Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z uk

Ale w tej Polsce jest bieda :( Mieszkam w UK i aż wierzyć się nie chce.

Polecane posty

Gość zdrowie zdrowie zdrowie !!!!
Co to znaczy ze ktoś jest nieudacznikiem? .Jak ktoś UCZCIWIE pracuje a zarobki są niskie (ja zarabiam 1300 netto na produkcji przy pakowaniu cukierków ) to tez nie zasługuje na godne życie ???

Gość gość
według bogatych idiotów co bez szacunku takie osoby traktują to nie zaśługujesz :( Takim kuźwa zmiejszyć płace a innym zwiększyć ic iekawe czy by tak gadali

Gość gość
z polski powyjezdzali sami niudaczniki!!! wlasnei tacy jak ty:-)) bidota i patologia z polski uzywa zycia w uk.:-) I SIE CIESZY ZE SIE ZE SLAMSA WYDOSTALA.-:-)PROSTACZKA NIC WIECEJ!!!

Gość gość
z polski powyjezdzali sami niudaczniki!!! wlasnei tacy jak ty:-)) bidota i patologia z polski uzywa zycia w uk.:-) I SIE CIESZY ZE SIE ZE SLAMSA WYDOSTALA.-:-)PROSTACZKA NIC WIECEJ!!!

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
zdrowie zdrowie zdrowie !!!! Co to znaczy ze ktoś jest nieudacznikiem? .Jak ktoś UCZCIWIE pracuje a zarobki są niskie (ja zarabiam 1300 netto na produkcji przy pakowaniu cukierków ) to tez nie zasługuje na godne życie ??? xxxxxxxxxxxxxxxxx jaka praca takie zarobki:D kobieto ja 1300 zarabialam jak mialam 19 lat i bylam na utrzymaniu rodzicow:D

Gość prowo jak byk
ha ha ty wyzej,nie popusc z wrazenia. Ale cie zazdrosc zjada od srodka. Ja tez do PL nie wroce, tej mentalnosci nic nie zmieni. juznie mowie o kulturze na drodze.CHOLOTA,debilizm,zacofanie. I tez mnie to dziwi,ze ciemnota z PL uwaza ze wszyscy na zmywaku siedza. A otoz mylisz sie i to bardzo.I mozesz mi wierzyc,ze wy w polsce wiecej w d*pe dostajecie(czas pracy,zarobki)niz niejeden na zmywaku. To wy jestescie posrance,ze tak dajecie sie wykorzystywac,ale prawda w oczy kole ojjj kole

U mnie w okolicy większość tyle zarabia . Jak kos ma ok 2000 zł to już jest bardzo dużo. Tylko przykro się czyta ze jak ktoś mało zarabia to jest nieudacznikiem i na nic w życiu nie zasługuje.

Gość gość
mnie zazdrosc? nic podobnego ja nie mam nic do osob wyjeżdajacych zagranicę:)(chyba,ze nie do mnie to było) tylko pisze,ze w Pl mozna tez dobrze zyc, nawet bardzo dobrze:P zarabiac konkretne pieniądze, skoro panna pakuje cukierki to co ona soba reprezentuje:D

"zarabiac konkretne pieniądze, skoro panna pakuje cukierki to co ona soba reprezentuje" no co sobą reprezentuje ?

Gość gość
ja znam 3 jezyki obce(ang, niem i franc) pracuje we francuskiej firmie, oddzial w Pl ale wczesniej zainwestowalam niemale pieniadze,zeby mi potem w zyciu dobrze było zwykle ludzie bez wyksztalcenia i znajomosci jezykow wlasnie gdzies na produkcji czy paczkarni zasuwaja, bo jak taka nieobyta do klienta pojedzie:D

Gość gość
no wlasnie nie ma zadnych predyspozycji do innej pracy, taka jest prawda

Gość Hahahahahahahahahahah
I tylko pewnie ten "francuski" dobrze wykorzystujesz w swojej pracy. Haha. Grasz na flecie poprzecznym rowniez.???

