Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z drinkiem w dloni

Znajde tu wyluzowane mamy, z ktorymi mozna porozmawiac?

Polecane posty

Hej, znajde tu takie mamy, ktore macierzynstwa lubia czasem gdzies wyjsc, wypic, zapalic niekoniecznie tylko papierosa:P, prowadza aktywne zycie towarzyskie? Jesli takie sa to zapraszam do rozmowy:)

Gość kokosy na glowie
Ja rowniez witam i sie dolacze

Gość mama małej  marychy
to ja tez chetnie dołącze

o, jak fajnie, ze sa juz chetne:) Moze na poczatek napiszcie ile macie pociech, w jakim wieku i czy czesto lubicie poimprezowac:P Ja jestem mama 17 miesiecznej dziewczynki, wiecej nie planuje i z reguly 2 razy w miesiacu staram sie gdzies wyjsc. Niewazne czy to tylko drink u kolezanki czy niezla impreza do rana. Chodze czasem z mezem czasem sama. Na codzien zajmuje sie praca, ktora jest zarazem moja pasja:) Dzis spedzam samotny wieczor w domu popijac Jacka Danielsa:D

Gość marranelka
To i ja się witam :) Ja właśnie popijam Carlsberga ;) Córka już śpi, mąż trenuje a ja się relaksuje :) Mam córcię 4-letnią, sama mam 29 lat :)

ja mam dwójkę niecałe 2 latka i 14 latek, my imprezujemy bardzo czesto, z uwagi ze mamy swoj klub dyskotekowy(ze znajomymi) ja własnie sacze drineczka z moim przyjacielem Johnnym:D

wiem, ze duzo jest wyluzowanych tylko pewnie troche niektorym glupio sie przyznac:D tak to wlasnie bywa w naszym spoleczenstwie. Ja mam w pracy kolezanke, mame 4 dzieci, a taka z niej wariatka (w pozytywnym sensie) ze brak slow:D Ale oczywiscie w zyciu by sie do tego nie przyznala nawet na forum:P

Gość Lillooo
Ja lubię wyjść, ale nie lubię za bardzo kicać, bo średnia wieku na parkiecie to jakieś 1/2 mojego. :D Lubię rozsiąść się na kanapie w klubie, testować nowe drinki, popalać coś i chłonąć atmosferę i muzykę. Lubię zapalić ale w grę wchodzą wyłącznie fajki, cygara i ew. jakieś wodne. Marihuany ani haszu nie palę od przeszło 20 lat. Lubię podrinkować, ale nie na umór, ani nie po to żeby rozmawiać z muszlą. Ostatni raz skasowałam się ponad 15 lat temu. Lubię swoich znajomych i lgnę do młodych ludzi, bo są pozytywniejsi i bardziej optymistyczni, a moje równolatki to coraz częściej zamulają o kredytach, chorobach, problemach. W pracy też bardzo dobrze się czuję z młodzieżą. W ubiegły weekend miałam imprezę firmową w fajnym klubie, ale dla mnie trochę za plastikowy. Za 2 tyg. wyjazd integracyjny. :)

wlasny klub? super:) To sie nie dziwie, ze czesto sie bawicie. Nasz znajomy tez ma klub i tez czesto tam chodzimy, ale ostatnio za duzo malolat sie namnozylo, a mnie mimo wszystko nie kreca klimaty typu robienie loda w kiblu za drinka:D Co nie znaczy, ze nie bywalam tez na dosc rozpustnych imprezach:P

co jakis czas zapraszamy znajomych i ostro imprezujemy, to co,ze obok malolaty(przy nas, bo my po 30-stce:D), ale oboje z mezem jestesmy bardzo rozrywkowi i mamy tez takich znajomych, oprócz klubu mamy swoje prace i czasem trzeba odreagowac;)

Gość mama  małej marychy
córeczka 4 latka wiecej juz nie planuje chyba ze wpadka bedzie bo swoje latka mam lubie spotkania ze znajomymi , wypic dobrego drinka potańczyc i zapalic wychodze z załozenia ze w domu to ludzie umieraja i nalezy czasem gdzies wyskoczyc na dobra zabawe

moj maz tez dosc rozrywkowy i my tez po 30:P My lubimy niekiedy naprawde porzadne imprezy. Zadne z nas nad kiblem potem nie kleczy tyle, ze my tez wprawieni jestesmy. Naraktotykow nie bierzemy co prawda, ale trawke ja lubie zapalic od czasu do czasu:P U mnie tez duzo sie dzieje na imprezach sluzbowych:D ostatnia skonczyla sie dla naszego prezesa zarzadu tak fatalnie, ze nie zwolni w najblizszym czasie chyba nikogo jesli nie bedzie chcial kompromitacji:D

heh, no to nieźle:D my zwykle tylko fajki palimy, chociaz przywieżliśmy sobie z jednego wyjazdu oryginalna fajna sziszkę i cos tam czasem:D juz legendy o niej krązą:P

Gość mama  małej marychy
ja mam słubowy wyjazd za tydzień i juz sie ciesze do wieczora siedzenie na konferencji a potem jakas fajna imprezka 5 dni mam nadzieje ze wróce zadowolona

ja kiedys w mlodszych czasach to na imprezie cos wiekszego probowalam, ale nigdy w zyle sobie nie dalam:D Tak czy siak to byly eksperymenty mlodej laski:P Ogolnie narakotyki to zlo:P A, ze tak zapytam jaki macie klub? taki typowo mlodziezowy, ze od 18 lat czy taki dla starszakow? Kolega mial od 21 lat, a i tak malolaty jakos przemycano, teraz sie zastanawia nad zawyzeniem wieku, ale boi sie, ze chetnych braknie.

