Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Cicho tu i pusto... nie ma z kim słowa zamienić...

Polecane posty

Gość gość
"Żeluś,jeśli jesteś tak głupia by sądzić że aż tak daleko posunąłbym swoją samokrytykę dla zmylenia Ciebie,to ja Ci naprawdę życzę dużo zdrowia (zresztą od dawna wiadomo że na rozum za późno,mimo relatywnie młodego wieku).Ale teraz to już Ty zaczynasz mieć obsesję na moim punkcie i zaczynasz widzieć xxx na pomarańczach smiech.gif A odwyk idzie całkiem dobrze,jak porównasz z zimą: popatrz na mój licznik,chyba z 5 postów tygodniowo,jak nie mniej... Niedługo pewnie będziesz sobie musiała znaleźć inny cel jezyk.gif PS. Zresztą piszesz,jakbyś zapomniała,ile osób na Kafe Cię "lubi" " X X XT jak zwykle obojetny i zdystansowany wobec postow Zelka

Gość IMO1234598
Widzę, że odwyki zdecydowanie udane. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia æ
SPOKOJ!!!!! Nie rzucajcie sie sobie do gardel. Dla wszystkich wystarczy.

Gość IMO1234598
Bo "odchodzenie z Kafe", to nie czyn - to stan ducha. :P

imo, iwonki i c*piksa wcale tu nie ma.! 8 tobie się po prostu wydaje, bo masz zaawansowaną kafe-psychozę. wchodzisz i widzisz nicki ludzi, którzy już dawno, dawno temu odeszli :D

Gość Zuzanna Amelia æ
Dlatego ja nie odchodze z kafe

Oooo,Krasnal!Czy aby nie podszyw? :P Jeśli to prawdziwy Krasnal,to... no cóż,coś jest z tym "stanem umysłu". Mam do Kafe już bardzo luźny stosunek,ale raz jakiś czas jeszcze wpadnę ;) PS. Przydałoby się zweryfikować jednak prawdziwość Krasnala; a razie pozytywnej weryfikacji może nawet by mu wysłać zdobyte zdjęcie cycków Ike...?