Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Elmirka201
no ja tez brałam luteine... teraz już silniejsze leki bo ona mi nie pomogła niestety. Torbieli chyba nie mam z tego co wiem :)

Gość Mamusia:-):-)
Elmirka a z jakiego powodu zatrzymal ci sie okres?tzn ze nie jajeczkujesz?i jakie leki bierzesz na uregolowanie tego?

Gość Elmirka201
moja wiadomość nie doszła więc nie wiem czy się nie powtórzę, ale chodziło mniej wiecej o to, że mi luteina nie pomogła (okres był ale w ciąże nie zaszłam więc nie wiem jak z owulacją... Dlatego teraz coś silniejszego próbuje.

Gość Elmirka201
Okres zatrzymał mi się dosłownie tydz po tym jak postanowilismy mieć dzidziusia... więc chyba przypadek... biorę clostilbegyt pierwszy cykl i narazie mam dużo niemiłych dolegliwości...

Gość Mamusia:-):-)
To naprawde pech Elmirka:-(ale wierze ze leki ci pomoga i bedziesz miec ukochanego dzidzusia:-)tylko sie nie poddawaj:-)napewno bedzie dobrze:-) babyy ja mialam gigantyczny torbiel a okresy jak w zegarku co 26 dni:-)a moze ty juz jestes w ciazy nie chcesz zrobic testu?

Gość gość
Ide w piatek do ginekologa wiec nie chce robic testu. Wolę jak on mi powie co i jak. Jesli nic nie zobaczy to zrobie test. Ale nie chce na zapas sie cieszyc z "czegos" czego nie ma :( Ja cały czas mam jakies torbiele.. rok temu bylam w szpitalu bo miałam miec robiona laparoskopie, ale w ostatecznosci sam mi pekl i wypisano mnie do domu. Teraz lekami to zbijam.. ale nic nie pomaga, nawracaja sie.. Tak bardzo chcialabym miec dzidziusia :) czekam juz tylko az te przypuszczenia sie potwierdza :)

Gość BaByy
ten wpis wyżej to ja Babyy :) zapomniałam wpisać nick :)

Gość BaByy
wybaczcie 2 lata temu byłam w szpitalu :)

Gość Elmirka201
BaByy ale lekarz może nie widzieć jeszcze ciąży i pewnie zapyta czy robiłaś test... Ja tak ostatnio miałam. Powiedziała, że macica rozpulchniona i być może ciąża (albo zbliżająca się @)... No i oczywiście wiadomo jaki był finał ale co ja nadziei sobie narobiłam... masakra :(

Gość BaByy
Elmirka201 TO na pewno nie było mile odczucie.. Wierze Ci.. Zamówiłam na allegro (właśnie te testy owulacyjne i testy ciążowe do tego) jak mi zdarzy to dojść do poniedziałku to zrobię test. Dam Wam znać co wyszło. Dziwne są tylko te żyły niebieskie na piersiach i ten ból..

Gość Elmirka201
No może to jakieś znaki:) Ja też mam ból, ktorego nigdy nie miałam i za każdym razem coś nowego więc oby nam sie udało:)

Gość gość
Dokladnie ! 3-majmy kciuki :) teraz musze juz uciekac ale postaram sie byc jeszcze wieczorkiem :) pa :*

Gość Elmirka201
no trzymaj sie :):* Ja też w końcu muszę posprzątać trochę bo cały dzień tu z wami gadam hehe :)

Gość niebieskie_migdały...
ale się rozpisały dziewczyny:) a nie było mnie tylko pół dnia:) w końcu poszłam na ten rower teraz mam wyrzuty sumienia bo 34 km wyszły jeszcze z małym w foteliku jako dodatkowe obciązenie jechałam:/ ale co ma być to będzie kolacja zjedzona dzidzia do kąpieli i dalej będę myślała czy jest ziarenko czy go nie ma jak to mówi jego starszy brat:)

Gość niebieskie_migdały...
ale się rozpisały dziewczyny:) a nie było mnie tylko pół dnia:) w końcu poszłam na ten rower teraz mam wyrzuty sumienia bo 34 km wyszły jeszcze z małym w foteliku jako dodatkowe obciązenie jechałam:/ ale co ma być to będzie kolacja zjedzona dzidzia do kąpieli i dalej będę myślała czy jest ziarenko czy go nie ma jak to mówi jego starszy brat:)

Gość BaByy
Witajcie ponownie :) No to odliczam do wizyty u gina :) pozostało 3 dni :)

Gość Elmirka201
ja już bym test zrobiła na twoim miejscu:D jeju jaka ty jesteś wytrzymała:d i cierpliwa hehe

Gość BaByy
hehe uwierz ze ja za każdym razem robiłam test i rozczarowanie było. Teraz postanowiłam ze poczekam :)

Gość Elmirka201
Ja nie wiem czy w ogóle w tym cyklu bede robiła jeszcze bo już mnie tak boli brzuch dzisiaj jak na @... Mam tylko dużo jakiegoś białego śluzu... o takiej konsystencji bardzo dziwnej jak galaretka... sorry dziewczyny, że tak opisuje dosłownie ale pierwszy raz mam taki:P

Gość BaByy
Akurat jadłam ale nie przeszkadza mi to :) A robiłaś test? Czy jeszcze czekasz?

Gość Elmirka201
robiłam wczoraj ale dzis dopiero mój 26 dc także no nie wiem może na @

Gość BaByy
kurcze, trzymam kciuki za Ciebie i inne dziewczyny starajace sie !::) ja kochane uciekam , bede jutro pa :*

Gość Elmirka201
paaa:* Trzymaj się kochana:)

Gość Blanka23
Ehh ja już też wróciłam. W tym czasie jak mnie nie było zdążyłam zrobić zakupy, wynająć mieszkanie w Kaliszu i odebrać samochód z naprawy :D Nie obyło się bez wizyty w smyku :D

Gość Elmirka201
Blanka i co kupiłaś coś dla maluszka?:P

Gość BaByy
jednak wróciłam jeszcze na chwilkę do Was :) Blanka23 a to Ty w ciąży jesteś? :)

Gość Blanka23
Nie no coś Ty :D Nawet w ciąży nie jestem :) Popatrzyłam na ciuszki bo mój brat się żeni i w sumie moze niedlugo bedzie jakies bobo ;D

Gość BaByy
Aaaa :) a myślałam :) A planujesz może coś? :)

Gość Blanka23
Hmm... właśnie nie planuję, ale może być inaczej. Może być tak,że wpadliśmy. Dowiem się w niedziele :)

Gość Elmirka201
kurde dziewczyny wypryszczyło mnie jak w okresie dojrzewania :( nigdy nie miałam trądziku, ani żadnych problemów ze skórą a od tych wszystkich hormonów cera cierpi dosłownie... ;/