Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violka477

szukam dziewczyny dla mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość violka477

witam.chialabym znalezc dziewczyne dla mojego przyjaciela.oczywiscie musi to byc dobra,ciepla osoba ktora zna jezyk angielski.on rowniez jest porzadnym,dobrym,milym, przystojnym facetem,oczywiscie nie mowie tak tylko dlatego bo to moj przyjaciel,po prostu stwierdzam fakty.sek w tym ze jest troche niesmialy i nie potrafi nawet rozpoczac znajomosci.co mam zrobic i jak zeby znalezc mu dobra dziewczyne?pomozcie prosze.

skoro ma Ciebie to raczej do konca niesmialy nie jest, bo wkoncu jakos Cie poznal i przelamal jakies tam lody w sferze kobieta-mezczyzna. najlepiej to chodz z nim do klubu, co prawda skoro pojdziecie tam w dwujke to nie znajdzie on tam dziewczyny bo kazdy was bedzie potencjalnie uwazaj, grupka znajomych i do klubu-jak najbardziej.

Gość violka477
mieliśmy 2 lata seks po przyjacielsku ale ja juz znalazlam sobie chlopaka, a on nie może sobie znaleźć dziewczyny i żal mi go..

Lazurowe Ty już sie nie udzielaj bo nic mądego nie powiesz. taki z Ciebie psycholog jak ze mnie amator. Nie wiesz że to mężczyzna podszywa się pod kobietę bo chce pozać kobietę dla siebie ? Skoro nie wiesz to wyapd z forum . zaśmiecasz tu tylko.

Bydgoszczanin1984 a Ty skoro juz sie bierzesz za krytykowanie tego co pisze to prosze...czytaj uwaznie... to nie trudne..slowo za slowem bo poki co to niepisze nic glupiego a Ty tylko sie blaznisz tym ze nazywasz mnie psychologiem gdzie napisalam ze nim NIE jestem...