Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleciałam z Polski do Francji na stałe,znajomość języka zero ....

Polecane posty

Gość gość
ROR dlaczego twierdzisz, ze jedna i ta sama osoba do ciebie pisze? Serio nie widzisz, ze nie jestes tu lubiana przez wielu uzytkownikow a nie tylko przez jedna?

Gość pgbr
ja tez wiem ze nie jedna;/ jakie to przykre ale w końcu sama sobie na to zasłużyła

"pgbr cholera Ror nawet nie czytam tych twoich wypocin !!co jest!!!!! nudze sie normalnie!!!!" x hahahah - jaaaaasne;-) ;-) nie czytasz....raczej spijasz kazde slowko z wypiekami na twarzy;-) x zlapalam sie na tym ze interesuje mnie tylko rozmiar twojej wypowiedzi lirycznej') , przeżywania i stan podniecenia subiektywizm przez ciebie przemawia co Mnie przestaje rajcować f**k" x subiektywizm - hahhahahaah ;-) takie sa przykre konsekwencjje gdy ktos nie rozumie slow ktorych uzywa;/ x spiewaj slonko spiewaj tylko postaraj sie bardziej!! łoke x nie ma potrzeby;-) jaki interlokutor taki poziom piosnki;-) as easy as it is;-)

Gość pgbr
mylisz sie;) czytam tylko ROR ROR ROR CO TO WOGOLE ZNACZY ...chyba rachunek ...sumienia:PP

"ROR dlaczego twierdzisz, ze jedna i ta sama osoba do ciebie pisze?" x ja to po prostu wiem - bo przyczepila sie do mnie psycho-fanka, tak laska ktora sie nie moze z odrzuceniem pogodzic - a styl wypowiedzi jest bardzo typowy dla takiego przypadku;-) x Serio nie widzisz, ze nie jestes tu lubiana przez wielu uzytkownikow a nie tylko przez jedna? x co do sympatii - to jest mi to obojetne zupelnie;-) to jest forum - nie mam zadnego srtosunku emocjalnego, wiecx nie oczekuje ze ktos tez bedzie takowy mial x pgbr ja tez wiem ze nie jedna;/ jakie to przykre ale w końcu sama sobie na to zasłużyła x jedna i ta sama ;-) a poza tym zabawne jest to jak wszyscy pisza to samo - ze ja obrazam ludzi;-) denerwuja sie bo dotykam pewnie ich jakies kompleksy, moim zdaniem ja jestem najbardziej obrazana osoba na tym forum - co mnie bawi, nie ukruwam, jak mozna miec tak silne emocje wobec jakiejkolwiek anonimowej osoby?;-);-)

"mylisz sie" x twoja opinia mnie nie interesuje, choc masz do niej prawo, as easy as it is;-) x czytam tylko ROR ROR ROR CO TO WOGOLE ZNACZY ...chyba rachunek ...sumienia P x moze przestan tyle rozmyslac o mnie, hm?;-) na zdrowie ci to wyjdzie;)

Gość ror...szkoda mi
Ror szkoda mi Ciebie ,żabko :)

" [zgłoś do usunięcia] ror...szkoda mi Ror szkoda mi Ciebie ,żabko " x przyganial kociol garnkowi;-)

Gość gość
jezuuu a ta i tutaj:O czy jest jakis topik bez ror?

Gość ror...szkoda mi
przyganial kociol garnkowi ;) x Co jeszcze napiszesz złotko ? W majtkach mokro już :) ? as easy as it is ;)

Gość ror...szkoda mi
Dzieci ona napewno nie posiada. Taka niezrównoważona kobieta :)

"czy jest jakis topik bez ror?" x owszem - tyle ze takie jak ty tam nigdy nie zajrza;-) as easy as it is;-) x Co jeszcze napiszesz złotko ? W majtkach mokro już ? as easy as it is " x a co chcilaaby usza do raju co nie?;-) chcialabys fizycznie dotknac mojej bielizny, co nie?;-) ;-) wiemy, wiemy co cie kreci;-) x Dzieci ona napewno nie posiada. Taka niezrównoważona kobieta x a dopiero pisalas o "mojej corce" - to zdecyduj sie bo sie gubisz w zeznaniach kochana;-) ja i tak niczego nie potwierdze/ani nie zaprzecze - chce zebys miala choc troche frajdy z zycia, as easy as it is;-)

