Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni989

facet kazał mi schudnąć, powiedział że inaczej się rozstaniemy :(((

Polecane posty

Gość Moni989

Wcale nie jestem gruba, ważę 70 kg przy 168 cm... Mam bardzo kobiecą figurę i brzuszek... czuję sie dobrze w swojej skórze, ale moj TŻ ostatnio spytał czy nie wstydzę sie pokazywać taka w stroju kąpielowym, noż k***a! Przez niego straciłam pewność siebie. Ja nie wiem czy on tak na serio mi mówi, ale zauważyłam że już nie kupuje mi słodyczy i się patrzy krzywo jak ja sbie coś kupuję. Doszło do tego że już przy nim nie jem, wyciągam czekoladę dopiero jak sobie pojdzie... Warto by z kimś takim kto patrzy na wygląd? Mam 23 lata.

Gość gość
"Warto by z kimś takim kto patrzy na wygląd?" dziwie sie, ze jeszcze sie nad tym zastanawiasz :o

Gość gość
przytyłas w trakcie zwiazku czy zawsze taka byłaś?

Gość gość
rzuc go a potem schudnij :D

Gość gość
kopnij w d*pe dziada a co by było gdybys z choroby utyła przeciez by cie rzucił wiec puki czas ty go kopnij w d*pe

Gość Lilo&Stich
Rzuc go zanim on zrobi ci krzywde. Facet ma Cie kochac za wszystko a nie za to , ze jestes wychudzona. Ja nie jestem w ogole szczupla. Mam figure jak Marylin Monroe w dobrych czasach :) Bez przeady ale mam kawalek d*pki, a mimo to mam chlopa ktory mnie za to kocha . Ty tez takiego znajdziesz.

Gość Moni989
Raczej sylwetke odziedziczyłam po rodzicach, niestety są puszyści. Chodzimy już 3 lata, mialam okres że byłam chudsza, bo się głodziłam i wtedy mnie podziwiał i często komplementowal, ale ile można wytrzymać na diecie???:(

Gość lilialuiza
Jak umie kochać tylko za wymiary, to dziurawa ta jego miłość:(

Gość gość
bez przesady :O 70kg?! mam taki sam wzrost i ważę 15kg mniej i jest ok - też mam tyłek i biust i nie jestem wychudzoną ale ty jesteś po prostu TŁUSTA I SPASIONA A NIE PUSZYSTA!. 10kg POWINNAŚ schudnąć dla ZDROWIA. Jeśli dobrze się czujesz w swoim ciele to OK ale ważysz za dużo. Schudnij dla zdrowia a nie dla faceta. A facet ile ma wzrostu i ile waży? Umięśniony?

Gość gość
ciekawe jak wygladasz bo ja mam 170 i waze 58 i boczki i brzuszek to moja zmora

Gość gość
Wiem,że powiecie,że to płytkie oceniac kogoś po wygladzie,ale skoro facet zakochał sie w szczupłej dziewczynie i właśnie taka mu sie podobała i pociągała go to trudno mu sie dziwić,że teraz mniej mu sie podoba. Wyjscie z sytuacji jest chyba jedno...rozstaćsię,bo on bedzie zawsze niezadowolony skoro masz tendencje do krąłości.......

Gość Lilo&Stich
No z takim typem nic juz nie zrobisz. Wiadomo , ze go kochasz , ale czy chcesz do konca zycia sie ograniczac i katowac? A jak w ciazy przytyjesz to co?

Gość gość
Uciekaj od niego jak najdalej! A co bedzie jak zajdziesz w ciążę? Będzie ci doprawiał rogi bo urośnie ci brzuch i dla niego staniesz się wielorybem? A co za 10-20 lat? Pojawią się zmarszczki, uroda zacznie przemijać... Wtedy wymieni cię na młodszy model? Facet który ocenia przez pryzmat urody bądź jej braku nie kocha!

Gość Lilo&Stich
Zgryzliwych tu nie potrzebujemy. Wynocha dziady!!

Gość gość
wlasnie to jest problem naszych czasow- normalna waga jest traktowana jak otylosc... a do kolezanki powyzej- rozne osoby roznie wygoladaja przy takiej samej wadze i nposoba uprawiajaca sporty, majaca duzomiesni moze byc nawet ciezsza, a wyglada szczuplej. I w druga str - tluszcz jest lzejszy, ale ma wieksza objetosc.

Gość Lilo&Stich
Dokładnie! Nie waga czyni Cie szczuplym a centymetry. Waze duzo a nie wygladam jak Grycanka. Moja znajoma ma 170 wazny 75 kg a wyglada jak patyczak. Wiec nie badzmy niepowazni

Gość Moni989
Nie rozumiem czemu mi k***a dogryzacie i dobijacie mnie, wiem że nie jestem chudzinką, ale zapasioną lochą się nie czuję! Są grubsze ode mnie! BMI mam w normie, wiec jak nic madrego nie macie do napisania, to nie odzywacie sie wcale!

