Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna amerykanka

Do USA bez wiz od 2014 jezeli

Polecane posty

Gość gosctensam
Niech ktos mnie poprawi jesli sie myle, ale komentarze tego osobnika sugeruja ze jest to nasza forumowa wariatka z USA ktora twierdzi jednego dnia ze pracoweala w fabryce, drugiego ze w SPA, wszyscy ja wykorzystuja jak jej to zle i niedobrze tutaj, aha niedawno zmyslakla jeszcze ze jej maz skonczyl nauki biomedyczne na unwierku i go dyskrimnowali o prace bo jest polakiem... wyzwiska i dno intelektualne to samo...

Gość gość
Mylisz sie

Gość gość
jejku jaki dla niektorych problem sprawia ze ktos inny sprzata... no nie wyobrazalam sobie tego.kobieto beauty wyksztalcona (za jaka sie uwaszasz) ty masz swoje zycie a inni maja swoje zycie.ja przez kilka lat latalam do usa do kolezanki na wakacje i ona brala mnie na swoje domki sprzatac.na jednych bylo tak czysto ze strach zeby nic nie pobrudzic a na innych zwyczajne sprzatanie robilysmy.bez przesady jak ktos ma swoje domki to ich wlascicieli zna i nie bierze flejtuchow.a zreszta to kazdego wola co robi.mi nie przeszkadzalo sprzatanie chcialam poprostu przylatywac dorabiac bo w pl nie mialam za bardzo szansy zeby przez 3 miesiace zarobic na kolejne 9 studiowania i mieszkania poza rodzinnym miastem.szczerze mowiac sama dziwilam sie ze kolezanka po kilkunastu latach legalnego zycia w usa zwolnila sie z firmy ubezpieczeniowej i przeszla na wlasne domki.ja bym chyba tak nie zrobila.ale mowila ze uklada sobie czas pracy jak chce i wlasciwie kiedy chce i nie musi siedziec tyle godzin ile szef kaze.woli pojechac zrobic domek w 2 godziny i miec taka sama dniowke a czasu wolnego wiecej.rowniez dzieki temu moglam chodzic do drugiej pracy zeby jeszcze wiecej zarobic.takze nie rozumiem oczerniania ludzi kto gdzie pracuje.czlowiek chce uczciwie pracowac i pracuje gdzie ma ochote.co za problem?a najwiecej madrosci zyciowych to przekazuja ludzie ktorzy ledwo sobie w zyciu radza tak zauwazylam.ja gdyby nie sprzatanie za granica przez pare lat to nie mialabym teraz mieszkania i samochodu w pl.oczywiscie ze moglam mierzyc wyzej ale dla mnie pieniadz to byl pieniadz.za bardzo to sie nie przepracowywalam na sprzataniu dlatego wcale nie uwazam za gorszych ludzi ktorzy sa nie wiem smieciarzami sprzataczkami woznymi.nie wazne co robisz w zyciu, wazne jaka jestes osoba

Gość gość
Problem jak widac,to raczej jest dla tych sprzatajacych,ze ktos inny nie musi sprzatac :-D

Gość gość
po co kobieto wogole wchodzisz na to forum?

Gość gość
wlasnie ludzie tacy jak ty, psuja wizerunek polakow. Uwazaja sie za nie wiadomo co, a tak naprawde to nie maja nic do zaprezentowania. No, tylko to ze nie sprzataja, tylko robia make-up

Gość gość
Co glupia c*po sie czepiasz kazdy debil moze sprzatac tylko trzeba miec troche godnosci a NIE brac kazde gowno jako prace! Ja NIE musialam sprzatac I bogu dziekuje za to!

Gość gość
"Niech ktos mnie poprawi jesli sie myle, ale komentarze tego osobnika sugeruja ze jest to nasza forumowa wariatka z USA ktora twierdzi jednego dnia ze pracoweala w fabryce, drugiego ze w SPA, wszyscy ja wykorzystuja jak jej to zle i niedobrze tutaj, " Tak tak, to ona. Tez ja poznalam ;) to naczelna wariatka kafe, ona tu caly czas siedzi. Biedne dziewcze bez pracy, za to pyskate i z chorym łbem, cos a'la schizofrenia. Zaraz bedzie mi grozic Sądem tak jak i innym grozila oraz przywolywac jakas laske z USA, ktora niby ja nachodzila czy cos. :D :D :D :D Ubaw z tej wariatki po pachy 🖐️

czy tobie sie wydaje ze jak piszesz te wulgrayzmy to jestes cool? hhaha, gdzies tu sie uchowala???? Jestes tak zalosna, ze az mi cie zal....

A Boga to ty w to nie mieszaj chory czlowieku, lepiej idz sie pomodl, moze ci choc troche rozum wroci..... chociaz marne szanse.....

Gość gość
Rzecz tez,kto do kogo tu pisze.Ja tez uwazam,ze problem to maja raczej ci sprzatajacy,ktorzy zrozumiec nie moga,ze nie dla wszystkich jest to konieczne...A wieczne wyzywanie sie,to jakas epidemia :(

Gość gość
Dokladanie .dziekuje. Damy na szmatach!

