Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam sobie z tym radzić?

Polecane posty

Gość gość

W zeszłynm roku lekraz profilaktycznie dał mi skierowanie na choroby weneryczne i HIV Zrobiłem to przy przychodni w laboratorium wyniki okaaały się takie jak miały być czyli negatywne , lecz wspomnienia z tamtego okresu nadal mnie męczą przy jakiejś chorobie czy po usłyszeniu słowa HIV w necie czy w mediach. Dzwoniłem kilka razy na infolinię i mnie tam zapewnia się że wynik jest negatywny czyli brak czego kolwiek. Też jestem pewien minął rok , a ja o jakiś czas nadal się męczę z tymi myślami , pomimo tego że wiem że mam wynik negatywny ,to męczy mnie ten strach ciagle , co mam zrobić w takiej sytuacji?? jak sobie z tym radzić?? pozdrawiam...czytaj dalej

Gość gość
Nie wie jak wbić sobie to do głowy , moze ktoś z was ma jakiś pomysł??

Gość gość
trzeba bylo sie nie kurvic roochaczu

Gość niszi
Dzieki za miłe słowa

Gość gość
Oj nie dręczcie go , chłopak ma prolem z przyswojeniem sobie myśli że wyniki są nie podważalne i nie ma czego się bać ... a to że ma jakąś tam infekcję nie oznacza że od razu Hiv i wyniki są oszukane .. głowa do góry

Gość gość
Pajak i mucha - bajka zyciem pisana :D Wpadła mucha w pajęczynę, Nie wesołą miała minę. Im się więcej poruszała, Bardziej się zaplątywała. Pająk widząc swą ofiarę, Już miał chętkę na śniadanie. Już zacierał wszystkie nóżki, Zrobię z niej pyszne placuszki. Mucha gdy go zobaczyła, To się wielce przeraziła. Mówi więc pajączku słodki, Lubisz może takie trzpiotki. Spójrz w me oczy wystraszone, Może pojmiesz mnie za żonę. Pomyśl chwile o potomstwie , I zapomnij o łakomstwie. Pająk zdziwił się ogromnie, Czy ty mucho mówisz do mnie? Życie sobie mam zmarnować, Żeby z tobą poflirtować? Pojąc ciebie mam za żonę, I urodzisz dzieci moje? Chyba czegoś się opiłaś, Że to sobie wymyśliłaś. Mój pajączku mój jedyny, Nie chcesz takiej mieć dziewczyny? Będę sprzątać i prasować, Zszywać sieci i gotować. Pająk z głodu ledwo żywy, Ale bardzo był kochliwy. Więc poślubił cwana muchę, Teraz brzęczy mu nad uchem. Z tego morał płynie taki: Oj nie żeńcie się chłopaki, Z pierwsza lepsza co w sieć wpadnie, Bo skończycie bardzo marnie. Lepiej żądze swe powstrzymać, Niż dać musze się wydymać. I przez resztę swego życia, Innej muchy nie móc schwytać.