Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleciałam z Polski do Francji na stałe,znajomość języka zero ....

Polecane posty

"Mowicie, ze ror tak reaguje jak wsciekla, bo zaraz wszystkim odpisuje (...) Jak byscie ja ignorowali to by nie pisala.a jakims watku na uczuciowym nie dostala zadnej odpowiedzi, kazdy ja zignorowal i gadal miedzy soba.A was w*****a wiec ciagle o niej piszecie, nawet dwa tygodnie lub czasem i miesiace po jej zniknieciu z forum. Sami sie nakrecacie. Jakbyscie zignorowali to by tak nie bylo" x cos w tym poscie jest;-) i w jakims sesnsie kazdy piszacy na forum robi to dla widowni;-) ba - zwasze stara sie poziom "sztuki" do poziomu tzw. "widowni" dostosowac, as easy as it is;) rezcywiscie - ja pisze zwasze w temacie to ludzie zwasze zacyznaja zmieniac temat z glownego na "pt 100 twuierdzen na temat ROR" as easy as it is

Gość gość
O k***a mac... :o :o :o :o :o :o

Gość gość
psychiczna wrocila. i slinotoku dostala. juz rzuca postami na kilka stron. zaraz zacytuje kazdy moj wyraz i rozlozy na czynniki pierwsze

Gość pbjb
haha kto tu fantazjuje, własnie widać;) pozatym na jakim to poziomie ty Ror jesteś, dziecinko;) niech do ciebie dotrze że jesteś spalona pod tym 'nickiem' na tym forum bo przecież spedzajac tutaj wiekszość swojego czasu musi to miec dla ciebie jakies znaczenie... czyz nie haha padam owca tak ja nazywają hihi ja juz dosyć boki zrywam z tego ujadania

Gość klio;hjikh
z tego rozkładania Mnie rozpier...dala na czynniki pierwsze ROWNIEŻ , po pracy ;) pełen relaks mając swiadomość że... hihi dopisz sobie, zostawiam to twojej chorej wyobraźni;)

Gość atfgyt
a piszmy jak najwięcej to idiotka będzie miała co cytować,tylko trzbea pisać tak aby sie zesrała a nie wszystko zacytowała :)

Gość gość
cytuj wszystko nie pomiń ani jednej osoby chora p[sychicznie babo,ty gorzej jesteś p*****lnieta niż nielubieuk.

Gość wariatko ty jedna nie
normalna,skąd cię wzięłaś? Idiota cię chyba płodził

Gość gość
Tak jej nie zawolacie. Na nia sie wola Kici Kici Tas Tas! :D Wtedy przylezie :D No chyba ze w burce serwuje muzulowi obiad i to zalezy czy po obiedzie pozwoli jej przed kompem usciasc czy zachce mu sie seksu wiec bedzie musiala sie przed nim rozlozyc :D :D :D

Gość ROR.
as easy as it is,dziś mój mąż p*****lnął mnie w pysk as easy as it is as easy as it is mam przej****e życie bo jestem nikim as easy as it is as easy as it is lubię dokuczać innym-dowartościowuje się as easy as it is as easy as it is huj wiem a zawsze wszystko odpowiem as easy as it is as easy as it is leków nie zwięłam i jebnęłam w regał as easy as it is as easy as it is stan mój krytyczny as easy as it is as easy as it is dziś jestem już nikim as easy as it is as easy as it is cytować nie umiem bo jestem nikim as easy as it is as easy as it is brzydka,gruba,wredna to ja ror as easy as it is as easy as it is mąż muslim i hindus huj wie as easy as it is as easy as it is nie wiem sama kim on jest as easy as it is as easy as it is gubię sie w zeznaniach as easy as it is as easy as it is mój stan powazny as easy as it is as easy as it is rodzice mnie robili po pijaku naćpani as easy as it is as easy as it is więc wyszło huj wie co p******e as easy as it is as easy as it is to ja ror yo ja ror as easy as it is as easy as it is co cytowac i k***a nic nie potrafi as easy as it is as easy as it is as easy as it is as easy as it is as easy as it is f**k you f**k you f**k you f**k you f**k you f**k you f**k you ROR. :*

Gość ROR.
as easy as it is mnie się nie woła kici kici,mi się wystawia huja i lecę as easy as it is .

Gość ROR.
as easy as it is robicie mi kłopot żabki(srabki) bo nie nadążę z cytowaniem. as easy as it is . Mąż muslim poszedł bzyknąć chinkę,więc mam spokój chwilkę. Jestem wredna,bo los mnie skrzywdził. as easy as it is

Gość ROR...
Tu ja kolejna w p**du ror sraj easy sraj it is zbawcie mnie kiłbą lubię żreć.

Gość gość
ror to gamoń,i będzie komentować wszystko,bo się zesra jak nie skomentuje.

Gość gość
no chodź ror łap ochłapy,to wszystko dla Ciebie. Wchłaniasz cytaty jak gówno do ryja.

Gość kici kici ror kici
kici kici gdzie jestes,kici kici mam kawał kiełby dla Ciebie kici kici,kuźwa znowu do muslima się zawinęła.

Gość a może cip cip
c*p c*p c*p c*po ror :) albo ona przyleci tak jak jej hindus ją woła J**a...a su.... :P

Gość gość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa K..O....C...H....A.....M CIĘ PODSZYWIE!!!! AS EASY AS IT IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na serio to po prostu Kochani ignorujmy jej posty, będzie to dla nas najzdrowsze rozwiązanie. Jest takie przysłowie" nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem. Niech to będzie dla nas wskazówka jak postępować z każdą wariatką, pieniaczką i mitomanką tutaj. as easy as it is!!!!!!!!!!