Gość gość
Tak tak, to ona. Tez ja poznalam to naczelna wariatka kafe, ona tu caly czas siedzi. Biedne dziewcze bez pracy, za to pyskate i z chorym łbem, cos a'la schizofrenia. Zaraz bedzie mi grozic Sądem tak jak i innym grozila oraz przywolywac jakas laske z USA, ktora niby ja nachodzila czy cos. ----- Ty debilko chora to cie urodzila skurwiala szmato! Twoim ryjem to tylko podloge bym wytarla!scierwo jedne

Gość gosciUwa z USA
hahahahahahahaha :) kabaret :) :)

Gość gość
Nie wiem o kim i do kogo te wyzwiska,ale jak kabaret to ciezkiego pokroju :/

Gość gość
"Ty debilko chora to cie urodzila sk**wiala szmato! Twoim ryjem to tylko podloge bym wytarla!scierwo jedne" Widze, ze mitomanka z usa juz reaguje na posty o niej. Ona wie, ze ksywka 'chora psychicznie' to o niej :D :D Chyba ja z klatki dzis wypuscili jako eksponat. Mam nadzieje, ze chociaż wody do miski jej wlali. Zal mi tego czegos ;)

Gość gość
A ty nie wiesz,ze jezeli ktos ma problemy psychiczne,to nie nalezy draznic...?

Gość gość
brzydko,brzydko

Gość Ruski czołg
takiego polactwa to Amerykanie sobie nie życzą w swoim kraju. nacja ludzi p************h, zwalczających sama siebie. BURACTWO do kwadratu. słabizna na tle innych narodów. BIEDA. po co takie robactwo ma im brudzić w kraju?

Gość gość
Sluchajcie czy mozna jakos zglosic lub zablokowac ta kobiete ze stanow ktora wszystkich obraza? Ona tez mnie kiedys obrazila na innym watku i moje dzieci i widze ze nadal nie przestaje a w dodatku zyczy komus smierci! Czy zgloszenie na policje zalatwi sprawe i namierza jej ip? Szok ze tacy ludzie maja dostep do internetu :o

Gość gość
Glupia NIE zycze nikomu smierci!!!! Porownac do zwierzecia w klatce to ona moze ale swoja rodzicielke! Gowno mi zrobisz mam zmienne ip;)))) papa skarbie

Gość gość
Inne prawo inny kontynent glupieloku jeden( seps) pisalam ci juz ze Ty ale mozesz pocalowac mnie w d*pe!!!

Gość gość
Co tam Amerykanie sobie zycza,to jakby nie ma nic wspolnego z tym bezsensownym wyzywaniem sie i wzajemnym straszeniem...

Gość gość
Juz podalas mnie na policyje? Buhaha

Gość do tej wyzej
Dotychczas omijalam twoje posty, bo i tak nic ciekawego i madrego nie masz do powiedzenia, a po drugie jestes agresywna. Ale teraz ci napisze----- wez ty kobieto gleboki oddech, zrob sobie przerwe od forum, bo widac, ze bardzo cie tu wszyscy denerwuja. Masz totalnie zero kultury i poszanowania do drugiego czlowieka. Wyzwiska i grozby, ktorymi raczysz uzytkownikow tego forum sa haniebne. Ja wiem ze anonimowosc i to twoje, jak sama napisalas, zmienne ip daja ci poczucie bezkarnosci, ale uwierz mi, jesli ktos by chcial to by cie zglosil tu i owdzie bo to co robisz jest jawnym przestepstwem. Podejrzewam jednak ze nikt cie nie zglasza, bo nie przejmuja sie twoja osoba jak i twoimi postami. Moze warto zastanowic sie nad tym dlaczego nie masz przyjaciol w realu? Moze masz okropny charakter, jestes agresywna i nikt cie nie chce? W pracy tez ci sie nigdy z nikim nie ukladalo. Zeob sobie takie przemyslenia, bo nawet czytajac twoje posty mozna wywnioskowac ze z toba cos nie halo. I nie traktuj tego jako atak na ciebie lecz porade z troski o twoje zdrowie. Powodzenia

Gość przywołuję was do porządku
Jak Wam nie wstyd! Czasami mam wrażenie,ze o Stanach piszą osoby,ktore wcale nie mieszkają w USA.Jakie żałosne posty! Chyba na glowę poupadaliście. USA jest pięknym,ciekawym krajem.Ludzie bardzo grzeczni i serdeczni ogólnie.Owszem zdarzają się też i problemowi,jak wszędzie na świecie. Poszłam na skwerek dla dzieci,a tam trawa po kolana,a w USA czegoś takiego nie spotkasz. Naprawdę nie szkalujcie innych i siebie nawzajem też nie.Wznieście się ponad podziały i bądzcie dla siebie mili. I co z tego że niektórzy sprzatają w USA.To ich wybór.Ktoś juz wam to starał się wytłumaczyć,ale wy wiecie lepiej.

Gość gość
Serce ale uwierz mi NIe Dasz rady Bo NIE znasz moich danych kogo bedziesz zglaszac kubusia puchatka?nie znasz mnie nic ani adresu nazwiska ani nic z tych rzeczy bedzie ci ciezko cokolwiek udowodnic!

Gość gość
Sluchajcie dziewczyny ale jaja!! Mysmy namierzyli ta wariatke na innym forum( wiem ze to ona Bo kopiowala z tego forum te same posty!!)w kazdym badz razie z jej ip wyszlo ze ona mieszka nie w USA a w Kanadzie gdzies w okolicach Ontario. Jej ip moze zmienne jest ale nie na tyle zeby zmienic kontynent! Ktos nawet znalazl ja na fb I n klasie jej imie to Barbara Musiolek-Keith( to chyba po mezu).ktos do niej napisal z naszego forum emigrantek ze tez pochodzi z Ontario itd to wariatka szybko poblokowala profile!to jest osoba ktora ma 27 lat wyobrazacie to sobie???co robimy z nia?

Gość gość
mylisz sie. jej maz jest polakiem, a ona ma na imie ania ;)

Gość gość
No to juz nic nie wiem z tego.Jestes pewna/pewny?tam bylo Barbara a drugie bylo Anna wiec nie wiem;(czy wy tez ja sprawdzaliscie?