Gość ror...szkoda mi
,,a co chcilaaby usza do raju co nie? chcialabys fizycznie dotknac mojej bielizny, co nie? wiemy, wiemy co cie kreci '' x O widzę,że spragniona jesteś,tak daleko pojechałaś :) Akurat nie gustuję w kobietach,wiem,że takiej lesbie jak Ty ciężko zrozumieć :) Kto by Cię chciał złotko ;) x ,,a dopiero pisalas o "mojej corce" - to zdecyduj sie bo sie gubisz w zeznaniach kochana ja i tak niczego nie potwierdze/ani nie zaprzecze - chce zebys miala choc troche frajdy z zycia, as easy as it is'' x To nie ja kochana pisałam. Ale mam nadzieję,że ich nie posiadasz. Jeszcze tego by brakowało alby taka idiotka dzieci miała :O :) as easy as it is ;)

Gość ror...szkoda mi
ror żabko proponuję pisać ze słownikiem ortograficznym. Bo czasami zdarza Ci się zrobić parę błędów. W tej wiosce pewnie zapomniałaś o ojczystym języku :( as easy as it is ;)

Gość nie cierpie tej ror
sluchajcie ona naprawde mysli ze to JEDNA I TA SAMA osoba o niej pisze serio... panna nie wyobraza sobie ze tu kazdy z niej ma polewe i pociesza sie ze to ewentualnie tylko jedna osoba o k***a jakie to chore biedne dziecko :o

widze ze psycho-fnak przynajmniej zaczela sie edukowac, kopiujac moje zwyczaje - jeszcze beda z ciebie ludzie zabko;-) glowa do gory, choc sporo jeszcze kumkania przed toba;-) x O widzę,że spragniona jesteś,tak daleko pojechałaś" x bardzo daleko ;-) zaczelas pisac o moich majtkach - wiem ze jestes jedna z tych ktore lubia sobie majteczek podotykac, wiec go ahead;-) x Akurat nie gustuję w kobietach,wiem,że takiej lesbie jak Ty ciężko zrozumieć" x hahahah - uderz w stol a nozyce sie pdezwa;-) widzilam ze nawiazesz do homo-orientacji;-) ;-) kto by mnie chcial?;-) hm.... o jest taka jedna pisze do mnei publicznie o moich majtkach, as easy as it is;-) x To nie ja kochana pisałam" x jaaaaaasne;-) wierzymy ci;-) x Ale mam nadzieję,że ich nie posiadasz. Jeszcze tego by brakowało alby taka idiotka dzieci miała x jedyne co ci pozostaje - to miec nadzieje;-) moze i do ciebie sie kiedys los usmiechnie, w kazdym razie nie poddwaj sie za szybko;-)

"ror żabko proponuję pisać ze słownikiem ortograficznym. Bo czasami zdarza Ci się zrobić parę błędów. W tej wiosce pewnie zapomniałaś o ojczystym języku " x byc moze robie bledy w koncu moje posty czytasz ty, i jak widze bardzo skrupulatnie;-) x nie cierpie tej ror x to moze wez sobie cos na skolatane nerwy, hm?;-) x sluchajcie ona naprawde mysli ze to JEDNA I TA SAMA osoba o niej pisze serio..." x ja , jestem tego absolutnie pewna;-) x panna nie wyobraza sobie ze tu kazdy z niej ma polewe i pociesza sie ze to ewentualnie tylko jedna osoba " x taka, tak - wlasnie widze "ze glupiemu radosc sprawic nie trudno", as easy as it is;-) x o k***a jakie to chore biedne dziecko x coz za elokFFentna wypowiedz ;-) no coz kazdy sie stara na dostepnym dla niego poziomie;-)