Gość gość
pisalam powyzej i musze dodac - autorko,jesli jemu chodziloby o twoje zdrowie- zebys epiej sie odzywaiala i cwiczyla dla zdrowia ( ja tez zadbalamo mojego meza w tej kwestii) to byloby ok, jednak jesli on tak stawia sprawe to jest wrednym kutasemi niewarto marnowac dla niego czasu . Ps. z ta czekolada nieprzesadzaj ;)

Gość gość
mnie odchudzała i w kompleksy wprawiała ex teściowa....przez tą kobietę mam wrzody żołądka, zaburzoną przemianę materii i skłonności do bulimii. Kiedyś jak mi powiedziała, że na starość obwisnę...to tak wkurzyłam się na tego płasko-cycko-d**a, że powiedziałam jej, że przynajmniej mam na czym siedzieć i czym oddychać i mężczyznom to nie przeszkadza, a opinia innych kobiet mi nie przeszkadza. Mój ex mnie nie wspierał w tym więc go zostawiałam i wymieniłam na bogatego, przystojnego i z normalną rodziną. A! I okazało się, że jak odstawiłam tabletki to wszystko wróciło do normy :) Mój mąż wie, przez co przeszłam (wydzielanie pieczywa przez treściową, nie dawanie mi śmietany do zupy, cmokanie jak jadłam kolację, opowiadanie jakie to diety znalazła w gazecie, na jakich to dietach są jej koleżanki, jak to lepiej bym wyglądała w czymśtam jakbym schudła, jaka to jestem podobna do tatusia, który jest ze sporą nadwagą) i wspiera mnie w każdym wyglądzie, bo dla niego najważniejsze jest to abym była zdrowa!!

Gość gość
kopnij go w doope szkoda Twojego czasu . Tylko psuje Twoją pewność siebie . Każdy powód jest dobry, by kogoś zostawić . Szkoda nerwów i zdrowia na buca . Może też mu postaw jakieś wymaganie bo inaczej koniec, postaw go w podobnej sytuacji :D

Gość Lilo&Stich
Zawsze znajda sie tacy co Ci dop*****la. Niestety. Nie ma tutaj akceptacji dla innych.

Gość gość
To znajdz sobie takiego co lubi puszyste. Twoj najwyrazniej lubi szczuple.

Gość Robię sernik 9898
gość - lekarz się czepia o wagę mojego dwuletniego syna ! Mówi, ze jest za gruby ! Że do wieku 15 kg to za dużo, ale wieśniak chyba jest ślepy i nie widzi że mój synek ma 98cm wzrostu i wygląda jak szczypiorek ! Kazał mi odchudzać dziecko, tylko ja się pytam - z czego ? Wypisałam dziecko od tego debila, bo to szkoda słów..

Gość majama
do goscia wyzej,wyzej,wyzej masz 170 i 58kg i zle wygladasz?jak to mozliwe? Ja mialam zawsze 170 i 55kg.Probowalam przytyc i doszlam przez 5 lat do 58,ale moja wymarzona waga,to 65kg.

Gość Lilo&Stich
Wlasnie. Jak czujesz sie dobrze to po co masz sie katowac. Brawa dla Pani wyrzej ktora zostawila takiego pajaca. Mnie dosrywa babcia ale malo z nia kontaktow utrzymuje

Gość gość
"bez przesady 70kg?! mam taki sam wzrost i ważę 15kg mniej i jest ok - też mam tyłek i biust i nie jestem wychudzoną ale ty jesteś po prostu TŁUSTA I SPASIONA A NIE PUSZYSTA" - co ty pleciesz! 1 kg tłuszczu jest objętościowo większy niż 1 kg mięśnia. Zatem w mniejszym ciele może być dużo więcej kg w postaci mięśni niż w większym w postaci tłuszczu.Nie jest powiedziane że osoba o większej wadze musi być grubsza.Zobacz to: http://pokazywarka.pl/qpzcc2/

Gość gość
do kogos powyzej- moj syn ma 120cm i wazy 20 kg- sama skora i kosci :)

Gość Robię sernik 9898
majama - ja mam 170 i waże 54kg i za chiny nie moge przytyc, nic nie robie, siedze i jem wszystko na co mam ochote : fast foody, słodycze przed snem i nic ! Mój mąż mówi, ze ze mną coś nie tak :/ ze nie dość że chuda to blada i się dziwi czemu nie tyje od siedzenia i obżarstwa :/ Jak udało Ci się przytyć do 58 kg ?

Gość gość
jak chcecie przytyc to niejedzcie smieci- same sobie szkodzicie,mozna i schudnac i przytyc jedzac ZDROWO