Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellissime

Życie po 50-tce kobiet i mężczyzn, jakie ono jest?

Polecane posty

Chómor być musi!!! Gdyby humoru nie było to w takim Egipcie nikt by takich chałup jak piramidy nie wybudował i to gdzie??? Na piaskownicy no!!!

Gość gość
zycie po 50 maja zayebiste kreuja sie na nastolatkow a w rzeczywistosci zbieraja kase na pampersy:D

przykro mi to powiedzieć gościu ale ta przyjemność prędzej czy później też Cię czeka. dobrego dnia

No gość o papmpersach gada Gość na pewno młody to... Gościu!!! Jak ewentualnie mamusia lub tatuś zacznie paskudzić pod siebie To? No Ty nikt inny te pampersy zmieniał. A tak gwoli wyjaśnienia.... Życie jest czasami jak koszulka dziecka krótkie i zasrane. Jak to załapiesz będziesz wtedy człowiekiem!!! Oby było ciebie stać wtedy na pampersy:-)

Gość gość
bellissime: "mam dwoje doroslych synow" przepraszam, ale tak mnie to razi, ze pozwole sobie zwrocic Ci uwage- DWOCH doroslych synow pozdrawiam

Gość gość
dziękuję za konstruktywną podpowiedź, z pewnością wezmę ją sobie do serca :)

Gość damski gość*
normalne życie, może umnie to jest teraz większa dbałośc i zdrowie poprzez zdrowszy styl życia, żałuję, że wcześniej o tym nie myślałam.

Gość gość
to dobrze, że dbasz bardziej o siebie, tak trzymaj. pozdrawiam :)

Gość brzoskwinka 50
kurcze, dla mnie fajne :D, zawsze miałam powodzenie u rówieśników i młodszych i tak zostało do dziś, teraz doszli jeszcze starsi, gdybym była brzydka, chyba bym się załamała albo siedziała w kącie i skarpetki dziergała :D