Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z uk

Ale w tej Polsce jest bieda :( Mieszkam w UK i aż wierzyć się nie chce.

Polecane posty

Gość oj dziewczyny!!!!
czemu zawsze biedota docina bogatszym i odwrotnie? rozumiem,ze biedak tak odreagowuje ale bogaty?, tego nie rozumiem

Gość To przykre ,niby wykształceni
Ludzi którzy starają się żytć normalnie. Pracują(nie kradną,nie piją pod sklepem,czy w parkach). Starają się żyć normalnie. Czy to naprawdę taka wiocha pakować cukierki,czy pracować w sklepie czy też sprzątać? Czy tacy ludzie na nic nie zasługują? Mnie nie obchodzi kto jaką szkołę skończył,dla mnie może być z podstawowym wykształceniem,ważne aby miał serce, ważne aby nie bał się pracy,ważne aby miał szacunek!. Czego wy nie posiadacie pomimo swojego tak wysokiego wykształcenia jakim niektóry się chwalą!!!!!!!!!!!!

Gość A czyja wina jak nie rządu i
Tuska? Przecież cała sytuacja w tym kraju nie jest normalna. Dobrze wypowiadać się mogą zamożni,a ile ich jest w przeciwieństwie do ludzi na zarobkach 1400 zł? Mało.

Gość ygfhgf
hgfhghdgh

Gość zjadłam princessę kokosową
cieszymy się niezmiernie z Twojej potęgi na obczyźnie, porządny socjal chociaż pobierasz? Bo bez tego polak na obczyźnie to jak nie polak :) 🖐️

Gość gość
Przecież BOAGCZE z Polski zawsze będą obrażać tych co wyjechali,albo tych co zostali i smigają za 1200-1300 zł

Gość Hahahahahahahahahahah
Oj sa babcie klozetowe sa. Centrum lLondynu, lotniska, poza Londynem na stacjach paliw lub w takich malych centrach, gdzie mozna cos zjesc i kupic. Panie maja za zadanie sprawdzac, czy w przypadku platnych roalet nikt nie przechodzi przez bramiki nie placac. No i utrzymuja to miejsce w porzadku. Cwala im za to. Kazda praca powinna byc respektowana.

Gość Hahahahahahahahahahah
Oj sa babcie klozetowe sa. Centrum lLondynu, lotniska, poza Londynem na stacjach paliw lub w takich malych centrach, gdzie mozna cos zjesc i kupic. Panie maja za zadanie sprawdzac, czy w przypadku platnych roalet nikt nie przechodzi przez bramiki nie placac. No i utrzymuja to miejsce w porzadku. Chwala im za to. Kazda praca powinna byc respektowana.

Gość Kobieta z Anglii szczęśliwa
Skąd wy bierzecie te inf o Polakach na emigracji :D Tutaj nie jesteśmi nikim,a nasze dzieci nie są gnębione. Możemy tutaj spokojnie spać. Nie wiem też dlaczego naskakujecie na autorkę,ona was nie obraza,tylko ja odczytuję to jako to że tak być nie powinno w Polsce. Nie oszukujmy się większość Polaków nie ma za rewelacyjnych waunków mieszkaniowych. A ile siedzi na kredytach i na dodatek nie ma co do gara włozyć? Zastanówcie się trochę. A obrażanie kogś bo ktoś pracuję na niskim stanowisku to już przegięcie,tak was wychowano? Napisac wam prawdę? Jak zaczynałam w Anglii pierwszą pracę,to była to fabryka. I nigdy nie spotkałam się z obrazą wyzwiskami wobec mnie tylko dlatego że pracuję w fabryce. Dziecko z tego powodu też nie miało przykrości,ale w Polsce fakt jest taki,że należy wyśmiać,zbluzgać i czuć się kimś. Tylko to świadczy o was. pozdrawiam.

Gość oj dziewczyny!!!!
bo bogactwo niestety psuje charakter ludzi, znam takich co kiedys nic nie mieli i byli ok. ale jak wrocili z zagranicy do Pl to w d****h im sie poprzewracalo, "wielkie pany", laska tam starszym babciom d*pe podcierala, facet kurczaki pakowal a jak wrocili to juz z nimi nie pogadasz, tak kasa zmienia ludzi:D

Gość autorka  tego tematu
piszcie co chcecie, zyjecie jak nedzarze i czepaicie sie tych co wyjechali, a ja nie narzekam na rzad:D, na sasiadów:D na urzednikow:D a wy cieszcie sie ze swojego marnego zycia i udawajcie Polakow:D

Gość gość
"gość ale ty chyba czegos nie kumasz? panna ma teraz takie same pieniadze w Pl pracujac w jakies polsko-wloskiej firmie niz tam w restauracji a facet jako informatyk wyciaga ciut mniej niz tam na budowie to chyba jednak umieją sobie radzic w Pl" :D Lasia slodka i naiwna. Czyli przyznajesz, ze w PL specjalista (bo chyba nie sprzatczka, co?) w firmie zagranicznej zarabia tyle samo, co pierwsza lepsza kelnereczka na zachodzie? :D A wielki pan inforatyk tyle co robol na zachodzie :D Dalas swietny przyklad czym jest Polska. Niczym :D A panna nie potrafila niczego lepszego znalezc w UK jako pracownik? I kumpel tez tylko zwyklym robolem mogl byc? Potwierdzilas laska moja teorie - na emigracje nadaj sie najlepsi, najlepiej wyksztalceni, najsilniejsi i mocni psychicznie :D

