Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni989

facet kazał mi schudnąć, powiedział że inaczej się rozstaniemy :(((

Polecane posty

Gość do większości
którzy piszą, że za dużo waży, to jesteście stuknięci jacys, moze ona sie dobrze czuje w swoim ciele. A ten chlopak to jakis nienormalny, jakby mi moj powiedzial, ze mam sie odchudzac to nara skoro mu sie nie podobam.

Gość gość
no masz nadwage wiec chlopak ma troche racji... wolałabys żeby nie byl szczery i zdradzil Cię ze zgrabniejsza?

Ja mam pewnie ze 20 za duzo i zyje , jak juz mowilam dobrze. Kazdy moze byc zdrowy ale to zalezy tylko od niego. A dziewczyna ktora zakldala temat nie jest za gruba.

Gość monika2021312312
chłopak nie jest nienormalny może ona go nie pociaga jak przytyła? dlaczego mowicie ,że powinna sie facetowi podobac mimo wszystko , wcale nie . jakby on sie zapuścił to byście tak samo pisaly? jednak wyglad tez ma znaczenie i rozumiem tego faceta mimo ,że jestem kobieta

Gość gość
dokładnie, napisala przeciez wyraźnie że dobrze sie czuję a ze na diecie się męczyła, więc jesli mu to aż tak przeszkadza wygoń go ze swojego życia bo jest tylko jedno a na takich ludzi miejsca w nim nie ma

Gość monika2021312312
to co z tego ,że na diecie sie meczyła , czasem sukces wymaga wyrzeczeń ,ale jej sprawa jak ja chłopak kopnie w d*pe , są tacy co może luba pulchniejsze kobiety ,ale jest ich mniej nie musi chudnać , prosze bardzo ,ale niech sie liczy ,że chłopakowi to sie nie musi podobać i wcale to nie znaczy ,że jest niedojrzaly , glupi itd. Faceci to wzrokowcy i tak bedzie zawsze to ,że sie ma faceta nie znaczy ,że on będzie z Toba nawet jak przytyjesz , zapuscisz sie , zbrzydniesz , może wtedy mu sie ładniejsza spodobac

Gość gość one
monika, co Ty zrobisz ze soba na starośc? Przeciez facet bierze Cię młodą...nic dziwnego że za 20 lat też będzie chciał młodą...przecież faceci to wzrokowcy, nie? Więc co się mu dziwić, że Cię wymieni...

Gość monika2021312312
ale pisała ,zę wczesniej byla chudsza wiec pewnie jak zrezygnowała z diety to w jego oczach stala sie mniej atrakcyjna . Twarz tez jest bardzo ważna ,ale cialo też. kobiety liczą ,że mąż je bedzie kochal i akceptowal nawet po 20 latach kiedy diametralnie sie zmienią ,a tak czesto nie jest . nie mowie ,że to jest dobre ,ale oni maja juz taka nature

Gość monika2021312312
na starość bede o siebie bardzo dbać żeby nie byc stara , zniszczona kura domowa ,albo nie przytyc tych 20 kg ,ale jakby mnie rzucil dla młodszej może i bym sie nie zdziwiła bo już znam facetów... w każdym razie kobieta powinna o siebie dbac cale zycie bo od jej wyglądu wiele zalezy w jej zyciu , nie tylko małżenstwie

Gość gość one
Trzymajcie sie dziewczyny takich buców, a potem płaczcie na starość jak pójdzie za młodą laską...starości żaden krem nie zaradzi. A wy teraz zamiast inwestować swoją młodość w zdobycie wartościowego faceta bierzecie sobie faceta i cieszycie się jeszcze że jesteście jego "foczką", ja pytam tylko JAK DŁUGO, jak długo ta foczką przy nim będziecie...

Gość monika2021312312
ale każdy facet taki jest... ile mnie żonatych podrywało na bankietach itd to nie zlicze... albo znam takie małżenstwo wydawać by sie mogło idealne ,żona o 40-stce ,ale ładna , zadbana ,a jej maz sie na mnie patrzył jakby mnie chcial zg*****ć , mrugal co chwila niby to na zarty ,ale to sie czuje co miał na mysli... jakby miał okazje to by sie nie wahał ją zdradzić jestem tego pewna , a do żony szarmancki , niby zakochany...

