Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote zostawic wszystko i wyjechac w cholere......

Polecane posty

Gość szymon_J23
Dopiero teraz wpadlem na ten watek i zastanawiam sie czy jeszcze ktos go ciagnie bo mialbym kilka odp. i sprostowan jak rowniez pytan do was kobiet bo niestety ale opisy waszych problemow i zmartwien dotycza takze mezczyzn,ojcow tylko nie wszyscy potafia o tym mowic!!!! madeline29 wydaje mi sie ze doskonale ciebie rozumiem mimo ze sprawa dotyczy dwoch roznych biegunow!

Gość gość
I znów to biadolenie "nie mam ochoty na seks","mąż mnie nie pociąga',"nie uprawiamy seksu już prawie wcale',"mąż mi przeszkadza". A potem lament "mąż mnie zdradza",mąż ma kochankę","dlaczego odszedł do innej?". Kobiety same do tego dążycie.I zastanówcie się nad tym czy już nie mają kogoś na boku skoro mówią "wszystko jest ok,przecież nic się nie dzieje". Jaki normalny facet,który nie ma seksu od kilkunastu miesięcy mówi,że wszystko jest ok?Chyba,że bzyka kogoś na boku to wtedy dla niego jest ok.

Gość gość
Ale masz problem.Rozwiedź się z nimi będziesz miała spokój.Przecież sama mówisz,że i tak lepiej ci bez niego.

Gość gość
ale żeście p*****lnięte, zmęczona jednym dzieckiem, mężem i w ciąży drugim, takich idiotek jak wy to nigdzie nie znajdzie, być tak pustym i samej sobie wpieprzać się w jeszcze większy zap*****l decydując sie na kolejne dziecko. Ja jak jestem zmęczona to mam już duże 12 letnie dziecko i żadnego więcej, żeby p********y kraj mial sie rozlecieć to nie zdecyduję się

Gość gość
glupie p***y rodzą i narzekają

Gość gość
to po co zachodziłyście w ciążę w wieku 20 paru lat? Ja zawsze mówiłam że dzieci to po 30stce, jak już człowiekowi zaczyna się nudzić.

Gość gość
Ja jak bylam zmeczona bezsennymi nocami i opieka nad jednym dzieckiem to nie planowalam drugiego tylko na weekend wyjezdzalam w gory z mezem a dziecko zostawalo z ukochana babcia. A wy durne baby rodzicie 2,3,4 . Jak jestes zmeczona to nie rob drugiego glupia babo. Sa kobiety, ktore rodza 2,3 dziecko i sa pelne zycia ,jakby stworzone do macierzynstwa a sa takie co lepiej sie czuja jak maja tylko 1 dziecko no ale o czym tu gadac jak wasz 'przeukochany maluszek' musi miec rodzenstwo i rodzinka naciska a wy w koncu sie poddajecie

Gość Rossanoff
Ja też ma już wszystkiego powyżej uszu. Latam jak ten osioł, zarabiam pieniądze , a księzna jest przemeczona nic nie robieniem. Ale jeszcze tylko chwilka i zostawiam to wszystko i zaczynam nowe życie na antypodach. Facet nie jest tylko od spłacania kredytów i spełniania zachcianek zakompleksionych kobiet. Najważniejsze to wolność. Panowie, zachęcam, rzyccie te niby życie i niby kobiety waszego zycia i zacznijcie się realizoać