Gość TY ROR MASZ DZIECI?
tak na serio?

Gość TY ROR MASZ DZIECI?
a dla autorki brawa :) powodzenia!

Gość gość
gdzie jesteś ROR koza już zdechła teraz ty masz zmianę?

Gość ror teraz twoja kolej
idiotko głupia :P

Gość tylko uwaznie komentuj
nie przeocz niczego idiotko

Gość ROP
Ave fani ;) Jestem nowym wytworem ROR. Ona teraz strzela minetke kozie, ale upowaznila mnie do napisania wam w jej imieniu. Pytajcie o co chcecie. Wszystko powiem. Pod jednym warunkiem. Musicie mnie totalnie wyzwac jak suke bo ja to lubie. As easy as it is ;)

Gość gość
hahaha :D hehe

"O k***a mac... " x a to sie wypowiedzilas kochana;-) x psychiczna wrocila. i slinotoku dostala. juz rzuca postami na kilka stron. zaraz zacytuje kazdy moj wyraz i rozlozy na czynniki pierwsze x a to ta sama pyscho-fanka co zawzse, jak karnie sie nauczyla i sledzi moje zwyczaje;-) dobrze, dobrze;-) moze sie czegos nauczy;-)

"haha kto tu fantazjuje, własnie widać" x oj , widac ,widac ;-) ;-) ;-) x niech do ciebie dotrze że jesteś spalona pod tym 'nickiem' na tym forum bo przecież spedzajac tutaj wiekszość swojego czasu musi to miec dla ciebie jakies znaczenie... czyz nie haha padam" x pomarzyc dobra rzecz;-) moja psych-fanka nie odpuszcza;-) urocza z niej zabka;-) x owca tak ja nazywają hihi ja juz dosyć boki zrywam z tego ujadania x w mysl przyslowia: "a glupiemu radosc....";-) x z tego rozkładania Mnie rozpier...dala na czynniki pierwsze ROWNIEŻ , po pracy pełen relaks mając swiadomość że... hihi dopisz sobie, zostawiam to twojej chorej wyobraźni x pomarzyc dobra rzecz;-) x a piszmy jak najwięcej to idiotka będzie miała co cytować,tylko trzbea pisać tak aby sie zesrała a nie wszystko zacytowała x oj - sie komus zylka w pupci napiela co nie co;-) x cytuj wszystko nie pomiń ani jednej osoby chora p[sychicznie babo,ty gorzej jesteś p*****lnieta niż nielubieuk. x mozesz sobie krzyczec i pluc sie do woli ;-) as easy as it is;-) x wariatko ty jedna nie normalna,skąd cię wzięłaś? Idiota cię chyba płodził" x ...tylko sie nie zapluj, bo bedziesz musial scierac potem sline z ekranu;-) x No chyba ze w burce serwuje muzulowi obiad i to zalezy czy po obiedzie pozwoli jej przed kompem usciasc czy zachce mu sie seksu wiec bedzie musiala sie przed nim rozlozyc " x nie musi kazac - siedze caly dzien z nogami rozpostartymi - co i tobie polecam goraco;-) moze sie zrelaksujesz gdy sobie krocze przewietrzysz;-) moja psycho-fanka ma powazne braki w edukacji skoro pisze najpier zec mam "meza-hindusa" a potem nawizuje do islamu;-) ale nie mam wysokich oczekiwan w tej kwestii wobec niej;-)

" ROR. as easy as it is,dziś mój mąż p*****lnął mnie w pysk as easy as it is" x zobaczcie co moja psycho-fanka wyprawia ;-) ;-) ;-) tak bardzo chce pobyc mna - chocizaz na chwile i chociaz wirtulanie;-) urocza zabka;-) as easy as it is;-)

"ROR. as easy as it is mnie się nie woła kici kici,mi się wystawia ch*ja i lecę as easy as it is " x ojoj - wiedze ze glodnemu chleb na mysli, as easy as it is;-) x ROR. as easy as it is robicie mi kłopot żabki(srabki) bo nie nadążę z cytowaniem. as easy as it is . x wrecz przeciwnie - bardzo mi milo ze sie edukujecie - wlasnie po to powatrzarzam jedna i te sama fraze;-) x Mąż muslim poszedł bzyknąć chinkę,więc mam spokój chwilkę. Jestem wredna,bo los mnie skrzywdził. as easy as it is' x no to muslim, hindus czy filipinczyk, hm?;-) a ta sama osoba twierdzila ze mnie zna ;-) ;-) ;-) x ror to gamoń,i będzie komentować wszystko,bo się zesra jak nie skomentuje. x widez ze nawet moje fekalia chodza co poniektorym po wyobrazni;-) enjoy;-)

Gość pgbr
cholera Ror nawet nie czytam tych twoich wypocin !!co jest!!!!! nudze sie normalnie!!!! zlapalam sie na tym ze interesuje mnie tylko rozmiar twojej wypowiedzi lirycznej') , przeżywania i stan podniecenia;) subiektywizm przez ciebie przemawia co Mnie przestaje rajcować f**k spiewaj slonko spiewaj tylko postaraj sie bardziej!! łokejj