Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc123

Czy każda piekna/ładna kobieta zdradza?

Polecane posty

no to sie zdecydujcie albo marudzicie że kobiety biorą bad boya, albo bogatego, albo r****cza :D Żałosne, ale dzieki za poprawe humoru z rana

Gość gość
Ja jestem fajną laską, chociaż mam już 26 lat;) Ale nigdy żadnego faceta nie zdradziłam, z pierwszym byłam 7 lat, z obecnym jestem 4 lata i zawsze byłam im wierna;) I mam zamiar być, bo zdradzają tylko słabe odoby tak naprawdę.

Gość gość
Mam duze powodzenie i moge wybierac,a lubie tez jak co pewien czas wyrypie mnie jakis nowy to i postara sie mocniej a ja mam wiecej przyjemnosci ale to musi byc dyskretnie i musi byc duzo chemi

Gość gość
itd. Wystarczy jak facet jest zaradny i sam doszedł do tego co ma. Dlaczego takich nie brać oczko.gif ? a czy ty oferujesz równo to samo ?

Gość gość
czy tylko uważasz ze ci się należy bo jesteś kobieta i łatwiej ci o sex przez co możesz wybierać

Gość gość
,jh,hj

Gość gość
no a ponoć kobiety takie święte-a tu proszę trochę alkoholu i każda zdradzi-a niby miłość do rodziny jest najważniejsza dla nich-a co tam dobro dzieci-ważne ze motylki w brzuszku

Gość gość
Każda piękna/ładna kobieta ma przynajmniej harem , a co;-)

Gość gość
nie kazda zdradzi nie ma tez reguly na to czy piek a czy brzydka, gruba czy zgrabna zdradzi ta ktora bedzie sie czula nie kochana , nie doceniana itd..

Gość gość
taaa też możemy powiedzieć, że jak facet czuje się niekochany to zdradza :P Ale próbujecie się wydostać obronną ręką z tematu nawet pisząc takie bzdury

Gość gość
czy brzydka czy ladna zdradza jak znajdzie lepszy model

Gość najważniejsza osobowość
Podobam się,ale nie zdradzam.Nie umiem powiedzieć,co bardziej ich urzeka:moja uroda czy osobowość...Mam zasady,jestem w związku,a to zobowiązuje.Przede wszystkim szanuję siebie i jego.Zaden uwodziciel nie ma szans.Brzydzę się k********m.Nic dodać ,nic ująć.

Gość gość
kuhkhu

Gość gość
uyky

Gość gość
Piękne i ładne kobiety nie potrzebują być dowartościowane przez innych. Są świadome swojej atrakcyjności, więc nie zwracają uwagi na komplementy, podrywy i wyrywanie. Są wierne, pod warunkiem, że się o nie dba. Brzydule korzystają z byle okazji, cieszą się jak dzieci z Somalii na widok jedzenia, kiedy usłyszą trochę ciepłych słów. Dają się wyrwać byle komu i byle gdzie. Sam to zaobserwowałem przez lata w szkole, na studiach i w pracy. Piękne kobiety to przede wszystkim poukładane i wartościowe osoby, wierne i dbające o bliskie osoby, a przede wszystkim mają ładne potomstwo. Ze związku z brzydulą to wychodzą tylko jakieś kolejne brzydactwa.

Gość gość
bugyuyg

Gość gość
mhmh

Gość gość
tak zdecydowanie - dlatego lepiej je tylko r****c a brac sobie za partnerke srednia

Gość gość
Cara Delevingne Nie koniecznie tak jest. Wiadomo że jak jest facet zaradny to bedzie miał powodzenie, ale nie bedzie tak, że np jak pojawi się bogatszy to ten pierwszy stanie się nikim. Wiadomo, że tylko idiotka zwiąże się z gołod*pcem, bo z takim rodziny nie założysz, nie zaszalejesz itd. Wystarczy jak facet jest zaradny i sam doszedł do tego co ma. Dlaczego takich nie brać oczko.gif ? ----------------------------------------------------------------------------------------- To pokazuje poziom inteligencji kobiet ! facet niezaradny to dla nich nie facet najgorsze scierwo co na nic nie zasluguje ? Idiotka to jestes ty Cara Delevingne i typo podobne do ciebie lampucery co wygodnego zycia szukaja do roboty sie wez i ogarnij :D

Gość gość
same atrakcyne,,,a moze szansa dla mnie ? :-D Nie wiem dlaczego potrzebuje atrakcyjna kobiete? Be or not be? ......

Gość gość
ty masz czy facet z którym jesteś ?

Gość dresiara3333
Moja kumpela zdradza męża regularnie z takim jednym ciastkiem ale jej mąż to porażka brzydki jak noc,nigdzie nie pracuje,chleje a w dodatku chyba im sie nie układa w związku bo cały czas sie awanturują wieć co ta bidulka ma zrobić? być wierną żoną? :)

Gość Mandragorowo
Róznie bywa z tym zdradzaniem. A z kobietą to też zdrada? :p trujaca-roslina.blogspot.com

Gość Usatysfakcjonowana....
A ja powiem tak - wiele zależy od faceta, jeśli trafi się na odpowiedniego, zakocha się, to nikomu nie przyjdzie zdrada na myśl. Ja jestem atrakcyjną kobietą, wielu się za mną ogląda, chce umówić, mam wielu znajomych, adoratorów, zawsze myślałam, że ciężko mi będzie kiedyś zrezygnować z tylko znajomych facetów na rzecz związku. Nie mówie tu o zdradzie, bo nawet nie wypada się spotykać wtedy z facetami, no bo po co.. z koleżankami to tak. Ale spotkanie sam na sam z innym facetem a nie swoim to już dziwne. Bylam w kilku związkach, nigdy nikogo nie zdradzałam, jednak trochę mi było wtedy szkoda, ze rezygnuje ze spotkan z kolegami itp. az do czasu kiedy trafiłam na mojego obecnego faceta - swiata poza nim nie widze, a inni faceci dla mnie nie istnieja.a zdrada to w ogole kosmos, nie ma takiej opcji, wystarczy kogos na prawde kochac i wiedzieć ze to ta osoba na cale zycie ;)

Gość Oberżyna86
To nie zależy od atrakcyjności. Od charakteru tylko w pewnym stopniu. W największym od sytuacji w związku. I nie do końca prawdą jest, że facet zdradza jak nie ma seksu, a kobieta, jak nie ma uczuć. Część zdrad to są przypadki albo rewanże.

Gość gość
ykyu

Gość gość
Atrakcyjna kobieta nie doceni tego co ma bo uważa, że może mieć każdego