Gość gość one
Monica, NAPRAWDĘ kobieta ma jeszcze inną wartość niż wygląd, serio :) wiem że dla niektórych to niewiarygodne, ale faceci też potrafią kochać, niepełnosprawne, okaleczone, grube, chude, z białaczką, w ciąży, z rozstępami...nie jesteśmy tylko kawałkiem mięcha...

Gość monika2021312312
oprocz wygladu ma inna wartość ,ale wyglad duzo znaczy. kiedys sama byłam nie zbyt ładna bo zaniedbana , nie obchodził mnie za wiele moj wyglad ,a potem o siebie zadbałam i moje życie sie przez to zmieniło nawet nie wiecie jak bardzo . ludzie zaczeli mnie inaczej traktować itd wiec jak tu mowic ,ze wygląd nie ma znaczenia?

Gość gość one
Moniko, właśnie miałaś okazję zobaczyć siebie w tej żonie za kilkanaście lat...widzisz, że ona o siebie dbała, na pewno robiła to, bo wiedziała jakie to ważne, ale Ci napisałam, że zaden krem starości nie zatrzyma, jej mąż wisiał z językiem na wierzchu bo jest palantem, a nie dlatego, że żona żle wygląda. Ta kobieta będąc w Twoim wieku bardzo żle wybrała.

Gość monika2021312312
no może i tak być ,że bede na miejscu jego zony... ale takie jest zycie niestety... ja mysle ,że 99% facetow taka jest

Gość wiem jak ciezko schudnac
mam tarczyce chora, jem malo i duzo sie ruszam i plakac mi sie chce jak patrza na mnie jak na wieloryba. z nadwaga trzeba walczyc chocby dla zdrowia i samooczucia, ale TYLKO dla zdrowia i samopoczuciA KTOS SWIETNIE PORADZIL, RZUC GO I SCHUDNIJ!!!!podbijam,bedziesz wtedy zwyciezca, niech on zobaczy jakim jest s*********m, ktory wartosc czlowieka widzi w wygladzie

Gość gość one
Masz pewnie rację, że większość facetów taka jest, ale przecież nie musisz się czuć większością. Szukaj tego 1% ja znalazłam.

Gość gość julinda do revolver
Cytuję:& wyjaśniam revolver6342 do goscia -"Teraz po 20 latach mam znów 63 kg" znow czy nadal, bo ta niejasnosc sprawia, ze mozna sobie wyobrazic, ze przez dwadziescia lat jednak wazylas wiecej Najczęściej w wieku 18-23 ważyłam ok. 60 kg. Zdarzyło mi się przybrać, gdy miałam trudną sesję ok 2 kg i mój man chyba się nie zachwycał (ale nie dał po sobie poznać). Prawie wszystkie moje koleżanki były wtedy szczuplejsze i jakiś tam niewielki kompleks miałam. Po urodzeniu dziecka w przeciwieństwie do większości się 'wylaszczyłam' i tak jest do tej pory;)

O to cala debata. Ze jak panna jest szczupla to dopiero wtedy jest atrakcyjna. Jak dla mnie bzdura. To samo sadze o facetach. Nie jest dla mnie wazne czy typ wazy 50 czy 100 kilogramow. Wazne zeby byl dla mnie dobry i czuly oraz zadbany. To jest czysty , schludny, pachnacy. Tak samo jest z kobietami. Jak bedzie sie ubierac jak ciapa to beda ja tak postrzegac :)

Gość Doris

Jestesmy w zwiazku 7 lat rok po slubie.zawsze bylam lekko puszysta do slubu schudlam 18 kg pozniej zaszlam w ciaze i teraz po ciazy nie umie schudnac.mąż kazal mi schudnac bo jak nie schudne to sie roztaniemy...nie wiem co mam robic.po ciazy bardzo mi ciezko zgubic kilogramy 😩😥