Gość ror...szkoda mi
Nie chce mi się już kopiować tego Twojego bełkotu :) Chyba niedoj****a laska może tak ciąglę kopiuj wklej kopiuj wklej. Możesz napisać żabko,dlaczego jesteś taka nie miła na forum,że każdy za Tobą nie przepada? Czy nie lepsze by było forum gdzie ludzie sobie doradzają,piszą normalnie,żabko? :) as easy as it is

Gość gość
ale ROR się wsypała jedną rzeczą. Teraz to oczywiste że ROR i Azjatycka pani to jedna i ta sama osoba. Niepotrzebnie się zalogowała na ten drugi nick w tym samym temacie. Tym się wydała. Gdyby to była inna osoba to prawdopodobieństwo że ta inna osoba otworzy kafe i (przy tak szybkich zmianach tematów na głównej stronie) akurat wstrzeli się w ten temat jest praktycznie żadne. Niby taka cwana a jednak wtopa. Teraz może pisać co chce, że jest wg nas również kosmitką itp. itd ale to nie zmienia faktu że się wsypała.

Gość to ja to ja53462
oczywiscie ze to sa dwa nicki tej samej laski

Gość gość
ona jest chora z nienawisci. Mezulka w**********i z UK i baba zniesc nie moze mieszkania w biedzie azjatyckiej :D Stad tak dobrze zna temat wszelkich zasilkow w Anglii (bo z kozim synem ciagneli ile wlezie) i jest tak sfrustrowana, ze nie tylko nic juz nie dostaje ale w dodatku w******i ja z kochasiem z Europy :D Ona jest psychiczna, maz ja wali w rogi jak wiekszosc muslimow a jej jedyna rozrywka jest kafe :D

Gość gość
A skad wiecie ze azjatycka i ror to ta sama? ja tak nie uwazam. azjatycka jest milsza. przynajmniej od jakiegos czasu. i mozna z nia normalnie pogadac. poza tym wezcie juz te wasze glupoty o tym wyrzuceniu z europy. nawet jesli ror i azjatycka to ta sama osoba, nie wiem, to nie znaczy ze kazdy sie pali do tej waszej europy.bez przesadyy. Ja tez nie mieszkam w Europie,meza mam z Malezji i nigdy nie chcielismy ani nie statralismy sie o zadna wize do uk czy innego kraju europejskiego. Po co? Serio niektorym zimne kraje i domki z cegly sie nie podbaja. My mieszkamy w Dubaju i jest nam dobrze. Nigdzie sie stad nie ruszamy. Przesadzacie.

Gość gość
a co to kogo obchodzi ?wy nawet nie wiecie w jakim temacie jestescie! rory,azjatyckie,lalile !co za plebs!

Gość Zsu
Sralilla-jaki głupi nick takie głupie komentarze"Ojeju, naprawde cwelowo? Zawsze to lepsze niz wstawanie o 5 rano i szykowanie sie na tasme do zimnej fabryki, co nie paszczaku?" Patologio,brak Ci konstruktywnych myśli więc używasz wulgaryzmów sprzątaczko powierzchni płaskich za 1200 na rękę,ciekawe skąd wiesz że jestem paszczakiem gnomie z cellulitem :) "Nie toleruję głupoty oraz błędów ortograficznych" a więc dokonasz samozniszczenia własnym pustostanem,idź się poucz dziecko bo rano do szkoły:)

"Nie chce mi się już kopiować tego Twojego bełkotu Chyba niedoj****a laska może tak ciąglę kopiuj wklej kopiuj wklej" x a psycho-fanka dalej nadaje na moj temat;-) x Możesz napisać żabko,dlaczego jesteś taka nie miła na forum,że każdy za Tobą nie przepada? x dokonujesz projekcji wlasnych uczuc na innych - slodziutka jestes;-) x ale ROR się wsypała jedną rzeczą. Teraz to oczywiste że ROR i Azjatycka pani to jedna i ta sama osoba. Niepotrzebnie się zalogowała na ten drugi nick w tym samym temacie. Tym się wydała. Gdyby to była inna osoba to prawdopodobieństwo że ta inna osoba otworzy kafe i " x alez 'oczywiscie";-) widac dziele swoja pycho-fanke z innymi uytkowniczkami forum, a szkoda myslalam ze kocha/ma obsesje tylko na moim punkcie;-) widocznie psycho-fanka to jej zajecie na caly etat - dlatego moze spamowac wszystkich naraz;-) wprost rozczulajace;-) x Teraz może pisać co chce, że jest wg nas również kosmitką itp. itd ale to nie zmienia faktu że się wsypała. x co ty - nie ejstem kosmitka (pisalam ze sie zareczylam z obywatleem innej galaktyki;-), i oczuwiscie jestem "azjatycka pania", "afrykansa pania" oraz "amerykanska pania', ze o europejskiej nie wpomne;-) whatever makes you happy;-)

