Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie ubrań i butów ?

Polecane posty

Gość gość

Podajcie tez swoj wiek jesli mozecie...ja zrobilam przegląd i wywalilam wiekszosc... Ja 23lata teraz mam: - 4 pary butow takich na codzien, do pracy,na uczelnie, na zakupy - 2 pary sportowych - 2 pary szpilek, czarne i czerwone - trampki - sandały skorzane made in italy - 2kurtki zimowe, jedna puchowa druga wełniana w krate - 2 kurtki przeciwdeszczowe, poliestrowe cienkie - bluza z kapturem - 21 tshirtów - 10 bluzek z dlugim rekawem, rozne fasony - 4 podkoszulki - 3 elegnackie koszule - 4 swetry - dwie tuniki - 4 pary jeansow - 4 pary spodni materialowych bawelnianych - dwie pary legginsow, szare i czarne - 3 pary krotkich szortow - 3 długie sukienki do kolana - 2 miniowki

Gość gość
i gimgowno wyprodukowalo interesujacy watek:o

Gość gość
sporo mam, buty lubie kupowac, ale nie jestem bogata, nawet nie mam pracy, po prostu mam fiola na punkcie butow :O ile mam par? chyba z 20..

Gość gość
Hmm butów mam ok 20 par, tak samo torebek, a o ubraniach nie wspomnę, bo nawet nie wiem ile tego, a policzyć ciężko w każdym razie jest tego dużo a na dodatek ciągle coś kupuję :P

Gość gość
na pewno nie będę liczyć, więc ilościowo, to wszystko mniej więcej. 30 lat -buty ok 30-40 par -ze 30 sukienek -ze 20 spódnic -ok 10 marynarek -ze 4 pary jeansów -2x eleganckie spodnie -ok 8-10 koszul[zarówno eleganckich jak i casual] -ze 40 koszulek, topów -z 5 par szortów -swetrów kilka, głównie rozpinane -kilka sztuk odzieży sportowej -3 skórzane kurtki -2 trencze -2 płaszcze -1 kurtka puchowa

Gość gość
ja mam dwie szafy a i tak chodze w tym samym :D

Gość frfe
ostatnio trochę powywalałam ale i tak jeszcze myślę że z 10% do wywalenia pójdzie bo leży a ja i tak w tym nie chodzę z myślą i nadzieją że przecież kiedyś na pewno to się przyda:| masakra te baby. - buty może z 15 par - 5 marynarek - 3 bluzy sportowe - 20 bluzek - 7 par spodni sportowych (na siłownie i fitness) - 8 par spodni do chodzenia na co dzień - 5 par spodni eleganckich - 2 kurtki zimowe - 2 płaszcze - 5 kurtek przejściowych - 8 sweterków rozpinanych - 3 swetry - 4 sukienki - 5 szortów -2 rybaczki i jeszcze pewnie masa rzeczy by się znalazła ale nawet o nich nie pamiętam i w nich nie chodzę leżą i czekają na.... w sumie nie wiem na co!! hehe mam np. parę golfów których od 3 lat nie założyłam bo przestały mi się podobać golfy stwierdziłam, że bardzo źle robią mojej sylwetce więc w nich przestałam chodzić ale nadal je trzymam bezsens, nie?! leżą żeby leżeć. Ogólnie często mi się ubrania nudzą albo stwierdzam że jednak źle w czymś wyglądam lub jest już niemodne.

Co za różnica ile się ma? Można mieć mało, ale wymieniać całą garderobę co roku, a można mieć sporo tylko, że co jakiś czas systematycznie coś dokupić a większość ubrań kilkuletnich.

"w temacie masz "sandały made in italy" i jeszcze pytasz?" Dobra, złapałaś mnie. Wypowiadam się a tematu nie przeczytałam:classic_cool: Więc się przyznam, że mam z 8 par butów "made in italy". Dostałam wszystkie, nigdy nie ubrałam ich, ale MAM!

Gość gtyrhtyrj
kiedyś kupowałam bo coś mi się podobało a teraz kupuje to w czym dobrze wyglądam. Muszę maskować brzuch typ sylwetki jabłuszko więc golfy i obcisłe bluzeczki odpadają. Kupuje bluzki oversize, bluzki szersze i dłuższe bo takie najlepiej robią mojej sylwetce natomiast spodnie dopasowane i z wysokim stanem takie które spłaszczają brzuch. Poza tym nogi to mój największy atut :) więc lubię je prezentować a brzuch zakrywać:) uwielbiam też marynarki, żakieciki i wszelkiego rodzaju kurteczki wiosenne. Nigdy nie kupuje ciuchów przez internet bo mam na tyle trudną sylwetkę, że nie mogę ryzykować i brać w ciemno, wszystko muszę mierzyć.

Gość gość
szafa moja :) na dole buty wyzej torebki plaszcze, kurteczki, marynarki, dwa, kostiumy nie chce mi sie opisywac :) i ktos pytalo bieliznę kobieta zawsze ma piekna bielizne, jeslinie na sobie to w komodzie, czy szufladzie :P plus ponczochy z pasem i samonoski

"wystaw wszystkie na półeczkach na ścianie smiech.gif" Stoją na półeczce:classic_cool: Tyle, że za drzwiami szafy w domu rodzinnym :( Jeszcze się czymś pochwalę. A no tak, jesteśmy w Polsce więc mam nawet FIRMÓWKI typu h&m, orsay, cropp, cubus, house a po domu chodzę w bluzie rossignola. Szacun, co?:D ­ Ale właśnie, muszę przejrzeć rzeczy (i przy okazji je poukładać :P) i dać na zbożny cel ;) ­ A tak ogólnie, na allegro sporo "paczek" ubrań powystawianych, jak dziewczyny macie mnóstwo rzeczy które "jeszcze się przydadzą" możecie albo parę groszy zarobić albo oddać komuś komu naprawdę się przydadzą. Lepiej niż kiszenie ich w szafach (moja matka 20lat trzymała pewne rzeczy bo "moda wraca" :P)

Ale to wiesz, napis made in italy to jest na podeszwie. Bym musiała je poprzekręcać. Bo w środku nie pamiętam czy jest cokolwiek napisane :(

Gość gość
dwie szafy po 4 metry jedna 2 metry i dwie normalne czyli ok 1 m tzw. podreczne buty ok 100par kurtki zimowe 8sztuk plaszcze 5 szt kurtki skora 6 szt kurtki letnie 8 szt futra 8 szt sukienek i innych drobiazgow nie sposob policzyc

Gość gość
butow nie wiem dokladnie ile par ale mam ok 5-6 par zimowych, 2 pary trampek, kilka par sportowych, kilka par szpilek, jakies tam buty na koturnie, klapeczki, sandalki... a i tak ciagle malo Spodni tez ok 20 par a to rurki a to proste nogawki, materialowe, kolorowe, leginsy... szortow 2 pary:) i krotki ogrodniczki sukienek moze z 20, swetrow ok 10 tshirtow nawet nie licze bluz 5sztuk wiecej juz nie bede wyieniacale troche tego jest A i tak zawsze mi cos brakuje a to butow do sukienk a to swtera do spodni a to spodni do bluzki ...