam itd. może mu robi w sypialni tak dobrze że cąły dzien póxniej chodzi w skowronkach :D mozę razem żreją pizze i popijają cola czyli maja cos wspolnego albo to jej wielkie ciało daje mu tyle ciepla ze mu sie to podoba :D jest coś o czym nie wiesz bo kalkulacja to tu moglaby byc w druga strone co najwyzje po tym co napisalas nawet gdyby przyjac zalozenie ze facet mysli jak kobieta.

Gość znowu 10 osób, choler
ani ja nie chciałbym nawet napluć na ciebie.

Gość gość
jakby mu sie podobala to by sie jej nie wstydzil.Nigdzie jej nie zabiera.To dziwkarz,wiec tak mu wygodnie. nie obchodzi mnie na kogo lubisz pluc.

Gość gość
A ty autorko zastanow sie czy chcesz byc z kims kogo nie pociagasz.

znam faceta który którego większośc kobiet uważą za obleśnego i brzydkiego, ma ksywkę berlu_sconi bo zachowuje sie podobnie a i typ urody tez bardzo zblizony :D wyglada 10 lat starzej niż ma w rzeczywistosci, potrafi opowiadać przy 20 osobach w tym swojej dziewczynie szczegóły sexu jaki uprawiają albo jaki uprawial ze swoja poprzednia dziewczyna i w ogole czesto opowiada swoje erotyczne przygody bo wie ze wtedy wszyscy pokladaja sie ze smiechu(gdyby to nagrac to bylby gwiazda internetu i na reklamach zarabial wiecej niz kasia tusk :D )a jego dziewczyna mimo to kocha go jakby byl bradem pittem :D uczuć nie zrozumiesz a kierują się nimi częsciej jednak faceci niż kobiety. kiedyś myślałem że ona tak sobie kalkuluje ale znam ich już dośc dobrze i ona faktycznie jest w nim zakochana co dla myślaćego cżłowieka jest zupełnei niezrozumiałe. aha ona jest młodsza od niego jakieś 11 lat, nie jest grubasem czy przygłupem :D nawet myslalem ze moze ja tego jego uroku nie dostrzegam i czasami pytam inne czy on sie im podoba i kazda mowi że jest obleśny i się go boi jak jest wstawiony :D milosc to milosc jak ktos kalkuluje to łatwo poznać że tam uczuć nie ma.

nie pluje na ludzi :D pewnej idiotce nie spodobala sie moja wypowiedz o odszkodowaniu za bolaca reke i teraz pluje na innych w moim imieniu :D chyba jednak nie jestes kobieta bo nie masz intuicji co podszyw a co nie :D

jakby mu sie podobala to by sie jej nie wstydzil.Nigdzie jej nie zabiera.To dzi**arz,wiec tak mu wygodnie.>>nadal nie napisałaś z czym mu niby wygodnie. facet lubi aby mu zazdrościli wiec jeśli jest przystojny to ta laska naprawde musi miec cos fajnego skoro woli ja niz kogos zblizonego do siebie wizualnie. jestem w stanei uwierzyć że nie zabiera jej bo sie wstydzi to jest zwiazane z tym co napisalem wyzej ze wazna dla niego jest opinia otoczenia ale to ze sie jej wstydzi nie znaczy ze jej nie kocha. niby absurd ale uwierz mi ze to mozliwe. tak samo jesli ktos ma kobiete tepaczke to tez nie bedzie jej zabieral ale to nie znaczy ze jej nie kocha. po prostu jak pisalem od pcoztku facet widzi niedostatki i ja moze oszukiwac ze jest super ale sam siebie nie oszukuje. jest szczesliwy z tego ze jest z nia ale afiszowac sie nie chce bo wie ze inni oceniaja ja przez pryzmat tego ze jest durna czy brzydka. kobieta nawet durniem czy brzydalem usiłuje się chwalić :D bo ona ma potrzebę oszukwiania siebie i innych i stwarzania pozorów że coś jest inne niż w rzeczywistości. musie miec najmądrzejszego i najprzystojniejszego faceta i bedzie zaklamywac rzeczywistosc a facet moze miec glupia czy brzydka kobiete i bedzie szczesliwy ale nie bedzie staral sie oszukiwac calego swiata. popatrz an to forum laski wklejaja zdjecia starych lysych grubych ramoli i chwalą się nimi jakby byli 8 cudem swiata :D a kazda krytyke traktuja jak zazdrosc :D

jakby mu sie podobala to by sie jej nie wstydzil.Nigdzie jej nie zabiera.To dzi**arz,wiec tak mu wygodnie.>>nadal nie napisałaś z czym mu niby wygodnie. facet lubi aby mu zazdrościli wiec jeśli jest przystojny to ta laska naprawde musi miec cos fajnego skoro woli ja niz kogos zblizonego do siebie wizualnie. jestem w stanei uwierzyć że nie zabiera jej bo sie wstydzi to jest zwiazane z tym co napisalem wyzej ze wazna dla niego jest opinia otoczenia ale to ze sie jej wstydzi nie znaczy ze jej nie kocha. niby absurd ale uwierz mi ze to mozliwe. tak samo jesli ktos ma kobiete tepaczke to tez nie bedzie jej zabieral ale to nie znaczy ze jej nie kocha. po prostu jak pisalem od pcoztku facet widzi niedostatki i ja moze oszukiwac ze jest super ale sam siebie nie oszukuje. jest szczesliwy z tego ze jest z nia ale afiszowac sie nie chce bo wie ze inni oceniaja ja przez pryzmat tego ze jest durna czy brzydka. kobieta nawet durniem czy brzydalem usiłuje się chwalić :D bo ona ma potrzebę oszukwiania siebie i innych i stwarzania pozorów że coś jest inne niż w rzeczywistości. musie miec najmądrzejszego i najprzystojniejszego faceta i bedzie zaklamywac rzeczywistosc a facet moze miec glupia czy brzydka kobiete i bedzie szczesliwy ale nie bedzie staral sie oszukiwac calego swiata. popatrz an to forum laski wklejaja zdjecia starych lysych grubych ramoli i chwalą się nimi jakby byli 8 cudem swiata :D a kazda krytyke traktuja jak zazdrosc :D