Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni989

facet kazał mi schudnąć, powiedział że inaczej się rozstaniemy :(((

Polecane posty

Gość Lilo&Stich
Mam. Mam nawet rozstepy ale cialo jest jedrne. :) I jest obok mnie ktos kto mnie kocha i akceptuje. A sam jest chudy jak patol :P

Gość prawictwo pospolite125
figura to kwestia genow , nie zawsze da sie ja poprawic

Gość gość
Lilo&Stich zdrowe masz podejście. To jest najważniejsze, że Facet potrafi zaakceptować kobietę taką jaką jest a nie robić z niej SUPER LASKE na siłe ! To później czy wcześniej odwróci się przeciw Kobiecie, bo wiecznie młode nie jesteśmy spójrzmy prawdzie w oczy, w końcu zaczną być zmarszczki, bardziej obwisła skóra itp itd i co taki Facet zostawi ją bo przestała być atrakcyjna i wymieni na dużą młodszą :D

Gość gość
Witaj, czytalam twoj topik i jedna rzecz mnie zastanawia- wszystkie dziewczyny radza ci poslac go na bambusa, jak on tak moze... itd. Piszesz ze dobrze czujesz sie z soba - a moze poprostu pogodzilas sie z faktem ze nie nalezysz do najszczuplejszych i nie chcesz widziec problemu... Moja mama tak miala z rozmiaru 36 w ciagu 10 lat weszla w 46. Kupowala tylko wciaz wieksze ciuchy i zapominala o problemie a szczerze wygladala strasznie. Zachorowala i przyszlo nagle otrzezwienie.. pow wielu miesiacach schudla. Tata przyznal sie po fakcie ze mial juz dosyc... Wedlug mnie znasz meza dosc dlugo i nie dziwie sie ze mowi co mysli... ja ostatnio tez powiedzialam mojemu ze rosnie mu brzuszek i wzial sie za siebie bo chce mi sie podobac, ja tez nie czuje sie oburzona gdy on powie mi wprost ze wygladam nie tak. Moze nie warto sie rozstawac z tak blachego powodu i troche schudnac... dla siebie, dla niego, dla zwiazku.

Gość gość
Jesli są fałdy to szczupła nie jesteś (i nie ma co się oszukiwać, że tak nie jest) i dla zdrowia powinnaś schudnąć. ALE jeśli naprawdę jesteś z tym szczęśliwa to twoja sprawa. Gdybym była tobą to bym schudła ale NIE JESTEM więc wypowiadam się tylko na forum jak ja to widzę :P.

Gość gość
czy to jest miłość ?- stanowczo nie!!!

Gość Lilo&Stich
O to chodzi. Nie powinno sie kogos na sile ulepszac. Bo kogos kogo sie kocha , kocha sie mimo wszystko. To tak jakby kazac komus na sile sie farbowac bo ma rude wlosy na przyklad. Jestem jaka jestem.:) , Co do mojej figury to staram sie odzywiac zdrowo bo nie spozywam fastfoodow , nie jadam slodyczy bo po prostu mnie nie kusza (tylko goralki ;P) nie jem tez miesa wiec to tez obala stereotyp tego , ze jak wegetarianin/ka to niedozywiony :). Wiec nikt mi nie wmowi , ze zle sie prowadze zdrowotnie.

Gość revolver6342
Chlopak mysli przyszlosciowo;-), dzis masz 23 lat i wazysz 70. Z biegiem czasu przemiana materii, chocbys nie wiem jak sie starala, troche spowalnia, tak wiec za jakies dziesiec lat, bedziesz miala 10 kg wiecej i tylko 33 lata. Milosc miloscia ale jest jeszcze pozadanie...

Gość Lilo&Stich
Nie. Nie zazdroszcze. Jestem jaka jestem i ciesze sie , ze nie mam problemow ani w te ani wewte :D

Gość gość
Rzuciłabym go zanim by zdążył dokończyć to zdanie o schudnięciu. Moja najwyższa waga 'panieńska' to było 63 kg przy wzroście 166, widziałam, że nie jest zachwycony, ale słowem nie pisnął. Dodam, że ma piękną figurę i jest mega przystojny. Teraz po 20 latach mam znów 63 kg, a wszystkie moje koleżanki co najmniej 10 kg więcej. & Jedyna moja rada - nigdy nie jedz słodyczy na pusty żołądek, a ze słodyczy najlepsze są namoczone wcześniej migdały, orzechy, żurawina itp.

Gość gość
Miłość miłością, ale nie wystarczy spocząć na laurach i nie robić już nic. Podobanie się sobie to też bardzo ważny aspekt związku. Ja bym nie chciała, żeby mój facet się zapuścił.

