Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atenim

seks oralny

Polecane posty

Słonko, jak załuję, ze muszę teraz wyjść, nie mogę nie wyjść, ale już widzę Twoją.....mniam....wilgotną...zapraszajacą, rozwartą......całuję ja mocno. Będę Cię szukał wieczorem późnym

Cóż, jeśli szukasz ślicznej i długonogiej, to nie ten adres, niestety. Ja jestem niewysoka i przeciętna :P

Oj są, są. Ale ja nie mam z tym problemu :) wiadomo, nie każdy może być piękny i seksowny, tak samo jak nie każdy może ładnie śpiewać, czy fajnie tańczyć.

Na przeciętność jesteś zbyt inteligentna. A muszeleczkę, różowiótką, czasem rozwartą, cudownie wilgotną masz przecież......co by się stało gdybym ją ...:-)

Gość wariattttkaa
Ja tam też nie przepadam za minetą bo nie kręci mnie takie bezsensowne mizianie. Nic nie czuje. Wole mocniejsze doznania. Za to uwielbiam lodziki,sperme... Mogłabym naokrągło przyjmować na siebie czy spijać sperme. Podobno działa odmładzająco więc po co wydawać na kremy i inne badziewia?

Przeciętna jestem z wyglądu, tylko o tym napisałam. A co by się stało? Nic, jestem kobietą jednego mężczyzny i tylko on może i ma prawo.