Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m@m@

NATURHOUSE

Polecane posty

Witam! Jestem ciekawa opinii nt. centrum dietetycznego NaturHouse. Czy warto? Zamierzam skorzystać z usług - mój cel to oczywiście utrata zbędnych kg :)

Gość pennyyy
hej, ja dwa lata temu się odchudzałam i byłam bardzo zadowolona. ale złotym środkiem jest... trzymanie diety, samo chodzenie i płacenie nie wystarczy :P wizyty są raz w tygodniu, niby darmowe, ale płaci się za suplementy ziołowe, które obowiązkowo przepisują. panie wciskają oczywiście najdroższe, ale ja mowiłam, że mogę przeznaczyć do takiej i takiej kwoty i żeby dobrała mi tańsze (bo zawsze są zamienniki tańsze - rzekomo mniej skuteczne). na początku dałam się naciągnąć na 100zl/tydzień a później wychodziło ok 50zł. dieta mi odpowiadała, nie chodziłam głodna, ale pilnowałam się. schudłam 12kg, po diecie jest stabilizacja - czyli włączanie posiłków które na diecie były zabronione, w taki sposób, żeby nie było jojo :) ja na stabilizacji schudłam jeszcze 2 kg, bo włączałam sobie tak jak tam było opisane, moja koleżanka 3kg na plus od razu bo pofolgowała. na stabilizacji suplementy są tańsze. granulki figroki zamieniałam na otręby za 3zł/paczka - u nich chyba 30 :D ogólnie polecam :) jakby co to pytaj.

Gość pennyyy
aha - na forum diety jest cały duży topik o naturhouse :)

Gość asik_czka
ja też się dochudzałam w NH w Krakowie koło hali targowej, nie było mnie stac na płacenie 450zł miesięcznie, więc umówiłam się z Panią Monika na taką troszkę tańszą kuracje (300zł). Odchudzałam sie głównie na tabletkach lub syropkach. Efekt? w 7 miesięcy schudłam 19 kg! a będąc na stabilizacji poleciały jeszcze 2 kg. Teraz czuje się bosko i każdemu polecam NH, niech chociaż spróbuje:-))

Gość joasia_mala
a czy ktoś z was sie jeszcze odchudzał w NH? nie rozumiem skąd tyle jadu na tych forach na ich temat, jestem po 3 tygodniu kuracji i mam 4 kg mniej!

Gość gośćMielka
Co slychac dzoewczyny?

Gość gośćMielka
Hej hej jak odchudzanue idxie?

Gość Taraka
Jeśli chcesz schudnąć zdrowo to zdecydowanie NaturHouse. Podchodzą indywidualnie do każdego, dieta zdrowa, powiedziałabym nawet smaczna. Ja nie mogę narzekać na efekt i utratę zbędnych kilogramów ;) Ja chodziłam na Puławską w Warszawie i o nich mam dobre zdanie.

Gość gość
różne są opinie na temat Naturhouse, ale dopóki sama nie spróbujesz to się nie przekonasz ja chodzę do punktu w Bydgoszczy przy ul Twardzieckiego i nie mam uwag!

Gość Tarika2
Każde centrum będzie funkcjonować tak samo, ale różnią się tylko ludzie z którymi ma się styczność. Akurat na Puławskiej w Warszawie wszyscy są bardzo sympatyczni. Ogólnie jeśli chodzi o spadek wagi, u siebie zauważyłam coś koło 4/5 kilo w miesiącu, a stosuje tylko dietę od nich i nic więcej. Jak dla mnie super.

Gość eona
Nie oczekuj cudów w tydzień, ale po miesiącu już zauważysz różnicę. chodziłam w Warszawie na Puławską i to jedno z lepszych centr. Przesympatyczna obsługa jak i dietetyk. Podoba mi się że mają wraz ze mną pod kontrolą utratę kg...

Gość Ignasia1111
Korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Chodzę punktu w Warszawie na Puławskiej. Bardzo miła Pani dietetyk i ma ogromną wiedzę. Trzymam się jej zaleceń i efekty są niezaprzeczalne. Wszystkim borykającym się ze zbędnymi kilogramami mogę polecić to miejsce.

Gość GABKA1989gość
ja jestem bardzo zadowolona zaczęłam chodzić na wizyty 2 listopadzie 2017, czyli prawie rok temu. na początku chciałam zrzucić 10 kg, ale waga pięknie schodziła w doł, a ja nie chodziłam głodna, więc udało mi się zrzucić w sumie 31 kg! nigdy nie spodziewałabym się, że jest to do wykonania. teraz jestem na stabilizacji i jem wszystko! Pani mgr Klaudia Buława z Lublina dziaała cuda. Jesli ktos ma wiecej pytan zapraszam na maila semczukgabrielA@gmail.com! <3

Gość Wera89
BARDZO WARTO. Ja chodziłam do Naturhouse na Świętoduską w Lublinie do p.Oli Girek. Wspaniała osoba ! Jestem jej bardzo wdzięczna, bo schudłam 22 kg, nie było to dla mnie wyrzeczeniem a co najlepsze waga nie wraca ! Polecam z całego serca !!!

Gość gość234121
ja chodzę do Naturhouse na Wieniawską do Pani Klaudii Buławy i bardzo sobie chwalę współpracę. Diety do przygotowania są proste i efekty widocznę. Cały czas tracę na wadze

Gość gosc124345
ja też polecam Panią Klaudię z Naturhouse na Wieniawskiej. Rzeczowa i nkonkretna