Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

no czekamy jutro na dobre wieści...:) :) Blanka23 to dobrze ze @ nie przyszedl! :D oby go nie bylo w ogole ;p czyli juz po urodzinkach??:) ja kolejna noc sama... ale jutro lecimy do polski:)

Gość Blanka23
Tak, już po urodzinkach :) Było naprawdę super :) Najadłam się strasznie, teraz trochę boli mnie żołądek ;(

Gość Elmirka201
Blanka jesteś w ciąży :D czuję to! :) A co do nocy... ja też sama :( Smutno mi bo akurat teraz go potrzebuje :(

no musisz jakos przetrwac do rana:) zreszta tak jak ja...:) ale u Ciebie to inna sytuacja :P

Gość Blanka23
Poczekam jeszcze tydzień i zrobię test :) w sumie brzuch mnie pobolewa trochę na dole. Dziewczyny jutro będę cały dzień a na tą chwilę uciekam bo usnę przed laptopem :D Do juterka :)

no musisz jakos przetrwac do rana:) zreszta tak jak ja...:) ale u Ciebie to inna sytuacja :P

Gość Elmirka201
ojej Blanka jaka żelazna cierpliwość :D chociaż w sumie ja też robiłam tydzień temu i tylko się zawiodłam :)

Gość Elmirka201
Dziewczyny agniesia ma za soba chyba ciężki poród i złe wspomnienia:d

Elmirka201 haha dobre:P wiesz takich ludzi to trzeba ignorowac po prostu...:)

Gość Elmirka201
Szkoda, ze nie można forum zablokować dla takich elementów:P Mi to się śmiać chce:D Powinnam sie połozyć, ale jak jestem sama to mam takiego lenia:D szok :(

Gość Elmirka201
mi sie wczoraj udało koło 2:D Już normalnie padam, oczy mi się zamykają :( jestem zmęczona tym myśleniem w kółko o tych testach :( Nachodzą mnie raz pozytywne myśli, a raz takie dołujące :( Aż mi się płakać chce. Myślałam, że po teście to już będzie tylko szczęście, a to sie dopiero zaczyna:(

elmirka ja tez mialam bardzo blada druga kreche, staralismy sie 3 lata, miesiaczki nieregularne, kilka razy wywolywane, pozniej pco i podwyzszona prolaktyna, testy robilam co muesiac z nadzieja ze to juz, a akurat ten ostatni olalam w przenosni zrobilam w ciagu dnia i zostawilam go w laxience, zapomnialam o nim, po dkilkunastu minutach patrze i mowie do meza jestem... po czym mowie nie ja glupia jestem to tylko cien, on patrzy i mowi ze jestem poj.... :) Ze ja poprostu jestem w ciazy :) oczywiscie ryczalam jak glupia ze szczescia, kolejne testy robilam dzien po dniu z rana i tez byly bardzo jasne, w dniu terminu miesiaczki zrobilam bete, wynik tez byl tylko delikatnie podwyzszony, test wykonalam w 10 dniu od inseminacji,teraz mam 1,5 Rocznego synka, zycze Wam dziewczyny wszystkim dwoch kresek :)

Gość Elmirka201
martucha dziękuje pocieszyłaś mnie :) Właśnie to głupie uczucie, że już chcesz się cieszyć, ale jednak boisz się, że za wcześnie ta radość :( Ja jak dzis robiłam to sie modliłam żeby tylko znów pojawił się chociaż cień kreseczki.... I aż się boje jutra. Ostatnio miałam ponoć ciążę biochemiczną (testy wychodziły negatywne) ale lekarka podejrzewała ciąże no i się okazało, że niestety,,, Mam złe przeczucia poprostu :(

Elmirka201 po prostu tyle emocji naraz i dlatego pewnie sie tak czujesz:) musi wszystko do Ciebie jeszcze dojsc:)

elmirka stresy sie dopiero zaczynaja ja sa te dwie kreski ;) przynajmniej ja tak mialam, za kazdy dzien dziekowalam Bogu ze nic sie nie wydazylo, ze ciaza nadal jest, i tak mijaly tyfxien za tygidniem czy dzidzius zdrowy, czy ma raczki, nozki, czy serduszko bije i wiele wiele innych, jeden wielki stres, kozystsjcie dziewczyny z tego okresu, na zapas sie nie wyspicie ale na co mozecie se tylko pozwolic to korzystajcie, ja bardzo mocno na siebie uwazalam a maz non stop mi powtarzal ze ten miesiac jest najwazniejszy bo ,,, i podawal przyklady zevteraz rozwija sie to i to a w przyszlym to i to, denerwowal mnie czasem alewiem ze to z milosci, ciaza to super czas, ja bym chciala bardzo mocno drugie dzieciatko tylko ze w naszym przypadku maz jest bezplodny i mozluwa jest inseminacja nasieniem dawcy, vardzo trudna sytuacja takze raczej musze zapomniec o drugim