"oczywiscie ze to sa dwa nicki tej samej laski" x alez "oczywiscie";-)dodam tylko ze sa to moje dwa z 224 nickow pod ktorymi tutaj pisze, as easy as it is;-) a wszystko po to zebys mogla miec troche rozrywki i pozgadywac sobie;-) x ona jest chora z nienawisci. x dokladnie tak;-) dobrze ze ty sie "nie" zarazilas, co nie?;-) ;-) ;-) x Mezulka w**********i z UK i baba zniesc nie moze mieszkania w biedzie azjatyckiej " x zabko - gubisz sie w domyslach - to skas mezulek z uk, indii, filipin czy moze z barbadosu, hm? a moze wrocilam do kozy i pozostaje z nia w szczesliwym zwiazku, hm?;-) x Stad tak dobrze zna temat wszelkich zasilkow w Anglii (bo z kozim synem ciagneli ile wlezie) i jest tak sfrustrowana, ze nie tylko nic juz nie dostaje ale w dodatku w******i ja z kochasiem z Europy' x co "prwada' to "prawda" ,a glupiemu i tak radosc;-) x Ona jest psychiczna, maz ja wali w rogi jak wiekszosc muslimow a jej jedyna rozrywka jest kafe x ach te braki edukacji sie klaniaja - maz filipinczyk, hindus i muslim w jednym?;-) dobre;-) proponuje co poniektorym wycieczke na wikipedie ( tam przynajmniej podtswowe dane sa poprawne na ogol) - pomoze ci to zabko "sledzic" mnie a przy okazji i horyzonty oraz wiedze poszerzysz, as easy as it is;-)

"A skad wiecie ze azjatycka i ror to ta sama?" x alez tutaj nie chodzi o zadna "wiedze" bo do niej ta psycho-fanka i tak nie ma dostepu - tutaj chodzi o to zeby dac upust jej skolatanym nerwowom;-) x juz te wasze glupoty o tym wyrzuceniu z europy" x ta moja psycho-fanka to nie zna geografii wiec mysli ze europa to caly swiat a wyjazd z europy rowna sie pieklo;-) wystarczy spojrzec na kalifornie ktora w europie przeciez nie lezy, co nie?;-) x Ja tez nie mieszkam w Europie,meza mam z Malezji i nigdy nie chcielismy ani nie statralismy sie o zadna wize do uk czy innego kraju europejskiego. Po co? Serio niektorym zimne kraje i domki z cegly sie nie podbaja. My mieszkamy w Dubaju i jest nam dobrze. Nigdzie sie stad nie ruszamy. Przesadzacie." x ja tam mam bardzo dobre wspomnienia z kuala lumpur plus wakaxcji na penang - super kraj malezja, i o duzo wyzszym standardzie niz np. polska. a teraz czekam na posty w ktorych "bystrzachY" stwierdza ze jestem zona malezyjczyka;-) biedaczki mysla ze trzeba koniecznie byc czyjas zona zeby mieszkac tam gdzie sie ma akurat ochote ;-) ;-) ;-)

Gość gość
jem kupy

Gość gość
rir ty idiotko

Gość Proszę o odpowiedz
Czy jeżeli znam francuski z mężem to możemy wyjechać? Czy życie we Francji różni się od życia w Polsce? Chodzi o prace fizyczne. W Polsce mniep\ przeraża już to wszystko.