mysmy mieli kiedys wyjazd sluzbowy do Berlina na 4 dni. Do dzis nie wiem naprawde co to mialo byc:D jechalismy w sprawach sluzbowych, ktore zalatwilismy pierwszego dnia, a reszta to taka impreza, ze potem dalam sobie miesiac na wstrzymanie od patrzenia nawet na alkohol:D

widze, ze probujesz ironizowac, ale nie wiem czy zauwazylas, ze tu sie zadne dresiary nie wypowiadaja ani malolaty:)

Nie palę nic :o ale poza tym uważam się za mamę zdecydowanie wyluzowaną ;) Co do pogadania to tu się nie da :o za cholerę nie :p matki idealne do tego nie dopuszczą:classic_cool:

Gość gość
mnie tam zawsze dziwi ze "wyluzowana" to znaczy popijajaca, popalajaca to i owo. Wg mnie jestem bardzo wyluzowana ( i matką i czlowiekiem) ale luz rozumiem w inny sposob - zaszalec z dziecmi, pojechalam np z nimi na drugi koniec swiata, ok, lubie fajne towarzystwo , ale towarzystwo swoich dzieci uwazam za fajne, nie meczy mnie.

Gość mama małej  marychy
alez nie ma idealnej matki ja w to nie wierze nigdy nia nie byłam i pewnie nie bede kocham swoja córeczke i meza a to ze lubie sie spotkac ze znajomymi poimprezowac nie czyni mnie gorsza mama a narkotyków tez nigdy nie brałam i nie mam zamiaru

Gość mama z desperadosem
Myślę,że takich wyluzowanych mam jest więcej :P Tylko nawet na forum im choćby przyznać się nie wypada :D My nie wychodzimy aż tak często,chociaż może czas to zmienić :) Dzisiaj postawiłam na desperadosa. Drinki też lubię ;) Ogółem staram się,że tak powiem nie upijać. Na większą ilosć czasem pozwolę sobie gdzieś okazyjnie(ale też nie bez przesady).

Gość wyluzowana ciężarna
hejka, ja coprawda jeszcze nie jestem mamą, dopiero w ciąży i jestem mega wyluzowana:P Mam 27 lat, to moja pierwsza ciąża (wpadka, prawie 3 misiąc, ale już się pogodziłam) ale czasami czuje, że życie mi się załamało:( Wcześniej imprezki, picie, palenie a teraz post:( Wydaje mi się, że to koniec mojego życia, idzie lata, zaczynają się grille, imprezy plenerowe, wyjazdy nad wodę a ja w ciąży:( Jak sobie radziłyście w ciąży wyluzowane mamy? Ja narazie nikomu znajomemu nie mówiłam i ciągle musze odmawiać spotkać, bo będą pytania czemu nie pijesz, nie tańczysz itp Co prawda popalam sobie... nie dam razy rzucić:/ ile to będzie trwało? tzn ile będę uziemiona? z 2 lata:( ?

Gość mama z desperadosem
Czasami trzeba jednak gdzieś wyjść,odpocząć(bez dzieci) . My czasem wyskoczymy,ale nie regularnie,czy często.

Gość mama z desperadosem
wyluzowana ciężarna zależy czy zamierzasz karmić piersią czy modyfikowanym? Jak modtfikowanym,to nie będziesz tak uziemiona,jak będziesz miała z kim dziecko zostawić,chyba że 1 piwko wieczorkiem to co innego :) Ale na piersi to ciężko.

Gość gość
luz...... a potem w wiadomosciach,ze dzieci z okien wylatuja bo rodzice tez lubili poimprezowac.......

Gość mama co nie moze wyluzowac
Ale wam zazdroszczę, jestem w ciąży to i wypic nie mogę i isc na całonocny melanż...przed ciążą z mężem raz w miesiącu musiał byc do 3 nad ranem z tańcami i kamikadze(wiecie pewnie że to taki niebieski trunek rozlewany na 4 kieliszki-mój ulubiony :P) Pijemy z męzem na wejście po 4 szoty na głowe i na parkiet, potem piwko i znow parkiet i tak wkólko:P. No i po takiej imprezie to i seks jest sto razy bardziej satysfakcjonujący bo na impreze się nakręciło...eeeeh. Odrobie sobie jak dziecie podrośnie :P Tak w ogóle to lubie sobie w sobotni wieczór raczyc się winkiem przed tv... A w lato redsikiem jabłkowym:) Zioło paliłam tylko raz...papierocha tez raz i uważam ze to nie dla mnie. Po prostu mnie rzyg bierze od tego "smaku".Za to lubie wszelkie trunki:)

wyluzowana ciężarna dziecko to nie taka tragedia takze spokojnie:) Te 8-7 miesiecy musisz przebolec, bo przeciez nikt nie dowiaduje sie o ciazy od momentu zaplodnienia:P Ja w ciazy nie pilam alkoholu, papierosa zapalilam raz, ale to byla wyjatkowa sytuacja. Po porodzie nie karmilam ( i tak nie moglam) wiec palilam papierosy od poczatku prawie. Jesli zas bedziesz karmic to i tak mozesz zapalic czy wypic:) Moja przyjaciolka odciagala mleko przed wypiciem piwa czy zapaleniem. Oczywiscie wtedy sie ogranicza uzywki bardzo, ale to nie jest niemozliwe:P Jesli chodzi o uziemienie to juz zalezy od waszej sytuacji, my z mezem przez pierwsze pol roku bylismy tylko na dretwym weselu. A potem najpierw ja wyszlam, a maz z dzieckiem, potem zmiana. Jak moja miala 9 miesiecy wrocilam do pracy i zatrudnilam nianie:)

ale ci z wiadomosci to jakas patologia:O przeciez nikt na imprezy nie zabiera dziecka ani nie zostawia bez opieki. Pomysl zanim cos napiszesz.