Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mantika

podroz dookola swiata

Polecane posty

Gość mantika

Moj chlopak wlasnie mnie zaszokowal. Od poczatku - znamy sie od jakis 3 lat, ponad rok mieszkamy razem, ja 28 lat, on 25. Mieszkanie 1 wynajmujemy, w planach bylo kupienie wlasnego. Nie jest najgorzej - dwa razy w roku na wakacje. Jak mam ochote cos kupic to kupuje, obydwoje stala praca, ja zostalam pol roku temu awansowana na managera dzialu. I teraz zaczynaja sie schody - chlopak wlasnie oznajmil ze za jakies 3 lata, jak jeszcze troche kasy uzbieramy, chcialby abysmy rzucili prace i podrozowali po swiecie. Wiem ze on ma nature podroznika, na wlasne oczy sie przekonalam ze dla niego zorganizowanie wyprawy do Tajlandii na wlasna reke i poruszanie sie po zupelnie innym kulturowo swiecie to betka. Ale dla mnie to troche szok - sprawa calkowicie poza moja strefa komfortu. Z jednej strony - super pomysl. Z drugiej strony - ale co z normalnym zyciem? Komputerem? Moim zwierzatkiem? Wszystkimi rzeczami ktore razem zgromadzilismy? Co o tym myslicie, rzucilybyscie wszystko dla swojego ukochanego zeby podrozowac z nim po swiecie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować