Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z uk

Ale w tej Polsce jest bieda :( Mieszkam w UK i aż wierzyć się nie chce.

Polecane posty

Gość jakatakkk
w de leki dla dzieci i ciezarnych sa za darmo,nie wiem jak emerytami. Pozatym leki na recepte kosztuja najczescie stala oplate 5 euro. Wiec idac do lekarza a odniego do apteki nie zostawiam jak niektore z was w PL po 100-200 zl,place tylko 5 euro,a moje dzieci maja za darmo

Gość gość
nie iedelany? hahahah poziom intelignecji jest bliski 0 :D nie pogrązaj sie, widzisz ile zadowolonych Polek tu jest:)

Gość rita pieprzy jak potluczona
heh, nie wiem do kogo piszesz PANI OD TASMY:D bo cos przestalo wszystko sie kleic nastepna inteligencja

Gość gość
Rita jaka ty bezsensowna jestes...p*****ly i p*****ly...

Gość gość
Syl tej wariatki jest rozpoznawalny.Tylko teraz pt.rita z rzymu...

tak poalcy jestescie bogatym panstwem,tylko jakos tego nie widac w tej waszj polsce.jak wasze panstwo bedzie stac na leki dla waszych obywateli to sie odezwe i wam powiem.

Gość gość
bujaj sie ritka, bo juz cie tu rozpoznano:D dalej zakladaj chore tematy a potem sama siebie utwierdaj w swojej racji ty masz cos z glowa, jakies zaburzenia? dobrze,ze macie leki bezplatne moze sie wyleczysz za kilka lat tymczasem trzymaj sie cieplutko kochana:D

bo jak narazie zbieralismy pieniadze dla malej emili chorej na raka,jakos wasze panstwo tych pieniedzy nie mialo

Gość gość
rita,chiudi il culo!

Gość I co że na taśmie
Skoro Państwo takie bogate to dlaczego tyle ludzie nie posiada pieniędzy na leki? Skąd te tematy,,mam 10 zł na 2 tygodnie''. Pewnie ludzie zmyślają ,a zakładają bogaci ;) luz.

Gość gość
leki w de dla cierzarnych za darmo? hahaha moze teraz ale ja 2 lata temu wydalam kupe kasy na leki i badania w ciazy. za darmo umarlo. dzieci do 12 r.z. maja leki za darmo to fakt ale emeryci juz placa za niektore leki. moja sasiadka wydala ostatnio sporo kasy za kilka masci wiec nie gadaj bzdur ze tutaj wszystko jest gratis. mimo tego jest lepiej niz w pl. moja babcia wydawala pol renty na leki dla siebie i dziadka.... to smutne

Gość gość
* ciezarnych, sory

w de to ty napewno nawet nie bylas skoro twierdzisz ze leki tam sa platne.dzieci do 18roku zycia maja leki darmowe.wejc na jakies forum o de kazdy ci to powie

Gość gość
Gdyby rita włoski znała :-D

Gość I co że na taśmie
I faktycznie za 1200-1400 zł można być bogatym krajem. Masz na leki,jedzenie,ubiór ;) Żyć nie umierać. To,że Ty masz więcej nie znaczy że inni też mają. Zajrzyj w artykuły,posłuchaj wiadomości. Podtrzymuję,że nawet praca fizyczna powinna być normalnie płatna. Ludzie bez powodu kraju nie opuszczają. Dlaczego jest tyle ludzi w kolejce po paszporty? Dla jaj wyjeżdżają? :D

Gość mama 2 sztuki
Ale dlaczego wy tak popadacie w skrajnosci? Czy ktos napisal, ze Polska jest bogata?? Nikt. Piszemy tu tylko, ze nie kazdy jest biedny i, ze sa mozliwosci. To wszystko. A wy jak zwykle nadinterpretujecie... Poza tym, w kazdym kraju jest w tej chwili duzy kryzys (ok, w DE nie, ale jest wyjatkiem jak wiecie), nawet kraje takie jak Holandia czy Belgia, nie mowiac juz o Wloszech czy powyspie Iberyjskim...Wiec nie ma sie co klocic, bo akurat Niemcy sa wyjatakiem w obecnej dobie kryzysu i zastoju gospodarczego (chociaz polskie wkazniki pokazauja, ze polska gospodarka tez rosnie :) )

Gość gość
2013-06-09 21:14:46 [zgłoś do usunięcia] gość rita,chiudi il culo! :-D :-D :-D

Gość gość
jasne,ze ty zakladasz tego typu tematy, ten infantylny, prostacki styl sie nie zmienia, dno intelektulane juz ci napisaly dziewczyny, ze nie kazdemu jest w Pl źle a ty nadal swoje no przykro,ze musialas wyjechac, bo bida w dupe zajrzala, ale nie kazdy to poczul, inni czuja zapach duzej kasy:D

Gość I co że na taśmie
W porównaniu do was ja taka biedota nie ubliżam was. Wam się dobrze ułożyło ok,ale nie każdemu jest tak dobrze. I to że wy żyjecie dobrze,nie znaczy że w Polsce jest świetna sytuacja.

Gość I co że na taśmie
Gdyby było tak fajnie w Polsce,to by tyle ludzi nie wyjeżdżało :) Ale lepiej wmawiać,że jest dobra sytuacja. Jeszcze napiszcie,że według was Polska jest najwyżej,wyżej jest niż Niemcy,Anglia, Szkocja,Szewcja :)

Gość gość
oj ritka czy jak ty tam sie zwiesz, pewnie Eugenia, ale niewazne takie farmazony wypisujesz i jeszcze w to wierzysz, zal mi ciebie

Gość gość
nikt nie pisze,ze w Pl jest najlepiej, ale zaradni ludzie w kazdym kraju sobie poradza, niedojda w De zginie i nie bedzie nawet mial za co wrocic

napisz mi w ktorym miejscu napisalm farmazon.ja tego nie widze.ludzie czy kiedys byliscie poza granicami polski

Gość jakatakkk
do gosc ja bylam w ciazy 3 lata temu i mialam wszystkie leki za darmo:czopki na grzybice,zelazo itd teraz jestem w 2 ciazy i to samo,za darmo mam leki.

ja mam tak ze jak wjezdzam do pl widze ta biede.moze moje odczucia sa wieksze poniewaz mieszkam w bardzo bogatym kraju.

Gość gość
Co masz na mysli piszac "zaradny" ? To ze potrafi zlapac kilka etatow,czy to ze potrafi cos "nakombinowac"