Gość gość
tak,na pewno w uk jestescie dyrektorai w wielich korporacjach.hahahha.juz wam te opary oleju na ktorym smazycie frytki namieszał wam w głowach. z moich znajomych wszyscy dobrze radza sobie w kraju. natomiast kilka oosb z dalszych znajomych wyjechało za granice.i tak:jeden za 1200e w de na lotnisku pracuje,drugi na tasmie w piekarni za troche ponad 1000e,znajoma w uk na magazynie(ta akurat skonczyła w kraju dziennie ekonomie)jej maz na budowie(skonczył na politechnice budownictwo czy cos w tym stylu).mojej mamy kolezanki z pracy syn z synowa w uk.on magazynier,na robi na nocnej zmianie kanapki. mam tez jedna kolezanke,ktora po lo pojechala do londynu na studia.pracuje w pubie...tak wiec nie wciskajcie kitu,ze w DYREKTORY poszliscie.bo prawo tak funkcjonuje,ze na dobre stanowiska najpierw zatrudnia obywatela danego kraju,pozniej z krajów członkowskich z tzw."15"(stara ue)a na koncu z reszty krajów ue. no ale wy dalej zyjcie w przeswiadczeniu,ze zlapaliscie Pana Boga za nogi. p.s tak na marginesie.jak juz laduje w tym cudnym kraju jakim jest uk,to zgadnijcie kto obsluguje mnie w kafejce?a no rodacy,którym zabraniaja mowic w ojczystym jezyku.(skarzyli mi sie kilkakrotnie na wyzysk)jakos w armanim zadnej ekspedientki bedacej polka nie widzialam...do szaltów miejskich tez nie wstepuje,wiec wiem czy ktoras z was tam moglabym spotkac.

Gość hehehe :)
"gość ja znam 3 jezyki obce(ang, niem i franc) pracuje we francuskiej firmie, oddzial w Pl ale wczesniej zainwestowalam niemale pieniadze,zeby mi potem w zyciu dobrze było zwykle ludzie bez wyksztalcenia i znajomosci jezykow wlasnie gdzies na produkcji czy paczkarni zasuwaja, bo jak taka nieobyta do klienta pojedzie" Jak na taką wykształconą to coś dużo błędów robisz. Ps zarozumiała z Ciebie suka :)

Gość gość
chyba tylko ty do tego sie nadajesz albo i NIE:D bo jakbys byla niezła w te klocki to i biedy bys nie klepała:D

Gość gość
wazne, ze w pracy nie robie:) na kafe nie musze tak sie wczuwac:D zreszta piszac z tel bo jestem w podrozy:D

Gość hehehe :)
Ojej w podroży ...wzruszające hehe

W podrozy do nastepnego klienta. Z perfect french! Ohhh, ahhh... A mama wiie co robisz... I jak zarabiasz??? Hahahaha

Gość gość
w Polsce wszędzie jest zacofanie i bieda w dużych miastach, miasteczkach i wsiach

Gość gość
hehe, mnie to nie wzrusza, bo czesto podrozuje a Ty juz skoncz mi docinac biedoto:D zazdrsoc cie zzera i jeszcze deprechy dostaniesz z tej swojej nieudolnosci zyciowej:D zycze miłej niedzieli

Gość gość
ten kraj jest chory i tyle, ja żałuje że urodziłam się w Polsce

Gość Szczęśliwa Mężatka :)
Jak wy możecie innych wyzywać od nieudaczników czy biedoty ? To ze w Polsce są niskie zarobki to nie wina ludzi tylko tych co rządzą. Ważne ze ktoś uczciwie pracuje a nie siedzi pod sklepem z piwem i ciągnie kasę z opieki.

Pedz juz do klienta i nie stresuj sie tak, bo ci znow nie zaplaci i saldo bedzie zerowe i nawet na zwrot za bilety komunikacji miejskiej nie bedziesz miala. A i sex oralny (francuski) bedzie mniej atrakcyjny dla twojego klienta. Milej niedzieli rowniez. Szkoda, ze musisz pracowac w niedziele. Ja mam wolne weekendy. Paaaa

Gość Pakuje cukierki,to jest nikt?
Jak można tak pisać?!!!! To ja faktycznie wolę też pakować cukierki za 1300 zł(gdzie powinno być więcej) niż być tak chamska i podła w sttosunku do innych!!!!!! Jak można kogoś obrażać,nie doceniać tylkod latego bo pakuje cukierki,czy na kasie pracuje? Takie rzeczy tylko w Polsce chyba. TTo że ktoś ma niższe stanowisko pracy za marne grosze,które powinny byc niższe,to ma zbierać ze śmietnika resztki bo sobie na to zaśłużyŁ?! Wstyd mi za was,za was że jesteś Polakami i że potraficie tak drugiego Polaka zgnoić. Idę stąd bo tu chamy zostają.

Gość gość
ale jaka wina rzadu, ja mam dobre zyski to i moi pracownicy dobrze zarabiaja, nikt nie ma mniej niz 1800zl na reke a maja i po 3500:)

Gość gość
"do szaltów miejskich tez nie wstepuje,wiec wiem czy ktoras z was tam moglabym spotkac." :O WTF? Pewnie chodzilo ci rybko o SZALETY, co? :O Na wsi kazdy ma stodole to panna nie wie .... :D Rybko slodka, na zachodzie nie ma babc klozetowych, w przeciwienstwie do zacofanej Polski :D ( W Polsce kible miejskie sa platne, hahahahaha!!!!) Tam pracy rybciu nie dostaniesz. Tu wszystko automatycznie dziala :D Ta polska zaciankowosc i zacofanie zawsze mnie wzrusza :D