elmirka stresy sie dopiero zaczynaja ja sa te dwie kreski ;) przynajmniej ja tak mialam, za kazdy dzien dziekowalam Bogu ze nic sie nie wydazylo, ze ciaza nadal jest, i tak mijaly tyfxien za tygidniem czy dzidzius zdrowy, czy ma raczki, nozki, czy serduszko bije i wiele wiele innych, jeden wielki stres, kozystsjcie dziewczyny z tego okresu, na zapas sie nie wyspicie ale na co mozecie se tylko pozwolic to korzystajcie, ja bardzo mocno na siebie uwazalam a maz non stop mi powtarzal ze ten miesiac jest najwazniejszy bo ,,, i podawal przyklady zevteraz rozwija sie to i to a w przyszlym to i to, denerwowal mnie czasem alewiem ze to z milosci, ciaza to super czas, ja bym chciala bardzo mocno drugie dzieciatko tylko ze w naszym przypadku maz jest bezplodny i mozluwa jest inseminacja nasieniem dawcy, vardzo trudna sytuacja takze raczej musze zapomniec o drugim

Gość Elmirka201
martucha bardzo mi przykro :( Ale jesteś już mamusią więc jesteś ogromną szczęściarą :) Do mnie dopiero dotarło, że to jest jedno wielkie zmartwienie... A co do uważania na siebie to mój jak wróci to pewnie mnie zamęczy :( już na nic mi nie pozwoli hehe :) Wiem, że to z miłości no ale czasami denerwuje :) Ja sama się łapie na tym jak np. dziś byłam w gościach i proponowali mi drinka:D Musiałam się umiejętnie wykręcać i dotarło do mnie ile to wyrzeczeć:D Najciężej to będzie na weselu... zmęczenie mnie dopadnie... Kurcze a coś mi podpowiadało, żeby ten ślub odłożyć...

Gość Elmirka201
Dziewczyny zrobiłam testa :D bo dawno nie piłam więc stwierdziłam, że mocz nie jest rozcieńczony i wyjdzie dobrze. Jest druga krecha:D wyraźniejsza niż rano:D Zachowuję się jak jakiś maniak pewnie:D Ale to dlatego, że mam za dużo testów w szufladzie i mało cierpliwości:D Oswajam się już z myślą, że się udało:D uff 8 długich miesięcy oczekiwać...

Gość BaByy
Elmirka no to gratulacje Kochana ! :) Kiedy idziesz do lekarza? :) Wiedziałam że Ci się uda :) Niż ja poczytałam Wasze posty to minęło 30 min :) Strasznie się rozpisałyście :) Wszystkim życzę tej 2 kreseczki :) a jak sie tam czujecie?

Gość Elmirka201
Do lekarza idę jutro wieczorem, a na bete pobiegne rano i wyniki będę miała we wtorek. Boję się dziewczyny bo z samego rana robiłam test i ta krecha wcale nie ciemnieje...raz mam napady radości a raz myślę, że sie wygłupiłam znów bo się pochwaliłam koleżankom i mojemu... ale byłam poprostu pod wpływem takich emocji:(

Gość BaByy
Elmirka niczym się nie stresuj. Pójdziesz jutro do lekarza i wszystko Ci powie :) Ja jestem dobrej myśli :)

Gość Elmirka201
Dziękuje Babyy :) Ale to okropne dziewczyny mówie wam:) Nie wiem jak Blanka wytrzymuje to czekanie :)

Gość BaByy
No ja tez nie wiem :) Ja mam nadzieje ze ja tez zobaczę tą 2 kreseczkę po naszych staraniach :)

Gość Elmirka201
Też mam taką nadzieję! ale zyczę Ci odrazu 2 ciemnych konkretnych krech! Bo takie cienie i blade kreseczki to tylko psychike ryją :)

Gość BaByy
Wierzę Ci, ale ja myślę ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku :) Ja właśnie też kupiłam na allegro testy owulacyjne i do tego były testy ciążowe, mam nadzieje że zdają test bo szkoda kasy wyrzucać w bagno, jak można kupić w aptece i mam pewność, że będzie dobre.

Gość BaByy
oczywiście dziękuje za życzenie mi tak pięknej rzeczy jak zobaczyć na teście 2 krechy :) hehe miejmy nadzieje, że nam Wszystkim się uda :)

Gość Elmirka201
No ja zobaczyłam kreseczke właśnie na nich tyle, że niektóre są wadliwe i ta pierwsza kreseczka jest ledwo widoczna a co dopiero druga... rano zrobiłam jeden i negatywny, ale coś mnie tkneło i powtórzyłam i dopiero drugi wyszedł także trzeba uważać. Ja ich zużyłam chyba z 12 już bo musiałam 3 robić żeby trafić na taki "wyraźny"