Gość Travella24
ale jestescie poyebane, w kazdym kraju sa biedni i bogaci, tak zawsze bylo i bedzie wiec po co te docinki, zeby sie podbudowac a komus dowalic? tylko po co i tak tu kazdy jest anomimowy pisze co chce, udaje biznesswoman a naprawde na tasmie jedzie, bo w De wiekszosc Polakow tak pracuje

Gość gość
chodzi oto pusta dzido,ze w Polsce mozna pracowac za dobre pieniadzei w normalnych godzinach i nie fizycznie:D ja pierdoel jaka tepa strzała:D

Gość gość
"gość ale ty chyba czegos nie kumasz? panna ma teraz takie same pieniadze w Pl pracujac w jakies polsko-wloskiej firmie niz tam w restauracji a facet jako informatyk wyciaga ciut mniej niz tam na budowie to chyba jednak umieją sobie radzic w Pl" :D Lasia slodka i naiwna. Czyli przyznajesz, ze w PL specjalista (bo chyba nie sprzatczka, co?) w firmie zagranicznej zarabia tyle samo, co pierwsza lepsza kelnereczka na zachodzie? :D A wielki pan inforatyk tyle co robol na zachodzie :D Dalas swietny przyklad czym jest Polska. Niczym :D A panna nie potrafila niczego lepszego znalezc w UK jako pracownik? I kumpel tez tylko zwyklym robolem mogl byc? Potwierdzilas laska moja teorie - na emigracje nadaj sie najlepsi, najlepiej wyksztalceni, najsilniejsi i mocni psychicznie :D

Gość gość
oni tam pojechali tylko zarobić na dokończenie studiow:D i teraz sa w Pl i dobrze zarabiaja:P

Gość gość
Różnica polega na tym,że ja tutaj w uk jako kelnerka, a mąż jako pracownik budowlany( i uwaga na umowę legalnie,oboje,nie co w Polsce budowlanka na czarno i zero szans na umowę) żyjemy na luzieeeee, a w Polsce stresy stresy i stresy. Non stop kasy brakowało. Ja to współczuję jeszcze jak ktoś w Polsce wynajmować musi to już wogóle meksyk. Bo wynajem,wyżywienie, a wiadomo przy 1200 złotych to nirealne :D Oj bogaczki i was rząd i to wszystko w Polsce obskubie z kasy i zobaczymy czy tak psioczyc będziecie :) Tym razem ruszam o pracę w biurze, w mojej kochanej Anglii a dla was mogę być ciapakiem nawet :D Jeżeli życie tutaj to nędza to chyba nędza nigdy was nie spotkała. Bo tu na prawdę żyje się fajnie,spokojnie. Tylko minus to pogoda.

Gość gość
i na zakończenie gdybyście bogaci czuli się tak mega mocni to byście nie wyzywali sprzątaczek :) No a teraz bye muszę papiery do nowej pracy zanieść. Mam jeszcze tylko godzinę.

Gość gość
hahaha, na babcie kiblowa nie trzeba papierow poza tym co ty tam napiszesz jak nic nie umiesz:D paaaa

Gość gość
juz popędzila, jakies babci basenik wymienic:D a potem napisze,ze dostala prace w biurze:D no w sumie i mogla dostac jako sprzataczka tego biura:D

Gość gość
W stodole to pewnie ty zyjesz razem ze swoim ciapatym mezem.jak zrec po psie dostaniesz i 3razy na dobe wpierdziel to do szczescia nic ci wiecej nie potrzeba oprocz swego wychodka.i nie widzisz Londynu z tej swojej 150 strefy londynu.hehehe.jak juz uwolnisz sie z lancucha to przejdz sie po londynie(ale prawdziwym,a nie slumsach).rozumiem ze mozesz miec problem w odnalezieniu sie w wiekim swiecie po tym swoim bagienku,ale moze spojrzenie na swiat ci sie zmieni.hehe

Gość gość
ale gdzie tepak pojdzie jak jezyka nie zna, nawet do domu potem nie wroci:D

Gość gość
zawsze ta co najglosniej krzyczy to najgorzej w zyciu ma, ale na forum mozna poudawac kogos innego, np. urzedniczke z Londynu:D

Gość gość
"oni tam pojechali tylko zarobić na dokończenie studiow i teraz sa w Pl i dobrze zarabiaja" :D Nadal kicha laska :P Albo studiowali zaocznie a to nic nie warte :P albo dziennie ale pochodzili z biedy totalnej i w dodatku byli marni na studiach. Osoba przecietnie sytuwana utrzyma dzieciaka na studiach a dobry student ma stypendium :P Nadal kicha z tym kolesiem i jego zonka :D Nie nadawali sie do zycia na emigracji bo slabeusze i psychicznie i mentalnie sa :D

Gość gość
ale nie wiem co sie wczuwasz w cudze zycie, chyba cos jest na rzeczy u ciebie:D smierdzi mi tu patologią:D pa:)

Gość gość
to autoki w wpisy, ktora chce sama sobie udowodnic ze dobrze sie czuje bedac parobkiem w cudzym kraju:D

Gość dgsdgsdg
dsgdsa

Gość tak z ciekawości ??????????/
Dlaczego wy tak obrażacie ludzi którzy pracują na produkcji ? czy na kasie ?

Gość gość
bo to osoby bez zandego wyksztalcenia i takie zawsze beda narzekac na wszystko i wszystkich

Gość gość
jak stracila argumenty, wyklocajac sie na temat nieudacznikow znajomkow to nagle ja sie wtracam w cudze zycie :D Typowe polactwo :D Tego wlasnie nie musze znosic na codzien :D