Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googie_googie

Co byście zrobili gdybyście zarabiali na rękę 10 tys/miesiac ???

Polecane posty

Gość gość
mojej koleżanki rodzice tyle zarabiają, nawet więcej - ona i jej 2 siostry maja piękny dom nike adidas vans converse nawet staniki kupują w 'noce i dnie' 'triumph' na zakupy mjninmum 2 razy w miesiącu + wakacje nad morzem, hiszpania lub inna kolonia, słowacja gorące źródła. Ehh żyć nie umierać. oczywiście teatr, kino, co tydzień.

Gość Olaaaaolaaaa
My we dwójkę zarabiamy razem 6,5 tys., odkładamy min. 3 tys miesięcznie. Wydajemy tyle, choć w ogóle nie imprezujemy, ale zawsze jest jakiś wydatek: naprawa auta, jakiś sprzęt się popsuł, leki, prezenty. Wspólne rachunki to ok. 1200 zł, paliwo i bilety 500 zł. Zakupy spożywcze, słodkości, chemia, dla kotów ok. 1000 zł. Gdyby nie mój facet na pewno byśmy więcej oszczędzali.

Gość Olaaaaolaaaa
za to moja mama wychowywała mnie i siostrę za 1000 zł miesiecznie i to tez nie zawsze..

Gość gość
10 tys - czy to duzo ?? sam zarabiam 12 tys na reke ale zebym zyl na bogato to napewno nie.wszystko to jest relatywne poniewaz b.wazna kwestia jest to jakie ma sie wydatki: kredyt,dzieci : jak studiuja w innym miescie to miesieczny koszt to minimum 2 tys zl za jedno,samocchod ktory nie sluzy tylko poto zeby stac pod blokiem,jedno wyjscie do sklepu..-sorry ale za 100 zl to musisz bardzo oszczednie dobireac artykuly ..musisz sie tez jakos ubrac i to nie bedzie armani, na koniec miesaca czasem cos ci zostanie a czasem bedziesz na minusie...powiedzialem bym tak 10 tys to minimum na normalne zyce..ale nie rozrywa

Gość gościem śrościem jestem
Ja zarabiam mniej, także bym się ucieszyła. Żyłabym bardzo podobnie w tym samym miejscu, tyle że mniej bym się ograniczała przy kupowaniu książek, butów i nie liczyła tak dokładnie pieniędzy jak jeździmy ze znajomymi na wycieczki. Szeroko rozumiany styl życia to bym mogła zmieniać w przypadku jeszcze wyższych zarobków, bo te 10 tys. chociaż obecnie dla mnie nieosiągalne, to nie jest jakiś ogrom kasy. Ale już można coś z tego odłożyć konkretnego, więc też fajnie.

Gość gość
gość z 18:24, strasznie dużo idzie wam na dzieci na studiach, niech już skończą, to odetchniecie :D