Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atenim

seks oralny

Polecane posty

Cóż, to w końcu my w pewnym sensie kształtujemy nasza przyszłość. więc jak się dobrze wybierze i odpowiednio poczeka, to można być kobietą jednego mężczyzny. Mam taką nadzieję przynajmniej, bo nie chciałabym zmieniać swojego samca na innego.

Ni mogłabym, bo to nie w porządku wobec mojego. I tak samo nie chciałabym, żeby wypisywał jakieś zbereźne teksty do obcych lasek z neta.

Szanuję to Skjold, ale wciąż sobie wyobrażam jak.....muskam językiem twoje wargi.......sromowe większe........pieszczę mniejsze......jak ona się rozchyla....wilgotnieje......różowieje...zaprasza......

Skjooooooooooooooooooooooooooooo...lllllllllllllllllllllllllllll..dddddddddddddddd

Gość gość
Nie wiem, czemu wszystkie zwiały.

Gość zwilżone usta
na sama myśl jestem chętna tylko wirtuoza idealnego wyczucia punktu mojej euforii brak tylko zdecydowany delikatny i wrażliwy może dostać nagrodę ...

Gość gość
Z tym tematem to na erotyczny idzcie !

Nic nie sprawia facetowi takiej mentalnej ulgi w codziennych cierpieniach jak: a) o*******ęcie z samego rana; b) wypicie 200 ml "gorzkiej żołądkowej" po 20:00

Gość gość
mineta owszema spermy nigdy do buzi nie wezme, jest ohydna

Gość gość
lubię 😘 mam nadzieję że On również ;) chyba na pewno ;)

Gość gość idący na zakupy
Mam podobne bardzo poglądy jak Skjold Mam takie same poglądy jak Ty Skjold poglądy na temat seksu oraz na temat posiadania dzieci - których nigdy nie chciałam , nie chcę i nie zamierzam mieć , a jeśli byłby taki wypadek to aborcja ... Mam tyle samo lat co Ty i też jestem przeciętna pod względem wyglądu [ choć niektórzy mówią że tak ładna - ale to tylko gadanie poprzez uprzejmość ..nieważne ] Widzę jak ważny jest dla mężczyzn seks oralny obrzydza mnie to i na wymioty mi się zbiera jak to czytam ale oczywiście każdy ma prawo lubić to co lubi i nie lubić .. Nikt mnie do tego nigdy nie zmusi a ci którzy to robią niech sobie robią i nie interesuje mnie to Wolny wybór ,.... ps a co do kwestii posiadania dzieci to naprawdę znam wiele kobiet po 30 tce które nie chcą dzieci więc pan jakiś tam nie powinien tak się dziwić bo naprawdę wiele kobiet nie ma instynktu macierzyńskiego i zapewniam że to nie jest marzenie być matką dla wielu kobiet ale i są na pewno takie które o tym marzą .... Ludzie są różni i bardzo dobrze każdy ma prawo być jakim jest lubić to co lubi i chcieć lub nie chcieć czegoś . Pozdrawiam Skjold.....

Dzieńdoberek.Pozdrawiam wszystkich. Och ta, rano byłoby cudownie gdyby jakieś gorące usta i gardło to zrobiły....:-)Najważniejsze, że takie też są i tylko czekają :-).

Pani idąca na zakupy kiedyś sama "się zmusi". Jak w rozkoszy się zapomni, jak rozkosz zawładnie nią całą. Ma się rozumieć, że ktoś musi ją w ten stan wprowadzić, a wielu, niestety tego nie potrafi :-)

To jest też chyba kwestia całkowitej, bezwarunkowej akceptacji partnera i wynikająca z tego chęć oddania mu wszystkiego :-) To nie może być pośród dwojga między którymi tylko średnio iskrzy. Musi buzować między nimi buzować ogień Amora :-)

Gość gość
egoizm jak zaraza rzezy się zżera polski lud