Gość Lilo&Stich
Ja nie mówie o zapuszczeniu sie. Mozna byc pieknym a miec niestandardowe 70 kg np. Bo mamy zadbana buzie z ladnym makijazem, zdrowe wlosy , ladne dlonie i pazurki. Swiezy oddech i ogolone nogi i cos jeszcze :)

Gość gość
Angelina Jolie i Brad Pitt podobno umówili się na początku związku, że będą dbać o swój wygląd i każde będzie się pilnowało, żeby nie zaniedbać swojego wyglądu. Ponoć Angelina była zła, kiedy chyba ze 2 lata temu Brad zapuścił bujną brodę i wyglądał jak dziad.

Gość gość
Lilo&Stich dokładnie masz rację pomimo tego że jestem bardzo szczupła nie mam żadnych problemów z wagą.

Gość gość
albo się Kocha kogoś takim jakim się jest albo do widzenia. ja osobiście nie zamierzam specjalnie zmieniać się dla Faceta, po to by potem przestał choćby nie szanować mnie za to że nie mam własnego zdania.

Gość prawictwo pospolite125
ale wiekszosc znanych aktorek nie wyglada perfekcyjnie nago// One maja zreszta grac w filmach , a nie pozowac do zdjeć .jpg

Gość gość
a potem jedna z drugą płacze na forum : " wszystko jemu poświęciłam, wiele zrezygnowałam na rzecz jego by go tylko zadowolić" a Pan kopnął je w doope i poszedł do innej :D Wniosek nasuwa się prosty albo akceptuje albo cześć :D

Gość gość
jest wielu fajnych facetów na świecie, więc nie trzymajcie się kurczowo buców którzy niczego nie potrafią uszanować ani docenić takich pogonić :-)

Gość revolver6342
do goscia -"Teraz po 20 latach mam znów 63 kg" znow czy nadal, bo ta niejasnosc sprawia, ze mozna sobie wyobrazic, ze przez dwadziescia lat jednak wazylas wiecej ;-)

Gość FajnaBabkaNaResorach
A może to lepiej, że coś Ci powiedział...przynajmniej wiesz, co jest nie tak. Moim zdaniem jest bardzo niefajnie jak facet nic nie mówi, a potem zbiera d*pe w troki i odchodzi, często mówiąc przy tej okazji, że nigdy nie był szczęśliwy :( Także może zastanów się o co chodzi i jeśli sama czujesz, że nie chcesz odpuścić, to weź d*pe w troki i spróbuj schudnąć...chociaż może on potem i tak odejdzie???

Gość Lilo&Stich
Kazdy jest piekny na swoj sposob. Nie mozna tak szufladkowac ludzi. Bo czesto jest tak , ze jak ktos wiekszy jest to sie mowi " łooo jaki grubas , na pewno nie ma chlopaka/dziewczyny" a jak ktos za chudy to , ze " na pewno ma anoreksje". Ja nie mowie zeby wazyc 200 kg i nie wstawac juz z łozka czy tam fotela. Ale szanujmy siebie i innych .

Gość gość
albo się akceptuje człowieka takim jakim go Bóg stworzył albo niech idzie szukać dalej swojego jakiegoś ideału gdzie nie bedzie wymagał zmian w wyglądzie na siłę !!!

Gość gość
weź go zostaw, chyba, że chcesz DO KOŃCA zycia sie ograniczac i bac sie ze znajdzie w końcu szczuplejsza dla ktorej odejdzie. Nie to nie, widac odrazu ze cię nie kocha inaczej nie dalby takiego ultimatum :/ przykro mi że musisz to przeżywać

Gość gość
popieram post wyżej :-)

Gość gość
ja jestem dokładnie w twoim wzroście, ważę pięćdziesiąt kilka i wyglądam ok zdrowo, nie za chudo i też uważam że masz co najmniej 10 kg za dużo. Po co ci te słodycze, one są bardzo niezdrowe. Mi czekolada wystarcza na jakiś miesiąc a ty w jeden wieczór opędzlujesz całą???!!!!! Zrzygałabym się..... Czasem złapię kostkę, nie byłam nigdy na żadnej diecie, mam normalną przemianę tylko tyle że dobrze się odżywiam. Chamski sposób na uwagi wybrał sobie twój lowelas, mógł ci to przekazać inaczej, teraz to ja bym sama go pogoniła na twoim miejscu.

Gość gość
juz sie nie podobasz JURKOWI ?

Gość gość
przeczytałam tylko temat dziewczyno w czym problem kopni go w d**ę i po kłopocie ;) Dlaczego jesteś z kimś kto nie akceptuje Cię taką jaka jesteś ?