Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Elmirka201
Czekamy Blanka:) właśnie się zdziwiłam, że nie zdałaś nam relacji z dnia i już się martwiłam :)

Gość BaByy
hej :) ja dzis bylam u lekarza. pogadalam. wiem kiedy mamy sie starac :d jeszcze troszke przed nami :) takze zyczcie powodzenia :D: jak sie zaczna dni plodne to dam znac :D wtedy bedzie za co trzymac kciuki :D

Gość Elmirka201
aga ja normalnie chyba zaraz zaczne sprzątać z nudów:D Nawet w tv nic fajnego nie ma :( Umnie w Opolu festiwal a ja w domu siedze... Dobrze, że chociaż do psów się odezwać mogę bo inaczej to bym zwariowała chyba sama ze sobą:D

Gość Elmirka201
Nooo to wtedy będziemy kibicować :) Oby się udało :)

no ja ogladam wlasnie festiwal w Opolu :D jej ja juz pieska bym tez chciala miec,a dopiero w sierpniu bedziemy mieli kurcze:) BaByy no na pewno bedziemy wtedy Ci kibicowac:):) ja jestem w trakcie dni płodnych :D

Gość Elmirka201
Ja nie oglądam bo mi smutno, że mnie tam znów nie ma :P Tak blisko, a jednak tak daleko:( Aga a jakiego pieska będziesz miała?

hehe no w sumie to szkoda jak tak blisko:D a no wahamy sie jeszcze,bo albo owczarek niemiecki albo labrador :):)

Gość Elmirka201
ja chciałam też labradora kiedyś, ale nie mamy przestrzeni dla niego zbyt wiele żeby się wyganiał :)

no my mieszkanie mamy spore:)ale tez warunki zeby sie wylatał bo wkoło wszedzie lasy i w ogole:):)

Gość Elmirka201
No to super :) Będzie psiak szczęśliwy :)

Gość Elmirka201
no to jest ogromny plus powiem ci... Wracasz do domu i ktoś na ciebie czeka i to z jaką radością cie wita:D Na mnie akurat czeka cała gromadka:D

Gość Elmirka201
Bo mam swoich 2, a że to parka to mi się suczka pięć tygodni temu oszczeniła i mam 6 psiaków łącznie w domu:D Także istne zoo:D Bo maluchy już zaczynają dreptać:D Oczywiście są już zamówione i nie wiem jak się z nimi rozstane więc błagałam mojego, żeby mi pozwolił zatrzymać chociaż jednego i dziś o dziwo w końcu się złamał:D

Gość niebieskie_migdały...
hej dziewczynki:) chętnie bym sobie przygarneła jakiegoś psiaka:) uwielbiam labradory ale mamy mieszkanie a ja nie pochwalam trzymania psa w bloku nawet gdyby mieszkanie miało ze sto metrów to nie miejsce dla psiaka://// chociaż w sumie jeden rasowy pies w domu jest:p znowu cały dzień mnie brzuch bolała i plamienie chciałam sobie wmówić że to stres prezed wieczorną kawą u teściowej ale się nie da:D. mój mówi że mam rano zrobić test bo coś nie halo a moze akurat zaciążyliśmy w tym maju już...sama nie wiem co robić i jak tu wytrzymać do rana:/

Gość Blanka23
Elmirka super, ze ten test miał tą drugą kreseczkę!! Zrób dla pewności test jutro rano i jak będzie tak samo to śmigaj do lekarza!! :) Hmmm... ja dziś caaaaaaaaały dzień byłam zabiegana. Jutrzejsze szykowanie urodzin mnie dobija. Nie dość, że wydałam majątek na jedzenie itp to jeszcze jutro muszę to wszystko ugotować. MASAKRA... Ja jutro powinnam mieć okres, zobaczymy co z niego wyjdzie :D Co prawda może mi się spóźnić :)

niebieskie_migdały... no wytrzymaj do rana i zrob:)moze akurat ! :) Blanka23 oby @ nie przychodził!:) trzymam kciuki :)

ten okres dla nas ostatnio tak znienawidzony jak nigdy...:)

aj nic nie mow...ja teraz mam staranka pełną parą:P ale jak znow to nic nie da to ajjj... no zawedziona bede strasznie ale zobaczymy co to bedzie:)

aj nic nie mow...ja teraz mam staranka pełną parą:P ale jak znow to nic nie da to ajjj... no zawedziona bede strasznie ale zobaczymy co to bedzie:)

Gość Blanka23
hahaha no wlaśnie :D Boże ale jestem padnięta. Kochane moje, jutro mam sporo pracy (gotowanie, sprzątanie ) itp :/ Muszę uciekać spać. Wejdę jakoś wieczorkiem jutro jak goście pójdą sobie i może w przerwie od gotowania :D buziole :*

aga optymizm jest bardzo ważny bo daje nam naprawdę mega kopa do działania czasem//ja zawsze myślałam ze chcę jedno dziecko i byłam dumna ze swojej decyzji bo mam nieprzeciętne dziecko ale teraz dopiero zastanawiam się jak mogłam tak długo zwlekać... w sumie tak szczerze się przyznam że lekarze odradzali drugą ciązę bo w pierwszej miałam strasznie duzo chorób, zresztą endokrynolog 4 lata temu powiedział że matką to ja już nie zostanę ale mam nadzieję żę się uda:)

Blanka buziole jubilatko jutrzejsza:*

no ale juz masz jedna kruszynke tak:)wiec pozazdroscic, ale wiadomo ze na pewno tak samo pragniesz malenstwa kolejnego,jak my wszystkie tutaj:) nie ma co sie poddawac wiadomo trzeba walczyc:)

pewnie Że tak") a ta kruszynka to już niezły byczek cztery i pół roku ma a jak piszę na forum to muszę pilnować kompa bo podchodzi i już czyta:) A potem niewygodne pytania o ziarenko mi zadaje, ostatnio jak cos tam podsłuchał to zaproponował że jak tata będzie w pracy to on moze podlać to urośnie i szybciej sie urodzi to polewkę mamy do dziś:)

haha:D no jaka madra kruszynka:) ciezko pewnie wytlumaczyc potem o co chodzi:P

wbrew pozorom zaskakuje czasami pytaniami i odpowiedziami na nie o których nie mamy pojęcia

spadam dziewczynki spokojnej nocki i do jutra :*

Gość Elmirka201
wybaczcie dziewczyny... koleżanka mnie wyciągneła na miasto bo widziała, że się stresuję strasznie uff... odpowiadam więc z opóźnieniem:D Mam chihuahua długowłose:D Uwielbiam je... są małe więc nie męczą się w mieszkaniu bo też nie jestem za tym, zeby psa w domku dusić:( a moje maluchy przebiegną się za zabawką po pokoju i już koniec ich siły:D Także super rozwiązanie dla ludzi mieszkających w blokach. Ja osobiście mam tylko 47 m. I to tylko kawalerka (narazie). Bo wynajmujemy póki co... Także psy idealne do takich mieszkanek. Wiem, że to przegięcie może z tymi 3 psami, ale no każdy ma swojego bzika:) Dziewczyny trzymam kciuki za testy i owulacje :) Migdałku zostaniesz mamą drugi raz:) zobaczysz:) Ja powtórzyłam test na wieczór i krecha jest także rano ostateczne rozwiązanie sprawy, ale jestem dobrej myśli :) Kupiłam w razie czego inny test także będzie porównanie...